119

DJ

преди 13 години

NAPISAH "TOZI *** " DOKOGA SHTE NI GO PROBUTVATE ... NE ME CENZURIRAITE... TOYA SI E 4IST *** , KOLKOTO I DA NE VI HARESVA NA KOMUNISTITE...

118

DJ

преди 13 години

TOZI DOKOGA SHTE NI GO PROBUTVATE .....

117

Анонимен

преди 13 години

Долу БКП!

116

DIOS

преди 13 години

KPSS , BKP . KPSS , BKP URAAAAAAAAAAAA. TAZI PETILETKA DA YA IZPJLNIM ZA 3 GODINI TAZI GODINA ZAVOD ZA POLUPROVODNICI , NAGODINA , ZAVOD ZA CELI PROVODNICI ... URAAAAAAAAAAAAAAA DA JIVEE KOMUNIZAMA I NEGOVOTO OTRO4E DRUGARIA STANI SHEF..............

115

2564789

преди 13 години

Тез червени домати....

114

Амиии.........

преди 13 години

Следващия мандат няма да има и една червена *** в Парламента.Тия им дай само бау-бау,джаф-джаф и грррр.........Файда от тях-никаква.

113

123

преди 13 години

Според мен тези от БСП изобщо не заслужават да са в парламента,камо ли да се оплакват от липса на добро отношение.Не стига,че само плюят по управляващите и се чудят как да ги дискредитират без да се опитат изобщо да помогнат,ами ще се и жалват на всичкото отгоре..просто е смешно и жалко..по-добре да се скрият и да си мълчат и без това пропаднаха в очите на народа

112

Анонимен

преди 13 години

Постът 114 е за теб.

111

Анонимен

преди 13 години

временно без работа...не знам какво е-трагично е че мислиш така.Сега тези хора пак си имат работа,няма да умрат гладни,но сега и гората ни спря да бъде доунищожена.

110

Анонимен

преди 13 години

И не мисля, че някой би инвестирал в цех за паркет, ако разчита САМО НА НЕЗАКОННО ДОБИТ МАТЕРИАЛ! Още повече в страна, член на ЕС!Питай Доган колко рушвет натрупа от турските дървени бизнесмени само за тия 10 г.Това и малките деца го знаят,само че ти си далеч от тия работи.Както си далеч от истината за затварянето на цеховете,работеха докато ДПС бе допоследно на власт. И ако едно масово унищожаване със страшно бързи темпове на гората ни е по-маловажно,от това да останат хора временно без

109

Юлия

преди 13 години

Това за горите е абсолютно вярно. Голяма част от фирмите, които допреди година се занимаваха с дърводобив у нас, са турски и това е именно защото Доган като властимащ им осигуряваше безнаказана поголовна сеч на българските гори. Не случайно ресорните министерства и комисии в миналото и в по-миналото управление също бяха под ръководството на членове на ДПС.

108

Georgi

преди 13 години

Какво е това *** дето се е размазало до микрофоните? ООО това бил СерГЕЯ!!!Тия простаци понеже не успяха с вота сега гледат за какво друго да се хванат. Ами да ме хванат за .... Единствената им цел е да вдигат врчва и ако може по-малко да им разкриват от далаверите.

107

АЗ

преди 13 години

Ама БСП,какво става?Леля Цецка е ваш кадър,бивша стругарка, рабфак завършила заради креватни заслуги,партийка от тия дето с лакти ръгаха да се издигнат в кариерата,сменила партии и идеи като повечето от парламента.Какво по-различно видяхте в женицата?Това,че гони собствените си интереси,че е многословна до кресливост,ама вижте и Мая Манолова де!Нали всички имате една школовка.Ха вземете властта,Цециту веднага ще се върне при вас Ама тъй де!

