38

До Русйенйеца

преди 13 години

Абе Русйе къде се обаждаш и ти неподготвен. Забрави ли 80-те години като масово бягахте от Русйе като плъхове от потъващ кораб и прииждахте на талази в Пловдив. Реката ни била миризлива ... ахаха дишай там пушека на мамалигите тогава и утайките на унгарците по Дунава и си трай. Град, в който НЯМА КИНО тръгнал да се мери с Пловдив ахахаха .

37

Русенец

преди 13 години

Пловдивчани май злобеят.Нямат море нямат планини обаче имат река миризлива и панаир със затихващи функции.Добре че са на 130 килом от София да си намират работа иначе глад.Населението им (селендурите) се изнасят към морето и София а Пловдив се свива и замира целогодишно.И какво им остава да плюят варненци и софианци.Майни скоро и ние ще ви минем по население.хахаха

36

Глезената-Гледаната

преди 13 години

Пиши на кирилица...маймуница не чета!!!

35

Alex

преди 13 години

Varna nabroijava blizo 550 000 zivusti,bez prixodiastite..za kakuv Plovdiv bulnuvate ne znam???

34

Do jan

преди 13 години

Алоооо ... кога пък стана вторият по големина град Варна? Ако броиш и жителите на Добрич и туристите по Златни пясъци, Албена и Балчик може. Въобще къде се бутате с Пловдив. Мерете си *** там с Бургас и Шумен и не споменавайте въобще Пловдив. Хахаха

33

koko

преди 13 години

Varna Varna pristanishte na Shumenhahahaha vtoriq po golemina hahahaha

32

jan

преди 13 години

Варна е вторият по големина град, не само по брой на населението, но и по промишленост. А за интелекта на хората да не говорим.

31

Анонимен

преди 13 години

дивана си е ценен аз смятам да събирам стари дюшеци по кошовете и с тях да варя ракия с 4-5 дюшека и казана е изкаран напълно безплатна енергия вечер като няма никой товаря ги на буса и готово по тъмното никой да не ме види и от стари прозорци ще си направя оранжерия като я заляпя с пяна напълно безплатен материа

30

Майна

преди 13 години

До: свдТе горките варненци са толкова зле, на две магарета сеното не могат да разделят, ти за автомобил го питаш. И така като лятото си замина сега гладуват и злобеят по форумите. Ще има да чакат дълго до другият сезон преди да започнат да се излагат с мячещият селски диалект по плажовете.

29

свд

преди 13 години

Казваш,че ще вземеш влака в събота-това означава,работиш за някой друг,и че си толкова некадърен,че даже нямаш автомобил,или не ти стига акъла да си изкараш книжка!

28

Анонимен

преди 13 години

Веднага да се въведе разрешителен режим за ножове! Знаете ли колко има в цивилното население, а? А?

27

Некро

преди 13 години

Народа съвсем оскотя!!-------------------------------------------------------------------------------Смъртта на духа е по-страшна от смъртта на тялото

26

Анонимен

преди 13 години

da vzemat da vuvedat zakon za teq nojove vseki vtori hodi sus noj v joba

25

ПЛОВДИВ

преди 13 години

до:варненскиРазбира се че пак ние майните. Пловдив-голям град,много хора-всичко става и всичко е възможно. Пловдив-градът който не спи.Хайде ходи да се скриеш в сивата и упостяла варна. Дълго е времето до следващото лято.

24

Анонимен

преди 13 години

Да не би да искаш да кажеш ,че ромите( *** ) не са българи ,то май ти си за съд,

23

korleone

преди 13 години

Гагаузи, аверчета и Варненски келешчета !!!

22

до 17

преди 13 години

Тебе пък номер 1 да те съди дето му отправяш клетва---,,дано да му се случи еди си какво си и да да де 1400 лева общо ,, това си е егати и проклятието .

21

Майна

преди 13 години

До варненскиАбе селчо гларуски, учудвам се че имаш сили да пишеш. Сезонът си замина и сега е караш на консерви.

20

Анонимен

преди 13 години

ела бе чакаме те бе, ела ако смееш

19

satanata

преди 13 години

divan noj klane 4estito mace ima6 dva divana 1 no6 zabit v nqkoi zadnik