152

наблюдател

преди 13 години

Оф тея трапезни революционери не им ли писна туй юе напрайм онуй ще напрайм то това да не са гърците наште само говорят и като видят фуражка се насиратдори и други фуражки

151

капо

преди 13 години

Според мен всичко това е еврейски заговор...спомняте ли си когато премиера беше в Израел? Бедите започнаха горе-долу тогава...Бяха му дали една кипа (еврейска шапчица) и той позираше с нея. Всъщност тя е била напоена с отровен химикал, причиняващ малоумие, който се е просмукал през кожата на главата и е поразил мозъка.Резултатът е ясен - като се върна почна да бръщолеви за намаляване на ДДС с по половин % на всеки 6 месеца...

150

Анонимен

преди 13 години

Интервю пред 24 часа от 13.08.2009Бойко БорисовЦитат Казал съм да дадат цифрата. Аз ще отида в някоя българска банка и ще им кажа, ако нямаме пари, колкото струват всичките, вземам кредит и пращам да се лекуват хората. Държавата трябва да е солидарна, а не като предишния кабинет да праща на море 3000-4000 от 2 милиона пенсионери.

149

Анонимен

преди 13 години

Който не излезе на улицата на протест, ГЕРб със сигурност ще го изхвърлят на улицата, с тази тяхна политика...

148

501

преди 13 години

Като ви чета коментарите виждам,че мярката на правителството - 100 милиона за подслушване срещу 90 млн. за култура вече дава нужния ефект :)Айде Цецо Бънди президент,Шкумбата вице :)))

147

Lehr

преди 13 години

При тази изцяло сбъркана финансова политика, ако остане същия министър на финансите... Герберите мислеха, че и на национално ниво ще се краде така лесно, както в Софийската община, която стана клоака за всякакъв политически ***, винаги готов за далавери. А сега за да се отърве най-сетне София от този *** - догодина - трябва да страда цялата страна.Не искаме американо-еврейско *** за финансов министър. Вън!

146

Анонимен

преди 13 години

хахахаха и кво после 1 ден протести от правителст вото ще се съберат и ще развалят " Седянката "тоя филм сме го гледали просто си спомних как учителите стачкуваха и стана така ,че те са едва ли не вредителите на демокрацията :)

145

Анонимен

преди 13 години

Доста време мина от гласуването на този закон.Синдикати ли?Тук в България?Абсурд!Никога не ги е имало и като гледам няма и да ги има щом за 20 години не се появиха истински синдикати.През 1989 започна формирането им като стачките бяха организирани насила.На никой тогава не му се стачкуваше щото още хората обикновенните де имаха пари,а и взимаха добри заплати спрямо тогавашните цени.Днес когато трябва да се стачкува се прави с месеци закъснение и то след като се разберат с властта.Нагласено е пак

144

Анонимен

преди 13 години

//////

143

Гербушко ;)

преди 13 години

Не защитавам Батман но от написаното е явно че иронизира действията на Боко и компания......Или пък е от ултра крайните му последователи, който само си мечтаят да се върне КОМУНИЗМА, и МВР да бие всеки който има различно мнение !!!!Според мен коментарите са му по скоро провокативни.

142

Анонимен

преди 13 години

Пък аз си мислех, че "полицаЙте са бюджетни служители....

141

Анонимен

преди 13 години

Ми като те е шубе от Батман, що го защитаваш???? Качулки, палки, заплахи...според мен не е редно тук да се пишат такива неща, нищо, че има свобода на словото.

140

Анонимен

преди 13 години

По-добре изчезни от вас и право в гората си направи землянка. Седиш там 2-3 месеца докато падне ГЕРБ.

139

Анонимен

преди 13 години

Във властта трябва да влизат бедни хора, а не богати. На бедния лесно можеш да видиш имотното състояние преди и после. Берлускони е жив пример, че най голямата грешка е богати да управляват. Те са лигльовци и супер нагли, нямат никакви морални задръжки и никакво съчувствие към другия. Брутални, надменни и горди. Такива хора няма да изкарат страната, те я забиват защото се грижат само за себе си и не виждат по далеч от носа си.

138

Анонимен

преди 13 години

Махай я тая тя само кокали, няма къде с ръка да пипнеш.

137

Гербушко

преди 13 години

Ха ха ха спирам със нета КРАЙ :) Особено със коментарите за ГЕРБ .... Вадя чифтето от килера и се барикадирам само Батман да не пратят че чифтето е едноцевка и бавно се зарежда а той е голям бързак от единия край на България до другия ходи за два часа и между другото намира време да открие я магистрала я детска площадка :)))))

136

до 135

преди 13 години

Абе той вече е под леглото в килера, ти за входна врата го съветваш....

135

Анонимен

преди 13 години

Абе много скъпа тарифата, 1 милиард за да си отваря краката пред Боко.....

134

Анонимен

преди 13 години

Пич заключвай добре вратата и на никой да не отваряш, ако ще и господ да е!

133

Анонимен

преди 13 години

А аз ако ти пратя ония санитари с белите манти от Карлуково, какво ще стане, а?????