483

пешо

преди 13 години

само като им видя знамето и изпадам в ужас.Червено като кръв и символа на смъртта - полумесеца.Това е символа на злото и на ужаса. Под това знаме са искани милиони невинни българи.Потресаващо знаме на ужасите.Потресаваща религия, поради която милиони българи са били избити по жесток начин.

482

пешо

преди 13 години

това е чист кошмар.Кръвожадният турчор е намерил сега "мирен" начин да завладее и съсипе за винаги доброто и цивилизацията.Тези мюсюлмански *** искат да влезнат в ЕС за да завладеят бавно Европа и да я съсипат. В момента когато Турция влезе в ЕС, ще започнат *** да ни съсипват. Това което се случи с хората по време на априлското въстание, ще се повтори бавно ижестоко.Бог да ни псзи, защто когато става дума за турска кръвожадност даже и Бог е безсилен. Ужас!

481

Анонимен

преди 13 години

Напразни са атаките срещи *** и турци щом имаме ДЕМОГРАФССКА КАТАСТРОФА, ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС И АБСОЛЮТНО ЕЖЕДНЕВНО БЕЗЗАКОНИЕ. Не се впряга каруцата пред коня! Започваме всичко наопаки,от краката за главата. Първо трябва да сложим ред в собствената си ***. Здрав и безкомпромисен ред. Иначе и без турците на тая страна песента и е изпята. Десетки държави са изчезвали в миналото предимно от вътрешния хаос,беззаконие и безхаберие на жителите им.

480

Nako Tenef

преди 13 години

Turcia v EU!!!NIKOGA!!!! Gadjalite iskat vsichko da e muslimansko, da vlastvat bez da se borijat, da potiskt i pravjat kakvoto si iskat.Pokajete mi edna mjusulmanska durjava kojato da njama petrol i bogatsva i da e dobre?Nema takava!!Ne na ISLJAMA I TURCIA v EVROPA!!!! Koito ne mu haresva tuk, Turcia e na blizo.Tam da si hodiat zabardente, rezanite s dechurligata.TUK E HRISTIJANSKA DURJAVA!!!

479

Анонимен

преди 13 години

Във века на реактивните самолети,ядрените оръжия и мигновените комуникации по сателита, никоя държава в света не е изолирана и оставена сама на себе си.Дори в Русия и Китай има външни намеси,камо ли за нас.Това не може да се избегне по никакъв начин.няма как да се оградим с берлинска стена.Обаче когато една държава е ВЪТРЕШНО НЕСТАБИЛНА във всяко отношение,дори това че някой кихнал на 1000 километра може да доведе до сгромолясването и. Напразни са атаките срещи *** и турци щом имаме ДЕМОГРАФС

478

Ломски

преди 13 години

точно заради този вид примитивизъм, хората ви презират и мразят.Би трябвало да се срамуваш от простотията която си писал

477

Иван Маринов

преди 13 години

Това е по наредба на кака Меркел ичичо Сарко. Германците и французите са твърдо против приемането на Турция и за да не са сами, сега ще има референдуми по различните държави в които и без това ще се окаже, че всичките хора са против.В Европа от 50 години вече живеят турци, хората са видели какво представляват турчора, колко са гадни, мръсни, подли, примитивни и НИКОЙ НИКЪДЕ не ги ще. Турците на всякъде са презирани и мразени от хората.

476

Анонимен

преди 13 години

Ima ima-s netarpenie 4akam referenduma.moje da se okaje 4e BG e s TR

475

Анонимен

преди 13 години

ТУРЦИЯ НЯМА МЯСТО В ЕС.

474

Murat

преди 13 години

Nemate izbor, 6te vleznem v EU, i 6te se naslajdavame i uvajavame jenite, decata i majete vi!

473

дългоушко

преди 13 години

до 507Уважавам мнението Ви по въпроса,но не мислите ли,че нашите вътрешни проблеми са до голяма степен преднамерени и диктувани от вън.Всъщност живота в държавата е свързан с това ,което е извън нея.

472

Анонимен

преди 13 години

*** като теб ли

471

a4ko

преди 13 години

Бойко знае кое е правилното,дори да забрави от САЩ ще му припомнят ....

470

mao_dze_dun

преди 13 години

Ще сме пълни ***, ако сега направим референдум. Първо нека изкрънкаме каквото можем от комшиите, пък после да решаваме - за или против. Има си специалисти - нека направят анализ. Което, ще е по-полезно за нас - това да е. Лесно е да кажем не, но пък от друга страна искаме ли една силна проислямска Турция за съсед, ако не влязат в ЕС? Не казвам да ги приемаме - казвам да си гледаме интереса. Сега е добър момент да почнем да мислим с главите, а не със г*зовете си.

469

Анонимен

преди 13 години

ей, Трилуни, на нас нищо не ни пречи. Даже въобще се чудя какво толкова се вълнувате. Никой не иска Турция в Европа и тя няма никакви шансове. Това са измислени спорове и проблеми. Ние да си гледаме нашите и европейските работи, Турция да си прави какво си ще. А относно Русия - тя даже не знам дали ги забелязва турците, нищо че толкова се пенят.

468

Анонимен

преди 13 години

Турция е една стабилна и добре развиваща се държава. Ако влезе в ЕС ще има по-голям шанс да се доближат до евростандартите за общество. Иначе ще се преметнат към руснаците и силите на Злото ще се увеличат със 70 млн. души...

467

ТриЛуни

преди 13 години

Щом *** България и Румъния ги приеха барабар със с *** им.. кво ви пречи?

466

Анонимен

преди 13 години

*** турция никога няма да бъде приета в ЕС

465

свидетел

преди 13 години

С турция в ЕС си е нови 500 години бе джанъми! Толко ли не ви влиза в къртуните. феса без европа се тътри в Кипър, а във... Копувайте възълиин. Че свърши бръжеее!!!

464

Анонимен

преди 13 години

Тоя референдум е отклоняване на вниманието ни от някои тарикати,които искат нещата да продължават по старому. И проблемите ни да не се решават. А нашите проблеми са ПРЕДИ ВСИЧКО ВЪТРЕШНИ с някои наши тарикати и шмекери. Които са готови са забравили какви са по народност и са готови да загробят цялата държава и народа заради частните си икономически интереси и далавери.