45

тоя е мазен седесар

преди 13 години

Това педерастче и то нещо иска но не знае как да си поиска.

44

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ, политици, случили сте на *** електорат. Всички в парламента сте за изриване от там. Когато една партия е на власт, тя трябва да провежда политиката си, а не да разчита на концепцията на този или онзи. За това е този хаос. ГЕРГ нямат политическа линия, разчитат на чистата случайност нещо да се напасне в движение...

43

До 35 - край

преди 13 години

Ето например настоящият здравен министър. някъде по биографията му пише, че бил "работил в чужбина". Кога? къде? Като какъв ? Той може и да е мил чинии в чужбина. Щото едва сега в последната година свободно може да се заминава да се практикува лекарства професия, без приравняване! Ако е "работил в чужбина" преди, значи или е приравнил, или не е работил като лекар. Който си приравни дипломата, специалността, той обикновено не се връща. Щото това би било труд хвърлен на вятъра.

42

До 35 - последно

преди 13 години

На кой му се заминава от България просто ей така? Мина тая вълна, в която хората бъркаха емиграцията с туризма. Сега при една и съща дейност у нас се плаща в пъти по-малко, отколкото в чужбина. Логично, на който му стиска-владее езици, не го мързи, и му пари под краката да го експлоатират у нас разни невежи тюфлеци, та той заминава. а тюфлеците си седят, лапат помощи, "еврофондове" или просто перат пари и няма кой да им мъти водата. Аз вярвам, че властта по принцип има интерес младите да ги няма

41

До 35

преди 13 години

Ще ти го обясня просто, за да го разбереш. Колко пенсионери са напуснали родината ни? В последните 20 тина години навън излезнаха главно хора в активна, трудова възраст. Те плащат данъци и осигуровки другаде, не в България. Най-лесно се излизаше все пак с някакъв понаучен чужд език. Който не владее никакъв език, най-лесно е да остане в Родината. Само че въпросът е - каква международна квалификация придобива или усъвършенства човек, останал у нас, без да знае чужд език ????

40

вторник

преди 13 години

Нашите сини скачаха в България и пяха една от хубавите стари песни за *синьото елече* Не след дълго отидоха да поскачат и в Украйна,да помогнат на оранжевата революция Народите,задухани от *вятърът на промяната* и те скачаха /тогава от радост/ Минаха години--Възможно е пак да се скача /само дано не е на бой/

39

ТOBA E концепциAAA

преди 13 години

Концептуалната концепция напрактика мое да се реализира и с матриалъ без елити електролити и полиамити.Както , Мартин, правилно отбеляза, Новият проекто министър е левак и е един неправилен избор за мед здрав мин.Иначе когато един кон е цепнат *** - е , те тогава магаретата полудяват и клатят кобилите за да се нацваката мулетата.с други думи, некои е концептулизирал пожарната в Банкя и наместо маркучести миячи на улиците са се пръкнали тъкви.От което следва- Българино, не ме гледай умно, ами си опичай акълът, немой сине да клатиш де що *** мернеш, знае ли некой от кой *** поредният пожарникар напрао със шперплатови пагони, изделкани от изсечената дървесина край Боровец ще скочи да открива детски градинки, да зарива дупки и да мушне в затворо нъй-гулимиът си прияхтелТолкоз по концепциите!

38

Спонги

преди 13 години

Докато парите за полицаите , които нищо не правят за обикновенния човек са повече от парите за здравеопазване, здравна реформа няма да има. Полицаите също боледуват нали. ББ си повреди крака докато "работеше" в общината. Кой го излекува.Да *** и неграмотните министри.

37

Българан

преди 13 години

СДС е явно тръгнал на умирачка с този *** начело! Крайно време е държавата да си пребере имота на Раковска 134 че не е честно един файтон хора да се ширят на такова място в София!

36

ben

преди 13 години

Тия от СДС нямат ли срам да се показват след срамното си разсипническо управление. Една каруца народ са и не могат да разберат че от тях нищо не зависи колкото и да се навеждат на герберите.

35

Rudi

преди 13 години

За 15 месеца гербавите комунисти, червени седесари и навеждащите им се атакисти разтуриха всяка област до която се докоснаха. Просто нямат представа откъде да започнат. Лошото е че разрушиха и направеното от станишевци

34

Анонимен

преди 13 години

абе не го показвайте този *** М.димитров.

33

На дали

преди 13 години

Айдееееееееееееееее....................махайте го и тоя шушляк!Абре що не махнете всите Гербаджии,ай да одат да търкалят аспирини някъде по деретата на Витоша!!!

32

кукуруку до 38

преди 13 години

Нема скоро избори, бате! Да си мислил навреме! После ебенье, нема каенье ! Още две години и половина всенародна радост !!!

31

Д-р

преди 13 години

Ще си платя висшето образование, като си го плати всеки един от вас. Лекаря учи докато практикува и непрекъснато плаща за образование. Държавата не само, че не плаща, ами иска да й се плаща за това. Питайте който и да е специализиращ лекар колко му плаща държавата и как въобще живее. Папките с дипломите се увеличават, за сметка на лишения от семейния бюджет и личното време. Не се сравнявам и не се бъркам на другите професии. Няма да е професионално.

30

До № 39

преди 13 години

Не се връщай назад. Тези две думи "синята идея" отдавна са забравени. Навремето Луканов измисли някакво СДС за пред хората в Европа. С други думи той си избърса *** с тях. По ненапредналата част от населението си помисли, че това е сериозно и започаха да скачат по пътищата. Днес десетина от тях са в парламента, а останалите тогава скачащи сега ровят по кошовете.

29

Анонимен

преди 13 години

Лилипутите искат здравното министерство, ама никой не им го дава. И правилно!

28

Анонимен

преди 13 години

И каква беше синята идея? Безпринципно отрицание на "комунизма", величаене на "свещенната частна собственност", някаква неясна "демокрация", русофобия, налагане на простащина в политическото говорене, национален нихилизъм....

27

Няма логика !

преди 13 години

Каква концепция искате от кандидат-министъра Константинов. Цялото правителство няма програма за управлението на България, а вие чакате такава от един обикновен лекар, който хабер няма от такова нещо. Не разбрахте ли , че от 15 месеца я караме на шейна ? Де да беше само здравният министър.А бе няма ли да има скоро избори ?

26

До 33

преди 13 години

33, много си прав. Затова и им написах по-долу, че като искат да емигрират и да са имигранти другаде, да си плащат образованието. В момента има дотации от държавата за всеки студент, за ВУЗ-овете и поне да спрем да готвим кадри за чужбина и да източваме държавата.