84

Анонимен

преди 2 години

ОТКАЗЪТ на НЗОК да плати лечението в чужбина е "аргументилан" с "довода4, че и в България е могъл да получи "лечение. "Лечението" в България е ИЗВАЖДАНЕ на окото - само за 50 лв., докато това в Германия предлага ЛЕЧЕНИЕ на рака с протонови пластини и СПАСЯВАНЕ на окото. Има сериозна разлика, нали?НЗОК обжалва, разбира се, и се мотаха още година и половина, но няма лошо - лихвите се трупат и сумата нараства.Имат ГЛУТНИЦА от топ-юристи, но срещу фактите и истината измишльотини не вървят..

83

Adv.

преди 13 години

Да се радва на добро здраве човека и поклон до земята на колегата спечелил делото. От този съдебен прецедент могат да се ползват всички държави членки на ЕС. Спечелванто на това дело е наистина изключително значим принос за съдопроизводството. Не виждам къде са сега злите езици, които константно оплюват професията.

82

Rider2002

преди 13 години

Всички трябва да съдиме държавата за всичкоЕвала на човека

81

не съм от бсп и дпс

преди 13 години

добре де ,нали в тази нзок влизат нашите пари ,при такива дела от кои пари се плащат тези наказания, сега са малко тези дела с/у касата ,ами като станат 100 или 1000,то касата от де пари за делата, а и лечение на хората през това време с тез пари?ами аз за кво ги давам тез пари ,за дела ли или да лекувам тез дето нямат здр.вноски и като поискам лечение си плащам като арабин

80

Noname

преди 13 години

"Там съдиите преценили, че касата е в правото си да откаже на здравно осигурен и върнала делото на първа инстанция."Какви са тези съдии не мога да разбера? Да си вършат работата или да си ходят!

79

Някой

преди 13 години

Браво! Евала на човека, че си е търсил правата! И ашколсун на Европа, че най-после показа ясно на НЗОК за какво е създадена последната всъщност - че трябва и да дава, а не само да граби. Дано има повече такива новини!

78

Анонимен

преди 13 години

Браво Гацко! Много точно и правилно написано!

77

neyznavaem

преди 13 години

tzakai ot ymrial pismo

76

браво

преди 13 години

Да е е жив и здрав! Ама всички ли требе да тръгнем да се жалим у Брюксел, та нещо да се промени в тая държава?!

75

Анонимен

преди 13 години

Браво на човека и да е жив и здрав! Сега нека се възползуват и други българи, които Здравната каса разиграва вече 10 години!

74

Гацко

преди 13 години

Работата е ясна. Европа защити правата на един българин, отнасяйки се към него, като европеец. България отхвърли здравния проблем на българин и му обърна гръб, отнасяйки се с него като към животно. Задълженията на българина в България е да плаща, да плаща и пак да плаща а правата са му да си наляга парцалите и да си трае. Тази изостанала селяндуска държава отдавна е едно нищо за мен. Влизам да преглеждам новините, за да видя колко ниско може да падне едно "общество" !

73

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще станат 4 години в ЕС, така ще е...

72

dedo

преди 13 години

Това ще бъде отговорът на здравната ни реформа: след като лечение не може да се получи в България, но сме били осигурявани именно за да получим същото това лечение, ще го получим в чужбина, а българската здравна каса ще не ще ЩЕ ПЛАТИ и ТОВА НЯМА ДА Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ.

71

Анонимен

преди 13 години

neka ne plastame osigurovki kato ne polu4avame adekvatno le4enie

70

hrana za vsi4ki

преди 13 години

не, не, просто си мноо ПРОС

69

Анонимен

преди 13 години

Евала на човека!Само така трябва да се действа срещу комунистите в България.Това е държава,която работи против народа и нека всички в чужбина научат това.

68

Съдията

преди 13 години

Правилно, всъщност смятам, че не е лоша идеята да се съберем и дружно да ги осъдим!

67

ВЕШИН

преди 13 години

ТОВА Е НАЧИНЪТ-ВСЕКИ ДА СЪДИ ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА СЕ БОРИ ЗА ПРАВАТА СИ ! ЗАЩО В ЕДНА ФРАНЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ ИИМА НЕПРЕКЪСНАТО СТАЧКИ-АМИ ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВАТА СИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА 10 ПЪТИ ПО-ДОБПРЕ ОТ НАС! НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ДАРОМ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА СИ НЕПРЕКЪСНАТО И ДА НЕ ДАВАМЕ И ДЕН СПОКОЙСТВИЕ НА ОХРАНИЛИТЕ СЕ И СМУЧЕЩИ КРЪВТА НИ ВЛАСТНИЦИ!!

66

Judge Judy

преди 13 години

Само европейския съд може да отсъди в полза на БГ гражданин - родният такъв върна делото. Егати резила. А от касата добро не чакайте - осигурявам се на голяма заплата, а когато стана въпрос за болничен, дето лекарят бе виновен за неправилното му попълване - глобиха мен, не ми изплатиха за гедане на болното дете към 200 лева. Не знам кой *** е измислил тази система - много ми се иска да му видя мазните очички.

65

до 58

преди 13 години

Прав си кривчо.Само си помисли ако това беше твоето око дали така щеше да кажеш.