113

мария стефанова

преди 13 години

през м.юни т.г. бях на почивка в балчик, но на плаж ходихме на албена. от 30 години там почти нищо не е променено - хотели, градини - има девствени места.там малко софиянци стъпват. аз също мисля, че софиянци могат само да съсипват. според тях софия е българия, други населени места в българия няма за тях. кои са софиянци - приселници от селата на българия и като отидат да живеят в столицата забравят от къде са дошли.

112

Анонимен

преди 13 години

около София обаче не са заснети палати на политици. Нима? А палатчето на Долорес Арсенова, която лично заяви по телевизията, че къщата не била лична, а на фирмата на мъжа й.

111

измислих

преди 13 години

Най-глупавото изказване ! ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН са на нашите шмекери. Италианските и гръцките банки,също, а пък френските и немските са, на децата им.

110

да помислим

преди 13 години

Не смятате ли че ел.дружествата, топлофикациите,банките. молловете не са на чужди граждани а на нашите шмекери, които имат луксозни замъци по цял свят и колко му е да регистрират фирми от където си искат и с каквито си искат имена - та тези дружества дето цедят народа не ли им плащат сметките за тези луксозни замъци - много ,много сме наивни да си мислим че сулю и пулю държат най печелившите отрасли у нас - помислете? Навън няма как да не си плащат сметките и данъците

109

досетлив

преди 13 години

Техните имоти са извън България и там хеликоптерите на българските данъчни не могат да летят :-). И е сигурно, че много чинно си плащат всички данъци там, за да нямат проблеми с властите и да предизвикат ровене. Сигурно и тревата колят много редовно :-) Предлагам да не ги мислим политиците. Заради тях намразих хубавата старогръцка дума!

108

селянин

преди 13 години

Ама тези около София ,без Банкя и т.нар. квартали на СОФИЯ.

107

селянин

преди 13 години

Някой да ме открехне кои са тузарските СЕЛА, че нещо не съм в час?

106

имат.имат

преди 13 години

Политиците си направиха замъци по чужбината, на разни екзотични острови - те знаят къде - в центовете на Париж,Виена и т.н. - пък и са ги писали на децата си скъпите замъци и сгради

105

БЪЛГАРИН

преди 13 години

АМИ ТАКА Е .....!? ТУЗАРСКИ ИМОТИ КРАЙ СОФИЯ ВАРНА ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ....!? ВСИЧКОТО ТОВА Е ПРОДУКТ НА СОФИЯНЩИНАТА - АЛАЧНА ДОЛНА БЕЗСКРУПОЛНА АНТИДЪРЖАВНА...!? ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ СОФИЙСКИЯ БАЦИЛ СЕ РАЗВАЛЯ ГНОЯСВА СЪСИПВА ...!? В "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" НАХЛУХА СОФИЙСКИТЕ *** И ВИЖТЕ КАКВО СТАНА С ТОЗИ КУРОРТ. В "АЛБЕНА" СОФИЙСКИ КРАК НЕ Е СТЪПВАЛ И ТАМ ВСИЧКО Е КАКТО ПРЕДИ. ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ АДМИНИСТРАТИВНОТО И ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ДРУГ ГРАД...!?

104

ot naroda

преди 13 години

Abe v BANKYA kakvo ima! ya i tam da kajattt.....

103

Bedenn

преди 13 години

i apartamenti i kashti i vili imatttttttt, imattttttttttt, imaaaaaaattttt!Nie pari za hlqbb nqmame! Bezsramniciiiii

102

нисък комплексар

преди 13 години

4 - стаен за 128 000 Евро, нов, в комплекс София Скай, ееее, че то без пари това бе, ще се понапъна месец - два да поспестя от чипс и ще си го взема. Виж какви народни станали цените на недвижимите, бива ли така... и не ща трошляци за съседи, че то с тая безценица всякви взеха да купуват

101

нисък комплексар

преди 13 години

Ама как изнудвачи и кралива ***, това са умни, предприемчиви и най - вече трудолюбиви хора, които с пот на чело и с пестене от закуски са постигнали нещо, направили са бизнес. затова имат такива къщи, ееее, значи, какъв завистлив и мързелив народ е българския. ми трудете се и вие и ще имате

100

тя

преди 13 години

А палата на Долорес Арсенова??? Тя го построи докато беше министър ...

99

Анонимен

преди 13 години

GolEmoto selo e razdeleno na mali selca!

98

Разхождащ се

преди 13 години

Холивудските звезди с техните дъсчени къщи имат много да ни завиждат! Наистина, при тях всичко блести, всичко е идеално чисто, а нашите парвенюта стигат до именията си по мръсни, кални, тесни и разбити улици. *** си изхвърлят пред високите дувари, направо срещу вратите си със златни топки на бравите. Простакът и с милиони си е ***! Видяно в Бистрица, Софийско, лето 2010. Без хеликоптер.

97

стоянчо

преди 13 години

Верно ли няма палати и на политици? Леко че ви повярвах!

96

Сред тузарските села

преди 13 години

Нямах представа че в София имало села ! За *** знам, ама за села....

95

siko

преди 13 години

всеки един депутат има поне един хотел на черноморието.

94

Един Българин

преди 13 години

В интерес на истината 82, по добре прах в очите отколкото мазната усмивка на плъха изпод очилцата. Да не е най-доброто само да се оправдават със съда, но да се надяваме че и това време ще мине и това е крачка, макар и малка в правилната посока.