71

dao

преди 13 години

biznes v bg kak vi zvy4i tova.v bg vinagi e imalo samo edna partia

70

анонимен

преди 13 години

мръсни и долни капиталисти не ви стигнаха милионите дано се задавите.добре ви дойде кризата та да ни намалите заплатите и да ни увеличите задълженият а в работата.добре са си държ.служители нищо не работят и си седят на топло

69

Denis

преди 13 години

Антон първо прочети за какво става дума и след това наричай *** ***, понеже ти не си в час. А да ти кажа вдигането на осигуровка с 3% означава, че ще добавят 3 пункта към досегашния, а не да го увеличат с 3% както ти си мислиш.

68

Анонимен

преди 13 години

Умираме да се наричаме роби. няма друг народ като нашият.

67

Антон

преди 13 години

По принцип всяко едно нещо, което нарушава статуквото може да доведе до разширяване на сивия бизнес. Само че в законопроекта се предвижда криминализиране на укриването на осигуровки. След като се случи, ако започнат да проверяват всички, както трябва да бъде, тогава сивия бизнес ще се свие до минимум. Всичко е в контрола.

66

do 61

преди 13 години

Точно не-сивия бизнес не е доволен, щото той плаща осигуровки. А това увеличение на процентите ще е причина за увеличаване на сивата икономика.

65

Антон

преди 13 години

То е очевидно, че си ***, както си се нарекъл. С 3% се увеличава вноската за пенсия, която в момента не съм сигурен точно колко процента е, но да речем, че е около 4-5% от общите удръжки, които взима държавата за осигуряване. Като я увеличиш с 3%, от 5% ще стане 5.15%, което се дели между работодател и работник. Само че всички в тази държава спекулират с незнанието и невежеството на народа. Ето така се разделят масите, чрез простотата им.

64

мале мале

преди 13 години

щото едва ли сме такива капацитети да решим глобални проблеми

63

мале мале

преди 13 години

а здрасти ,как пък няма да се вдигнат срещу 2 -та процента ,те и за 2 лв. ще се вдигнат.само че има нещо друго не осигуровката е ниска а работа няма и всичко младо излиза навън .догодина може би пак ще явдигнат ,и 50% да я вдигнат все тая.с тези 2 милиона и половина пенсионери няма как да се покрият техните пенсии /макар и да не са високи/.това не е само наш проблем цяла западна европа реве.хайде малко да се опогледаме какво ще решат те пък тогава да изкопираме.

62

Галфониядата на ГЕРБ

преди 13 години

Такива некъдърници не бях виждал... То тъпо, тъпо... ама колко пък да е тъпо...или как се казва:Не си *** за това, че си гербаджия, ти си гербаджия защото си ***.

61

ВВВ

преди 13 години

Еххххх поне да бяхме като гърците , единнни когато ги мачкат . Хем пак прекараха европата та им даде 80 милиарда, хем и това което им налагат за смяна не приемат. Трябва да се учим от тях народе български да си отстояваме правата.

60

ВР

преди 13 години

Бизнеса скочи но на думи и като не се обедини , резултата зиро......

59

Анонимен

преди 13 години

Ха ,сивия ни бизнес пак е не доволен,не се наядоха на пари.

58

Здравков

преди 13 години

Решението е само едно: Отиваш на летището купуваш си ЕДНОПОСОЧЕН билет без значение за коя държава в Европа и се махаш от мизерията!

57

АЛЕКС2

преди 13 години

ЕХ,ЗАВАЛИИТЕ,НО НЕ ГИ МИСЛЕТЕ,ЩОТО ,ЩЕ ГО ОТНЕСЕ РАБОТНИКЪТ...НО НЕКА СИ ПОПЛАЧАТ,ОТИВА ИМ...

56

Анонимен

преди 13 години

Държавните служители, полиция, военни и др. да си плащат осигуровките и тогава да се правят сметки

55

1

преди 13 години

Ти тези 50 ,на каква сума ги осигуряваш?

54

Прост

преди 13 години

За 55Проста сметка от *** ГЕРБАДЖИЯ я ги сметни тези 3% на 1000 лв заплата и сега ги умножи по 50 работника, и ще видиш колко е малко и за да е пълна сметката получената цифра може да я умножиш по 12 месеца...И проблема идва от факта че тези 3% се добавят към съществуващите 16% я сметни сега и здравните осигоровки и сметката ще стане съвсем елементарна !

53

Анонимен

преди 13 години

Ако 3 лева на 100 лева заплати са непосилни за някой бизнесмен, то може би трябва да се замисли да си ликвидира бизнеса преди да е фалирал напълно.

52

да се чете

преди 13 години

Някой трябва да чете тези сайтове на Великите.Не трябва само да се плаща за да пишат разни *** и алитерати. Не мисля,че сайтовете ще ни оправят,но съм ужасен от всеобщото безхаберие.