195

God

преди 13 години

И двете предавания са еднакво пошли и далеко от каквато и да било благотворителност! Няма прозрачност какво става с "даренията", а и да ги облагаш с 20% ДДС е леко глупаво.

194

mause

преди 13 години

Нямам търпение да прочета всички коментари, но и частта която прочетох ме отчая... Как можете да давате мнение за нещо, което дори не сте погледнали? Или както обикновенно това не е нужно, нали в Бг всички разбираме от всичко.Колкото до реването "Ами нито едно от двете защо няма" ... ми логично е че няма да има, предвид че целите на тази рубрика е да съпоставят две неща и да се види кое е по-популярно... в случая предавания, но има и доста още други "Сблъсака"... ама нали важното е да се плюе!

193

natabor

преди 13 години

Не гледам нито едното, нито другото предаване. Нямам нерви за това и искам да запазя здравия си разум.

192

кико

преди 13 години

Първо трябва *** да се образоват ида не раждат час по час ание да се правим на големи европийци като им отглеждаме децата.това егнусно падение за нацията ни. Не ежелателно това да се повтаря.

191

абв

преди 13 години

Ужасно идразнещо е.Като толкова са за тая кауза ,защо самите участници не дадат пример и започнат да отглеждат тия деца?

190

penelopa

преди 13 години

pisna mi ot prosiaci

189

ivanka

преди 13 години

Съгласна съм с коментара.И за мен и двете са гнусни и ужасно дразнещи.

188

nasko

преди 13 години

и двете са гнусни и цинични! щом дават това по телевизията и промиват хората, а отделно и им взимат парите, значи просто духовния ни морал си е отишъл! Гласувайте българи, после отидете в мола и си спомняйте за гладните деца в нужда, чувствайки се добре без никакви угризения...Нали пуснахме SMS, значи всичко е наред! Яжте SMS- и , и зяпайте *** ПРО АМЕРИКАНСКИ предавания, само така ще поумнеете! Нека силата бъде с вас

187

e

преди 13 години

Мен пък Великолепната шесторка ме дразни, защото тези деца в домовете не са изоставени а дадено за отглеждане от ромките... после ходят и и ги прибират като станат за продаване. Има сума ти хора който чакат да осиновят дете но няма. Абсолютна маниполация , да бяха събрали пари поне за ясли и градини, а то все *** ще спонсорираме да се множат а ние простите ще им издържаме децата и ще работим ....

186

mimi

преди 13 години

не харесвам тези две предавания, чакам с нетърпение Листопад

185

Анонимен

преди 13 години

Великолепната шесторка почва жестоко да ме дразни с манипулациите си. Всяка вечер дават за някое дете, после една камара реват в студиото, на всеки му се късало сърцето и хайде хора пращайте СМС-и ...... И какво ще се промени с това????? Трябват закони, а не СМС-и !!! Като съберете пари ще помогнете на 5-10 деца, а останалите стотици ?? Затова трябва със закон да се реши проблемът, а не с пари !Аман от евтин и скапан ПР на националните телевизии.. И ония в Бай-Ламбо и те - колко сме съпричастни

184

Ози

преди 13 години

И двете не струват, ще пратя смс, ама не искам да ми грачат или "танцуват"

183

ромина

преди 13 години

нито едното, нито другото--000оцека

182

емичка

преди 13 години

Аз съм много против и двете предавания,но няма такава опция,умишлено разбира се...омръзна ми аматьорското поведение на сцените им и гаврата с чувствата на зрителите....защо няма нито един коментар на гласуващите?????????????????????

181

Бг

преди 13 години

Лошото е, че на наглите телевизионери не им пука за мнението на зрителите, за нищо не им пука, освен за пари, които да влизат в собствените им джобове...

180

Аз Клавдий

преди 13 години

Съдейки по коментарите, народа НАЙ-СЕТНЕ ЗАПОЧВА ДА ВЛИЗА В ЧАС - КОЕТО Е МНОООООГО РАДВАЩО. За съжаление ДОРИ АНКЕТАТ ТУК НЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОРЕКТНА ВИЗИЯ НА РЕАЛНОТО ЖЕЛАНИЕ НА НАРОДА - Т.Е. ПРОТИВ И ДВЕТЕ ПОМИИ, защото на всички е ясно какъв ще е вота:))) В крайна сметка, който иска (И ИМА ВЪЗМОЖНОСТ) да помогне на някого винаги ще намери начин. Например за живеещите в София - ето ви го Нови хан и Отец Иван. Сигурен съм, че това е валидно и в другите градове на България.

179

Idiot

преди 13 години

По-зле са от турски сериал...Но това иска раята - турски сериали, сърцераздирателни трагедии, пошлост и сеири...А в Англия през 1905 вече е имало ограничение на скоростта за МПС ->30 км/ч...Къде сме, кои сме...?

178

bbb

преди 13 години

Що не вземат да дарят парите похарчени за самото "шоу" ? Сигурно са 5 пъти повече от събраните от смс-си...............

177

аман

преди 13 години

нито едното ,нито другото! дразниме да слушам фалшиво-пеещи и аматьорски изпълнения.

176

21

преди 13 години

Нека поне един, който е гласувал в анкетата, да напише коментар!