31

Анонимен

преди 13 години

Господ здраве да си дава. Щото ако ми падне такова няма да му оставя.

30

Casper

преди 13 години

Между другото ти понеже си набожен и сигурно разбираш от тия работи да те питам нещо. До колкото ми е известно предмет се освещава със светена вода. Тогава въпроса ми е - Ако пия светена вода и после се изпикая в ***, дали ще го осветя? Свещен *** :).

29

Casper

преди 13 години

Немога да разбера ти защо изобщо четеш и коментираш технологичните статии. Ходи лижи на някой поп краката, докато той те полива със "светена" вода и те бие с кръста по главата. Ако щеш и направо при твореца ходи, само не ме карай да ти чета повече простотиите. Поне се пиши само с един ник та да прескачам писанията ти. Толкова *** народ ходи по тая земя, направо може човек да полудее.

28

Casper

преди 13 години

Да не вярваш, че има извънземни е равно на малоумие и необразованост. Вероятността да няма извънземни е колкото аз утре да кацна на Марс :). Нали по скоро клони към 0.

27

vvv

преди 13 години

horata sme tvurde zaeti da investirame v orujiq koito nai veroqtno nqkoi den 6te ni dokarat do kraq,,predstavete si vsi4kite kinti v sveta pohar4eni za orujiq da se investirat v kosmosa...

26

Емил

преди 13 години

От тия магнитни бури стратосферата е супер стерилна,*** тъпите учени...

25

fds

преди 13 години

sled kato 50 godini uchenite ne mojaha d aotkriqt jivot na drugi planeti pochnaha da tursqt jivot na zemqta.

24

Dan до 17

преди 13 години

....нима учените знаят как са произлезли, ама не това е сложен въпрос за тях ето ти един по-лесен, нима учените знаят причината за изчезването им?

23

нЕук

преди 13 години

Авторите,май скоро са чели пак "Щамът АНДРОМЕДА",интересно четиво,но всепак е научна фантастика!

22

чукча

преди 13 години

що така бе човек?Аз докато го погледна тоз Хокинг и веднага почвам да вярвам в извън земни форми на живот.То тоя жив пример.

21

Анонимен

преди 13 години

Роден съм в гр. Земен, но откакто се преселих в София вече съм извънземен.

20

бЕдНяК

преди 13 години

Еее, накрая от много подготвителни и празни приказки - зорлем "ще ни покажат" някое генно модифицирано същество от непознато досега вещество. Може и холограми за ефект да вкарат.

19

Джедай

преди 13 години

В Дянков се усещат тъмни сили. Вероятно е ситски лорд от Корибан...

18

АЗ

преди 13 години

Айде сега.... Има мнооооого по-егоистични и арогантни неща, които наистина са такива и вредят, ако ще го обръщаме на морал. Това е най-малкия "проблем" на частта от човечеството, която не вярва в Бог (а тя не е толкова голяма, колкото изглежда),така че не се тревожи... ;-)

17

дааааааа

преди 13 години

Аз пък преди да вляза в мазата съм земен ,като вляза изпивам 2 компотени буркана вино и излизам извънземен :))

16

Анонимен

преди 13 години

Що бе... нима Господ си е играл да заравя скелети на динозаври ?

15

Възмутен

преди 13 години

Извънземен живот в земната статосфера? Що за глупост. Някой май подиграва с хората...Всяка форма на живот, която НЕ СЕ намира на земята е "Извънземна". Когато говорим за "земната статосфера", говорим за част от Земята. Ако има някакви форми на живот в статосферта, който са възникнали там и онитават тази среда, то те са ЗЕМНИ обитатели, а не ИЗВЪНЗЕМНИ. Ще са извънземни, ако се докаже, че са дошли от друго небесно тяло. Аман от учени, които търсят сензации с *** терминология!

14

Dan

преди 13 години

Аз пък се смея на глас на Дарвиновата теория!

13

NOLF

преди 13 години

Времето ще покаже...Но е егоистично и арогантно е да си мислиш, че си сам във вселената (:П.П.Не забравяй, че и едно време не са вярвали, че Земята е кръгла ;)

12

извънподземен

преди 13 години

Всички които живеят над земята а не под и във нея са извънземни аз лично като слизам в мазата тогава ставам земен иначе през повечето време съм си извън земен