185

Молба

преди 13 години

Господин Премиер ,благодаря ви !!Вярвам ви и знам ,че България не е имала по - добросъвестен премиер!Имам молба - Не позволявайне на Никого да нарича лекарите "Бяла мафия"!!

184

би трябвало

преди 13 години

Със силата на дейсващ закон:1.Да се концентрира Регулативния стндарт Само при джипитата,без ВСД- тата2.Да се увеличи капитационната сума за да може една Джипи практика да може да се самоиздържа с по - малък брой пациенти.Тогава ще има достатъчно време наистина качествено да се обслужи пациевна.Много от проблемите биха могли още при разговора / анамнезата/ да се изяснят

183

още за джипитата

преди 13 години

4.контрата винаги е у тях - ако не даде заветния талон "Виновен" ако го даде "Глобен"После от високата порта ги обвиниха ,че поради некомпетентност - преразхода е от тях!!???

182

още за джипитата

преди 13 години

3.икономически са най- изгодни - от сумата за разходи се самоиздржат - наем на бившите поликлиники,консумативи ,ремонти ,младши персонал - сестри ,санитари ,счетоводители ,телефони ,неотложната помощ заплащат ,заплащат на заместника при полагаемия се отпуск.......и това срлещу скромната сума от 1.37 на пациент за месец!!

181

помислете

преди 13 години

Колко е наистина важна позицията на Джипитата - 1.най- близо са до семействата и конкретния пациент -всяка промяна могат да я регистриат ,защото познават добре пациента и имат база за сравнение2.те са със широка специализация -в техния периметър влизат съществените неща за по - голяма част от патологията

180

до 133

преди 13 години

Правдолюбе - криво съдишДжипитата са най- разумното нещо в проекта - здравеопазване!При най- великия специалист да отидеш ,на нйа съвременната диагностична техника нда минеш пак резултата няма да имаш ,защото супер тясно специализирания Не може да се ориентира !!От там започва объркването .

179

Анонимен

преди 13 години

Vietnamcite - lekari sa v UK, ne si mislete, che shte dojdat v BG za 12 pyti po-malko pari. Osven ako Maslarova e iskala da vnasq ne lekari, a vietnamci za opitni zajcheta, che mladite lekari da se uchat na tjah. Sorry za majmunicata.

178

Чирков

преди 13 години

Леле какъв лъжец?Ауууууу..Помози Боже!И къде всъщност са парите за здравето?Отговор не може никой да даде.Явно е че скоро ще си *** органите сами,ще си правим инжекциите също сами защото няма да има кой.Сърдете се на тия от снимката по-горе.А всъщност може да се внесат по проект Масларова и виетнамци за това.

177

Анонимен

преди 13 години

И ние трябва да го чакаме докато му изтече мандата да ни лъже ли, Антоне? Браво, овча търпяща душице.

176

също такъв

преди 13 години

Много си прав,така е.Но това си е в реда на нещата.Същите тези приложиха принципа разделяй и владей,създадоха лекари олигарси за да имат подкрепа и така да са на върха ,да се гушат .Какво ги е еня за теб или мен.Ние за тях сме поредната хранилка- парички я от някое курсче ,я за специалност ,а там се цака много яко !А думата пациент за тях отдавна е придобила друг смисъл.Това е!!!

175

читателка

преди 13 години

Всички синдикални и професионални организации съществуват именно за да изиграят в определен момент предателска роля, запазвайки личните привилегии на ръководителите си и отчасти/доколкото стига баницата/ на приближените им. Господин Райчинов е рафиниран такъв герой, окото му не трепна, когато обяви, че няма да има протест и вместо протестни действия ще има организационни и разяснителни. Лекарите очевидно са *** по тези причини. Ще продължат да поддържат статуквото на ръба на закона.

174

1331

преди 13 години

Браво Бойко

173

Razgrad

преди 13 години

d-r Ana Valkova e korumpirana Fizioterapeftka ot RAZGRAD !!! AKO NE I PREDLOJI6 PARI NE TE LEKUVA!

172

анонимен

преди 13 години

ще ги усмири я като даде на гнусните крадливи лекари дето не ни лекуват милиони .реформа а не пари са ни нужни .достатъчно данъци плащаме ама нали всичко крадат как ще има за здраве .имам съсед лекар уролог който до обяд е държавен лекар а следобяд в същия кабинет е частен лекар.кара джип за 200 хил. всяка седмица е в чужбина платено от фармац. компании детето му учи в частно училище и т.н. е ами нека го видим ако е само частен лекар дали ще има всичко това

171

сдф

преди 13 години

Голяма грешка. Сега ще се излеят едни пари в нереформираната ни здравна система които ще изчезнат яко дим в джоба на ревящите спекуланти с бели престилки. И накрая какво? Едно голямо нищо, само че по-скъпо. България няма нужда от пари а от реформи. Жалко че Герб се поддадоха на тази провокация и не се защитиха. А народа, е, той толкоз си може.

170

Григор

преди 13 години

ГЕРБ продължават да доказват, че са единствената алтернатива за властта в момента.

169

Антон

преди 13 години

До анонимен *** 178. Този списък пак го пусни като изтече мандата, *** недоносен.

168

Анонимен

преди 13 години

BRAVO BORISOV

167

ОБИКНОВЕН ЛЕКАР

преди 13 години

РЪКОВОДСТВОТО НА БЛС-нагли ,алчни продажници,позор за лекарското съсловие.Заради такива като вас страдат обикновените пациенти и лекари.Можете само да събирате членски внос и да въртите далавери с фармацефтичните фирми и здравната каса.Как ще махнете монопола на НЗОК-нали тогава ще ви спре кранчето,нищо че касата направи и пациента и лекаря на маймуни.КОЛЕГИ СРАМ МЕ Е ЗАРАДИ ВАС!

166

Анонимен

преди 13 години

Да, толкова може Борисов. Може да изцежда народа. Може да закърпва положението. Може да прелива от един джоб в друг. Реформа не може да прави. От кризата не може да ни извади. Както много други, които се пънеха преди него - може само да стабилизира мизерията.