568

аз1

преди 13 години

Некъдърници! Тази снимка дето е по-горе не е от там. Има няколко богати вили, другите са си обикновени. Но тези богатите спрямо това което е в София е нищо. Що не съборят на богатите в София ами се занимават с глупости. Пак ще се бият в гърдите, че са разрушили няколко вили дето нямат нищо общо с богатите. "Бог" нещо съвсем се забрави. Много е алчен и всичко иска да е за него. Но истинският Бог гледа и не забравя!Ще ви дойде и на вас времето "Апостоли" с вашия "Бог"

567

Доктора

преди 13 години

Никой от вас не попита или може би не знае, че преди изборите Бойко Борисов взе няколко "куфарчета с пари именно на това място" за да финансира кампанията на ГЕРБ или за .....Никой от журналистите не го пита дали е бил на това място и защо сега дава на "заден ход".

566

анонимен

преди 13 години

аз искам да ги съборят пред очите им както те събориха нашите предприятия и заводи където работехме можеше да ги преватизират но в печалба унищожихме цели кравекомплекси а сега внасяме месо от 20 год нека да беше частно но щеше да има селяните къде да работят взеха земята и ни плащат по 20 30 лв на декар а те си отвориха вериги бензиностанци и какво ли не това ли е връщане на имот гр ДОБРИЧ със своите пр изхранваше балканите а сега итал герм на които работим за 200 лв

565

Марко

преди 13 години

А какво ще прави ДНСК,Бойко, Роман Романов и "Правовата държава" БГ с един милион незаконно усвоени балкони в цялата страна,които нямат нито строителни документи,нито проекти нито са включени в нот.актове,нито са обявени в общината и не се плащат данъци за допълнителната жилищна площ! По-голямо мазало със строителните закони не може да стане.Сега поне нека тотално се размажат принципи,норми,закони и ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!Главните архитекти на всички райони и градове са за уволнение,начело с Диков!

564

мек вариант

преди 13 години

Да се откупят с данък и глоба!!защо да се събаря ?!?!не сме толкова богати ,че да рушим ........

563

мек вариант

преди 13 години

Да се откупят с данък и глоба!!защо да се събаря ?!?!не сме толкова богати ,че да рушим ........

562

Анонимен

преди 13 години

Тези къщи стават за бизнес. Парите с които са строени са откраднати от държават-неплатено мито, с което се строят улици, запълват се дупките по пътищата, поддържат се болниците и старческите домове.

561

Анонимен

преди 13 години

всяко чудо за два дена

560

Анонимен

преди 13 години

Както събарят незаконните постройки на ***, така да сторят и с тези на митничарите . Или да ги конфискуват в полза на държавата, да се явят в някое от лицемерните благотворителни предавания по родните телевизии и да ги дарят в полза на децата или старците!

559

Дурак Колак

преди 13 години

Аз предлагам друго нещо вместо да ги дадат на сираците , да си ги делнат управляващите , за да си имаме и министерско село.

558

гогошко

преди 13 години

Абе, то ако от всички такива имоти недекларирани и/или обявени за офиси направят приюти за сираци и бездомни и аз да зема да стана бездомник, а ?! Съд, присъда, плащане и......после квото сабя покаже! КАзах-ХАУ!

557

.

преди 13 години

579 БРАВО! Това е нещо разумно! Защо да ги събарят като могат да ги употребят за нещо полезно?Те митничарите и без друго други ще си построят...

556

кольо дългия

преди 13 години

а бе българино *** / кво те топли че евентуално ще съборят или вземат тия имоти пак ще си с празен джоб нали/ е какво само ПР / М/У ДРУГОТО МОЖЕ ДА ИМА МНОГО НОВИНИ /

555

минувач

преди 13 години

И защо не се даде на децата сираци,а собственниците на съд да доказват от къде им са парите?Но кой ще ги съди като тия които ще ги съдят имат същите имоти.

554

georgi

преди 13 години

Нека направят къщите домове за сираци и пенсионери. Защо да ги събарят

553

Pensioner

преди 13 години

Браво Гошо! Нещо много хубаво! Добре се посмях!

552

НевЕрващ на глупости

преди 13 години

Ще бъде съборено... както беше съборено барбекюто на Доган Бей :) Българският плебей е наивен до глупост и се чудя колко пъти трябва да го лъжат за да се усети :)

551

Oнуфри

преди 13 години

до 574 - гл. архитект на СФ е Петър Диков ама ней се...

550

заблуден избирател

преди 13 години

към всяка потенциално закриваща се болница да се предаде едно незаконно жилище от С."Крадено", общ. Ивайловградско

549

анонимен

преди 13 години

кой е казал, че са незаконни? по думите на Димов /гл. архитект на София/ - недовършена процедура.има ли още вярващи на Б.Б.? гарван гарвану око не вади! PR акция !