15

nabludatel

преди 13 години

Ей тия кратуни прости кой пак им плати да плюят бати и интелектуалните ***,аз познавам трима дето пият хапчета по лекарски разписания и не ги бива за нищо ,канабиса сваля кръвната захар и следтова ти се яде сладко това е всичко,ми гледАЙТЕ НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК филма се казва супер трева за болните от рак дето им се подобрява и дето тия с трансплантации качат кила от ТХК то.Да ходат се обесят нейде

14

ER_Dr

преди 13 години

Сред хората, които ползват антидепресанти по лекарско назначение, диагнозата "депресия" се среща много по-често, отколкото сред останалите, които не ползват.Защо е така? Докога ще се мълчи за тоя факт?Никой не казва...Пак юдейски конспирации :)))))))

13

П

преди 13 години

Никъде в статията не видях, че именно марихуаната е ПРИЧИНАТА за тези симптоми и версии за психясване. Много е лесно, когато *** изкривяват всяко изследване. Освен това, когато се посочва изследване то трябва да се спомене дали е официално, представително, каква възрастова група и т.н. Само за последно искам да попитам: Марихуаната ли ви е крастата?

12

Godlike

преди 13 години

Нормално! Има си и по-добро обяснение. След употреба се изпада в състояние на забавени реакции и се нарушава пространствената-времева ориентация. След определен период на консумация и злоупотреба, организмът се приспособява към това състояние и ако консумиращият наистина се чувства по-добре извън реалността, мозъкът му отказва да приеме нормалното състояние.

11

Анонимен

преди 13 години

Зарежете тази марихуана бе хора, това си е наркотик.Аз си праскам по две кутии синьо виктори на ден/от китайското менте щото дъни по яко/ вечер си капвам и по малко ракиика/бутилка, най много бутилка и половина/ , след това две три малки мастики за капак и си спя като момченце.И съм здрав като бик, мисля да доживея до 45 години даже!

10

junkpaper

преди 13 години

факт е, трябва да намалим наркотиците.

9

Анонимен

преди 13 години

Иха, този на снимката каква бабанка е захапал... Искам и аз такава!! :)

8

защото

преди 13 години

защото спиртните напитки водят до интоксиккация и до нарушаване на притока на кислород до келтките, най-вече в мозъка. и защото да си пян чичко е отврат :)

7

Анонимен

преди 13 години

Съвсем нормално е пушачите на канабис да имат психически разтройства - те виждат света точно такъв, какъвто е, без розовите очила на повечето хора(не говоря за българите, които сме си черногледи).

6

наркотик тц.

преди 13 години

Истината е че в България всеки втори е с психическо разтройство и това далеч не се дължи на наркотик а на борбата за физическо оцеляване в държавата България

5

ELIXIR

преди 13 години

horata koito si pafkat sa edni ot nai-spokoinite i lejerni tipove - vsi4kite usmihnati i s rumeni buzki :) mislq 4e e kraino vreme da posledvame primera na Holandiq :) Legalize it!! :)

4

Аз

преди 13 години

Ама то грандиозно откритие от световна величина. Подобно нему открих и аз:Пиячите на бира пикаят по-често от другите - непиячи.Къде и кога да ида да си получа Нобеловата награда?

3

Румен Кашилски

преди 13 години

А ве тия хора защо не пият домашна гроздова?!!!

2

Анонимен

преди 13 години

haha te tuka sa si vsi4kite psihoproblemni -tova s kanabisa e samo za da si namerjat izvinenie

1

депресиран

преди 13 години

Нервност, меланхолия, тъга и раздразнителност...имам..да пробвам с канабис...може да ми мине....