13

анонимна

преди 13 години

не, ако един човек е завършил магистратура преди 9 години, ще може да кандидатства по европроекти и да докара пари в тая скапана държава, където разни критикьори ги мързи да прочетат внимателно една статия и да вникнат в съдържанието й

12

Анонимен

преди 13 години

какъв млад учен,по-скоро млад емигрант

11

Анонимен

преди 13 години

Даа... И аз съм вече 10 години държавен служител, и съм си още младши експерт...

10

Анонимен

преди 13 години

Правилно, крайно време е да се смени, че то министъра и подобните, дето благодарение на измененията в закона стават професори макар че не могат да станат доктор на науките и не покриваха изискванията няма да могат да лапат като "млади". Трябва да се смени закона иначе как ще лапат допълнително

9

Депупат

преди 13 години

А докога дебели и охранени депупатки като Фидосова ще получават по 3000 лв. заплата, а семействата ще се чудят парно ли да платят, учебници на децата ли да купят или лекарства за родителите си?Фидосова - НА ДИЕТА! Депутати и министри - на МИНИМАЛНА заплата! А да видим дали ще се натискат толкова да ни управляват!

8

млад бараба

преди 13 години

а докога младежите академици ще взимат по 2500лева пенсии а пък младите семейства ще си глшдат децата с по 200-300лева!?? Дянков докога ще дреме и ще дава за клатене на крака грешни пари на безхаберни дядовци- академици.

7

Атака

преди 13 години

Тия хора не знам дали са гледали статистиките за най-големите открития, но такива са правени от хора между 20 и 30 години!Но системата тук не се прави за млади и кадърни хора, а за някакви бюрократични чичковци които са се докопали до някаква власт!!!!!!

6

NOVO

преди 13 години

Нови думи в БГ.- Млад старец- Стар младеж

5

ined

преди 13 години

do 4: До дъртаците от БАН тия са си направо шейсетгодишни младежи :)

4

Луди!

преди 13 години

Значи, ако късничко завърша новия университет по библиотекознание или този в Перник - а скоро ще има в Каспичан и Костинброд - значи като наближа пенсионна възраст и изкарам някое "висше" в тия заведения ще мога да се пенсионирам като млад учен.То и досега беше гадория, че 60-годишни участваха в младежки проекти от НФНИ, но някак без регламент - по изключение, а мутренския парламент го узакони. Шкумби!

3

...

преди 13 години

"Призовавам ви да не се вземате толкова насериозно, защото не сте от хората, които могат да заслужат личното ми отношение" - естествено, че не го заслужават. Защо им е да контактуват с някой, който не притежава и една десета от интелектуалния им капацитет? С какво трябва да заслужат подобно наказание?

2

rumkata

преди 13 години

Одориха- ли го ?? да ..... ***

1

IVo

преди 13 години

Алооо днес бг оправете си правописните грешки .....