241

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ДО 241/ ВНИМАНИЕ - ПЛАТЕН МИЛИЦИОНЕР ДРАСКАЧ ИЗПОЛЗВА И ПИШЕ ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА.ЛЕСНО РАЗГРАНИЧИМИ СА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБ-ЕРЧЕТА, РАБОТЕЩИ НА ЩАТ В МИЛИЦИОНЕРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИ ЦЕНТРАЛА.

240

BatRamboZPM

преди 13 години

16% - дръжки. Явно Дянков е завършил особен вид икономическо образование и това което шушне в ушето на Бойко не е баш тъй. Я да отиде да попита един редови счетоводител, дали са 16%. Просто прекаляват с тези глупости. Явно според него 1 + 1 е някъде около 1.

239

Анонимен

преди 13 години

Само ГЕРБ!!хип хип ураа !мачкай Бойко с теб сме!

238

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Браво!отдавна трябваше да се вдигнат осигуровките за пенсиясегашните 16% нищо не е, преди 20 години бяха 28%сега трябва поне 23% да станат

237

NoName

преди 13 години

Това е ! България не е бедна - България е прекалено богата, но нагли крадци като тези "митничари" прибиращи митата в собствения си джоб и работещи само за себе си и останалата *** от т.н "бизнесмени" , "банкери" или около 10% от населението ни докараха останалите 90% до абсолютна бедност.А сега работодателите да излязат на светло. АС не да се крият зад "че се оттеглят от Националния съвет за тристранно сътрудничество".

236

до 237

преди 13 години

с тези реформи и по-малко ще се осигуряват. особено като вдигнат и възрастта за пенсия.

235

Анонимен

преди 13 години

Ок, ще увеличат ставката за осигуровките. Работодателят ще протрие потно чело и ще каже - ето, още един повод да намаля заплатите на тия хрантутници. Вижте сега какво. Нека си говорим честно куме в очи. Ще запълвате дупки в бюджета?!? Вие тоя бюджет си го разтягате като гума, така ли да го разбирам? Какво влиза в бюджета? Кафетата и кюфтетата в стола ли? Или джиповете?

234

Анонимен

преди 13 години

Stiga ste revali , edva 1/4 ot vas se osiguruavat na iztinskit esi zaplati............kakvo iskate niakoi drug da vi plashta, ami niama d astane .............andreshkovci

233

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Ако продължава Бойко да поставя на възлови постове експерти-роднини на негови прители, като хубавката Калинка Илиева, дето опропастила МИЛИАРДЧЕ И КУСУР и давала фалшиви болнични - ТО И ГОСПОД НЕМОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ ДОРИ ДА ИЗЛЕЕ ПОТОП ОТ ПАРИ ВЪРХУ СТРАНАТА НИ. Капацитетите като Калинка ще му разкажат играта, а и на нас... Проблема на Бойко е че край него от няколко месеца се рядят скандали след скандали. НАКРАЯ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ МУ БИЯТ ШУТА КАКТО ГО СТОРИХА С УЧИТЕЛЯ МУ - МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ

232

БРАВО БОЙКО

преди 13 години

Нищо не ме кара на най-бедната държава и на най-болните хора в ЕС да вдигам сега възрастта за пенсия, коментира премиерът Бойко Борисов.

231

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗ ЗИМАТА ЩЕ ЗЕЙНАТ ОЩЕ ДУПКИ. КАКВО ЩЕ ВДИГАШ ДА ГИ ПУШИШ?

230

BG

преди 13 години

Za6to Boiko ne napravi depotatskite zaplani na stoinosta na minimalnata v BG da si zapulva dupkite v biudjeta.....????

229

Анонимен

преди 13 години

Трябват масови проверки за трудовите договори и от колко до колко часа работят работниците роби които не знам защо синдикатите не защитават а са тръгнали да стачкуват по нареждане на БСП.Почти всеки ден разговарям с хора които са експлоатирани нечовешки ,но не смеят да се оплачат на синдикатите ,защото не им вярват.

228

НЕ СТАВА ТАКА

преди 13 години

Правителството да публикува къде и в кой министерства отиват парите ни от ДАНЪЦИ.Подробен обаче,и след това къде изтичат.Защото виждам че в момента няма дупка в Бюджета , НЯМА ДЪНО.

227

Анонимен

преди 13 години

подиграват се с бедния и ограбен българин

226

м..да

преди 13 години

След като едвам закърпва дупките в бюджета за 2011 год. как ще изпълни даденото обещание - "България ще стане средноевропейска държава до 3 г. Това съм го обещал. След това да дойдат другите и да я направят Швейцария". Това обеща премиерът Бойко Борисов пред еврокомисар Кристалина Георгиева и шефа на Световната банка Робърт Зелик 10.08.2010 год.

225

2345

преди 13 години

И това ако не е тоталитаризъм...

224

loden

преди 13 години

qvno pak trqbva da se izliza po ulici ibarikadi tezi savsem 6te ni dovar6at...

223

Анонимен

преди 13 години

Боко, така ще удариш баламите дето плащат, и те ще останат по-малко.... Хвани за гушата тарикатите които осигуряват на минимална заплата или на половин работен ден... Ама нещо не ти стиска - защо ли?

222

Българин

преди 13 години

... и ето - сметката излиза. Ама лекето мухобойко няма топки, за да отнеме привилегиите на паразитните касти - и затова предпочита да яха нас, работищети хора, пък ако ще да ни се пречупи гръбнакът !!!Трябва ВСИЧКИ - и работодатели и работещи да излезем на протест - да спрем да плащаме осигеровки и данъци - нека ***, ушеви и чиновници да му пълнят бюджетът на тоя крадец. Защото на нас ни омръзна да ги мъкнем на гръб.