106

Омбудс-Ман Кеноби

преди 13 години

Виж сега, за последно ти отговарям, щото явно говорим на различни езици! Ако целта ни е да си търсим взаимно недостатъците и да създаваме конфликтита, винаги ще намерим повод! Дали в 6 часа сутринта или в полунощ, все някой ще е недоволен, ако ИСКА ДА Е НЕДОВОРЕН! Въпросът е, че всички ние сме БЪЛГАРИ и е супер тъпо да си намира поводи за противопоставяне, вместо да търсим разбирателството по между си! И последно, за цеховете да ти кажа. В работат на един цех или каквото и да е предпиятие, политиката е последното неще с което се съобразяват собствениците! Ако са затворили, това е в резултат на кризата! Защото отрасъла с най голям спад в следствие на кризата е строителството! И предполатам, продажбите им са се сринали. Едва ли, ако клиентите седят и чакат паркета, който и да е собственик ще затвори и няма да им го изработи, пък ако ще и да внесе за целта китайски дървен материал! Пък ако дейстиветлно гербавите имат пръст в затварянето на цеховете, още повече ако са го направили чисто по политически причини, това съвсем не е повод за гордост! Защото са оставили десетки или стотици българи без препитание! Това е истината! И не мисля, че някой би инвестирал в цех за паркет, ако разчита САМО НА НЕЗАКОННО ДОБИТ МАТЕРИАЛ! Още повече в страна, член на ЕС!

105

Анонимен

преди 13 години

Малка поправка: камбаните не бият в 6 ч. всяка сутринта в продължение на 10 минути. Нека се уточним!

104

Анонимен

преди 13 години

до 99 "Омбудс-Ман Кеноби" Искам да кажа, че всеки човек, ако е свестен ще расъждава като господина. А аргоментите са много, много повече. Ще добавя един: Турция ще влезе в ЕС след като приеме нашето европейско законодателство и ще се контролира от Брюксел, както виждаме. И ОТ това кое е по-похубаво, да ги направиме наш враг?

103

Омбудс-Ман Кеноби

преди 13 години

Щом има хора, които посещават джамията, намам против! Едва ли някой би строил джамия някъде, където ще стои празна. Освен това, нещата винаги имат две страни! По същия начин, вероято, звънът на камбаните нарушава спокойствието на турците, на будистите, на сциетолозите, на евреите и дори на българите - атеисти! Въпрос на взаимна толерантност е, да приемаме с уважение религиозните традиции на другите! Че дори и неверието им! Това си е личен избор на всеки! Още повече, българските традиции са точно такива! Изцяло подчинени на взаимната толерантност и взаимното зачитане и уважение към обичаите, правата и ритуалите на всички българи! Защото, независимо от религиозната си принадлежност, те са българи! Дори и Левски това ни е завещал, ако си спомняш..."...И турският чорбаджилък да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности. Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи..."

102

до много

преди 13 години

МНОГО ТЕЖКО ГО РАЗДАВАШ ,АМА КАТО ГЛЕДАМ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА,НЕ Е ВЪЗПИТАНО,ОТ ВАША СТРАНА.НЕ ЗАБРАВИЯИТЕ БЪЛГАРИЯ Е N 1 ZA AMERIKA,КОИТО ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ЩЕ МУ КАЖА ,АМЕРИКА НИКОГА НЯМА ДА ИЗОСТАВИ БЪЛГАРИЯ.А ЗА ТАКИВА,КОИТО ИСКАТ ДА ИЗТРИЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА,НЕКА ОПИТАТ И ЩЕ СТАНАТ НА ПРАХ.

101

Анонимен

преди 13 години

А,забравих! Изсичането и затварянето на тези турски цехове спря ,когато дойде ГЕРБ на власт. Дали щото няма какво вече да с сече или Доган защото падна от власт? Сега може да има сеч ,но тя е умерена,а не както по времето на тройната коалиция.Ти си нямаш на идея какво сечене падна на дебели вековни дъбове в продължение на 10 години .Тир след тир натоварени с паркет отиваше за Турция. Сега поне затова съм доволен от ГЕРБ,спряха това ускорено безумно унищожаване на гората ни.

100

Анонимен

преди 13 години

Какво да кажем за турските сватби по селата, на които вият зурни и тъпани бият до 2-3 сутринта в продължение на 2 дни. Това в коя нормална християнска държава ще го позволят? Има си уважаване на чужди традиции,стига да не пречат психически на останалите граждани.По въпроса с членството на Турция- нека се извини за изкланите,изгонени 300 000 българи от Одринска Тракия и заплати обезщетението на българската държава,както една Германия направи към евреите и тогава нека даваме зелена светлина.