123

адолф

преди 13 години

ICH LIEBE DICH BOIKO...........М да германци, гърци, румънци, англичани ,като дойдат в Бг и придобиват нечовешки образи най обикновено на грухтящо животно с 5 букви а в техните си държави са си едни честни дънекоплатци спазват си законите и т. н?

122

sprechen

преди 13 години

Голяма палавница ми се вижда.

121

danke

преди 13 години

Тази Анхела дали си има млад любовник?

120

Патриот

преди 13 години

Не разбрахте ли,че не влизаме в плана на ЕС и САЩ за световно господство!?Ако продължим да им лижем ***,най-много да хванем херпес,който да ни унищожи като нация завинаги!Турция също крои планове срещу нас....мисля,че трябва всички славянски нации да се обединят,а след това да се обедини и целия Изток и да се премахне тая скапана американса хегемония.Трябва да станем велика сила отново!Възможно е!!!

119

Патриот

преди 13 години

Гледам,тука,много внимание сте обърнали на Германия....Гледам също така,че в интернет освен да се оплаквате от положението в България,нито правите нещо за нея,нито нищо...Значи България ще се оправи не когато някой(кой!?) ви чуе плача,а когато вие чуете плача на България!Ванга е казала,че България ще се оправи напълно тогава когато един владетел(един) застане начело на държавата.Никакви такива ти партии-БСП,НДСВ или Атака,или ГЕРБ!Трябва един човек,мамка му на тоя див капитализъм!

118

nqma darjava

преди 13 години

Nqma darjava - da, taka e - a za6to ima parlament, pravitelstwo, preziden - na koq darjava sa te institucii - ili za kelepira - wlast =pari ,mnogo pari - i wsi4ko kvoto ti kefne

117

kolekcionera

преди 13 години

Пиар

116

Шматко

преди 13 години

Я Боко жиголото кво се изказва пак неподготвен . Стига с глупости в БГ няма производство , няма селко стопанство какви проблеми няма да пренесем . Боко всичките не сме крали като теб и Алексей неможеш ни натика в затвора или искаш да направиш БГ като конц лагер може би ? Е поне си имаш готов гаулаитер в лицето на Волен дупелизеца ти

115

Анонимен

преди 13 години

115 !В Германия може би някой и понякога да говори за войната, ако има повод, значи ако има повод, но не и да търсят нещо в миналото.Прословутият немски послушен Послушко- данъкоплатец е минало. Това е истината.

114

Анонимен

преди 13 години

"....а ще удвои и утрои усилията да бъдем надеждна граница на Европа!" Понаучил е доста неща от Тато, другарки и другари :)Боче, зарежи го тоя Шенген, кажи някоя сделка сключили? Инвестиции договори ли? Канцлер на Германия ти идва на крака ти си бъркаш в носа и за проблемите на Гърция му говориш.

113

Анонимен

преди 13 години

Хора германците са много странен народ. Колкото старото поколение е съвестно, работливо и както прочетох някъде се срамува да е бе3работно, толкова на младото не му пука и от части даже е мър3еливо. Черни овце има навсякъде и в Германия сякаш стават все повече.. Тъй че не си мислете, че всичко им е наред, и3общо не е така. Което обаче си е вярно, че си спа3ват 3аконите...или ако не- ги 3аобикалят-пак 3аконно (-;

112

Анонимен

преди 13 години

Не е вярно, че в Германия не се говори за войната. Аз лично съм си говорила за войната с германка, чийто дядо е бил есесовец. И съм гледала картини на германци - студенти в художествена академия на военна тематика със севастики, независимо, че в техния курс имаше и евреи. Само че те го пречупват през някаква историческа ирония и отрицание.

111

Анонимен

преди 13 години

96Глупостите които пишеш за германия ми казват само едно.НИКОГА НЕ СИ СТЪПВАЛ ТАМ!

110

Анонимен

преди 13 години

" ИЮ Бизнес: Меркел е уклончива относно кандидатурата на България за Шенгем"Нерде Ямбол нерде Станбул......

109

Анонимен

преди 13 години

Като не ви харесва в Бг ами махайте се. Свободни хора сте, няма комунизъм.

108

Анонимен

преди 13 години

Какво пък има общо орден Стара планина, и от каде на къде ???

107

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ ке е на власт и през 2020-(Ностарадамус)

106

Гошо

преди 13 години

Като знам какво ни очаква,като влезем в шенген- искам по добре да съм *** в България, отколкото бачкатор в Германия

105

Алф

преди 13 години

До: номер 85Ми нищо, там е работата. Дупка в морето ще направим. Добре де, нека гледаме положително - няма да ни глобяват. Но има много други основания да отнесем глоби - за ***, за земеделието, за цифровизацията на ефирната телевизия, за какво ли още не ... То членството в ЕС предполага и задължения, не само глезотии и привилегии.

104

Анонимен

преди 13 години

Значи не си наясно. Безработен може да се случва често, особено при жените след кратко майчинство. Децата ти ги чака само арбайтен и бецален - нищо друго.от Швеция