395

Asen Petrov

преди 13 години

...tova e to4en mohabet..., tova e istinskata prokaza v ob6testvoto...

394

Еееее

преди 13 години

Направо Светослав Симеонов да си заеме поста за постоянно,а майката да си отглежда детето за постоянно.

393

ййййййййй

преди 13 години

Светослав Симеонов, заместника й , е от НДСВ. Е, сега НДСВ ще си прави политиката, що са й избори?...

392

Ивчока

преди 13 години

Известни са случаи, когато длъжности се предават по полов път!

391

Хххххххххххх

преди 13 години

Таткото? Известен ли е? Или е женен, някой? Така и Света дева Мария е родила.

390

Тц...

преди 13 години

А ДОКТОРА, издал болничния??? Ей, къде е здравната реформа?

389

лаик

преди 13 години

За себе си имам само едно обяснение? Ако каже както е редно 5-6 месеца по-рано, ще я уволнят 5-6 месеца по-рано или което е още по-лошо за нея - предлагащите и неследващата и се имотна облага ще пресъхнат.... Но ако това е така излиза че където е текло пак тече.................

388

master

преди 13 години

taqpone da bese nesto krasivo .... qvnoza doducisa q vzeli a tq zabremenqla:)))

387

лаик

преди 13 години

И все пак някой може ли да му обясни защо е крила че е бременна? Все пак да се чукаш и да забременееш не е престъпление,

386

Анонимен

преди 13 години

дайте да започнем да им слагаме официално прякори на нашите политици. някои си ги сложиха сами - например Гоцето (Г. Седефчов Първанов). дори се чудя няма ли да е добре едно сайтче да се спретне, където всеки да предлага и гласува за прякори.ето, на тази например предлагам: ***. като кажеш *** та всеки да те разбере за коя става въпрос.

385

реалист

преди 13 години

Ами така става като на висщи длъжности се назначават хора, набирани по кръстовищата /като бившат аминистърка на здравеопазването/ или по приятелско-пожарникарска линия , като тази мома. Да представяш фалшиви болнични и да лъжеш месеци наред като дърта ***. Просто циркът Герб вече може да кандидатства за някоя международна награда

384

Лори

преди 13 години

Тези млади жени,които са окупирали министерствата търсят само едно - стари мъже и пари! ( примери: Свинаров, Паси и т.н)

383

master

преди 13 години

kalinke kato xodi6 v carevicata tova stava :))))

382

Анонимен

преди 13 години

Бедни, бедни Македонски! Защо не умря ....

381

Родителка

преди 13 години

Тез червени домати, кой ги мама разклати?Тез червени домати, кой ги мама разклати?Кой та мама измами, кой та мама излъга?Кой та мама излъга, кой ти го мама на ?Шът дума да не става, всичко скрито да остава.Шът дума да не става, всичко скрито да остава.

380

ivo

преди 13 години

Освен всичко останало,трябва и да я съдят за фалшиви болнични! Докторите,които са го издали също....Освен ако бащата не е министъра!!!!Щефа и де.Тогава има смекчаващи обстоятелства.

379

si

преди 13 години

Abe tazi da ne e ot niakoya sekta-da i zabraniavat da se razhojda premenna pred horata. Kato ya gledam ,osven da dundurka bebeta za drugo ne stava. Shtom i bashta i ne moja da ya iztarpi i shaobshti v efira ,che e bremenna i da ne i pripisvat razni bolesti.

378

Анонимен

преди 13 години

уволниха я вече

377

Анонимен

преди 13 години

Ааааааааааа, защо криете коментарите?! Нямаме ли право да изразим мнението си за некадърната власт и нейните ку..и?! Къде отидоха демокрацията и свободата на словото?

376

до един българин

преди 13 години

я дай твоя снимка да видим, бре, красавец, че и интелигентен при това, не пазарува къде да е... е това е българския мъж - комплексар, я ходи си пусни порното, че като гледам колко си придирчив, май гроздето е киселко и отдавна жена не си виждал... е за това няма никога да се оправим - освен да се плюе, за друго не ставаме - те всички други са по-грозни и *** от нас, а ние кво? много ме ядоса, българино, я си гледай мижавия животец...