123

АНОНИМЕН

преди 13 години

АМИ НЕДЕЙ СПА БЕ СПИ В ДРУГ ХОТЕЛ КАКВО ТЪСИШ ТАМ А ДА НЕГОВОРИМ ПЪК КАКВО ТЪРСИШ В БЪРГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ *** НА НИВАТА ДА ОРЕШ И СЕЕШ ДАВИДИМ ТОГАВА ЩЕ СПИШ ЛИ ЗА 80 ЛВ НА ВЕЧЕР И ХЛЯМ НЯМА ДА СИ КУПИШ ТОГАВА

122

Boroka

преди 13 години

Една мижитурка ,при това селянин който обърка България в началото на прехода /който и още не е свършил /.....

121

mimi61

преди 13 години

Добре спиш,ама с *** ли??????

120

разнолик, но еднакъв

преди 13 години

"България готова за Шенген към 31 март 2011" от: емигрантско"У нас: Увеличава се броят на болните от сифилис" от: сифчо ...тук си anonim....И до кога ще го пускаш това ???

119

Анонимен

преди 13 години

тааааааа.......от къде дойде първи милион ??????????? да не го изкара баща ти на тютюневата нива,сеферчо ?

118

В ПАНДЕЛАТА ВЕДНАГА

преди 13 години

Ейй тоя *** го гледах днес по БТВ много ама много нагъл тип. Такива като тоя и Доган веднага ама веднага в затвора без съд и присъда защото иначе на хартия всичко им е ирядно... Гнус ме е да ги гледам !

117

anonim

преди 13 години

ЕМИГРАНТСКОПрощавай Родино Българияс вулгарните си чалга певици.С *** с имплантирани цици с травестити и сифилистиции роми възпяващи жици.С ученици на наркотици.С *** в крайпътни редициа журналистите пишат за жрицинали са си сродни душицис трагични актьори комиции комични актьори трагици-легион сексуалексцентрици.С измислени псевдо класици,с "екстрасенси",с клошарки-"светици" и полковници вместо владици.С телевизионните си склеротици,с *** мулти критициизяли не малко душицис бандити вместо политиципрагматици с паници, с лъжиции милиони тютюн-фанатицис още толкова алкохолицис нелекувани шизофрениции емигранти като мен-мъченици... Дано магически антибиотициизлекуват те-сбогом България!

116

Анонимен

преди 13 години

Има раэследвани няма осъдени,няма и да има

115

БЪЛГАРИН

преди 13 години

МНОГО ОМАЛОВАЖАВАТЕ ФАКТИТЕ,ЧЕ *** Е ПРЕД В А С, ТОЗИ *** СЪЩО Е СЛЕДСТВЕН СЪС ЗАПОРИРАНО ИМУЩЕСТВО.САМО ПРЕДИ ГОДИНА ТЕЗИ *** РАЗПРЕДЕЛЯХА "ПОРЦИИТЕ". А ТЕЗИ ПОРЦИИ СА НАШИТЕ ПАРИ. ВАЖНОТО *** Е ,ЧЕ Е РАЗВЕНЧАН МИТА , ЧЕ *** Е НЕДОСЕГАЕМ И ,ЧЕ ТУРЦИТЕ ЩЕ ТРЪГНАТ СЛЕД НЕГО ДА СЪБАРЯТ ДЪРЖАВАТА.ВАЖНОТО Е ДА БЪДАТ ПОКАЗАНИ КАТО МАФИОТИ И МУТРИ ЗА ДА НЯМАТ ВЪНШНА ПОДКРЕПА.ПОКГОТОВКАТА Е ВАЖНА .СЛЕД ДА ГИ ВКАРАШ В ЗАТВОРА Е ЛЕСНО.

114

дерикотев

преди 13 години

като го гледам може и в чаршафите му да спи, те нали бургийте са ***

113

KIKO

преди 13 години

NA TOIA SINA MU GO ZNAIAT PO NOSHTNITE ZAVEDENIA KATO ZLATNA KOKOSHKA.IMASHE SMETKA V BIAD ZA 3 MESETSA 150 000LV.

112

Анонимен

преди 13 години

Кво се прави на света вода ненапита тоя, всички от Дулово знаят що за мошенник е. Какъв турски вестник издава... "Дръстър Прес", колко имоти и коли и за какви гуляи става въпрос.. Айде в панделата като си крал, там ще гниеш. Не бил познавал Доган, що лъжеш бре?!?!?!

111

Радо

преди 13 години

Аре бе турски ***, че се любите в сарайте по цели нощи! Да не се разболее някой от СПИН-че

110

бг

преди 13 години

Разбрахме че тоя *** е бизнесмен, но защо е депутат. Има ли нужните качества, кои и как са го избрали,защо строи джамий,не вярвам да е толкова вярващ,няма ли кой да го гръмне - него и хазяина му???????? Много робски народ сме,мноогоо.Търпим и чакаме и вярваме че ще дойде по добро, ама няма.Бях на 16г когато започнаха реформите а сега съм на?? Защо тия бездарни престъпници да ми съсипят живота - имам само един.Дали да не пипнем тоягите а?

109

Анонимен

преди 13 години

Ти да не си Яне Янев ;DDDDDDDDDСъщите *** неща говориш :DDD

108

Луцифер

преди 13 години

Поредният доган! Мазен, нахален, супер крадлив, с чувство за ненаказуемост! Не го наричайте турчин - обикновените турци са изключително свестни хора! Познавам много - този е просто бандит, поредния ДОГАН!

107

СОФИЯ

преди 13 години

Е КАКВА Е НАДНИЦАТА НА ЕДИН ДЕПУТАТ,СЛЕД КАТО ПО 80 ЛВ.ПЛАЩА ТОЗИ ГОСПОДИН ЗА СПАНЕ??АМИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ДНЕВНИ РАЗХОДИ ОЩЕ КОЛКО СА МУ НУЖНИ??НА КОГО СА НУЖНИ ТОЛКОВА МНОГО'' ДЕПУТАТИ'',ПАРДОН/АПАШИ/?

106

ок

преди 13 години

големи глупости си написал пич ... спекъл ти си е мозъка.Смесваш истини с полуистини и си мислиш че казваш нещо...И аз съм завършил образование и съм работил през комунизма и съм бил член на партията, но сега съм си нормален човек с работа и заплата която не е много , но стига ... Иначе си прав че има прослойка която се откъсна от житейските проблеми на обикн.хора и ни *** майката със злоупотрби и кражби , но тях засега ги свалихме от власт и тези които сега са на власт трябва да ги подкрепи

105

Хитрец

преди 13 години

Ей, в това народно събрание само Хитър Петровци и Настрадин Ходжовци са се събрали.

104

Men

преди 13 години

До:101За началниците във военните заводи може и да си прав,но за себе си лъжеш.Преди 10 ноември военните бяхте облагодетелствани и ти много добре го знаеш.А военните и преди,и сега са абсолютни ***.Така,че по-спокойно с изказванията.Няма балами.