43

Покрусен

преди 13 години

ОПФФФФФФФФФ STOP !

42

Анонимен

преди 13 години

***, някога хващал ли си учебник по биология?Елементарните хора като теб, накрая, така си бият сами автоголове!

41

Костов

преди 13 години

:))А какво общо има 4 окт 57-а с полета на ЧОВЕК в космоса ?

40

Анонимен

преди 13 години

Точно и аз това си мислих,дали не са едно също лице.Толкова детински и наивно да разсъждава човек не съм срещал отдавна. И едновременно никакви познания по астрономия,анатомия и т.н.

39

Евгени Георгиев

преди 13 години

Има, има. За съжаление ги има такива кратуни.Е, може и да се забавлява, но май не е така. Май наистина си вярва.:)))

38

Casper

преди 13 години

Човек ти ми идваш в повече. Немога да разбера годините ли са ти малко или мозъчните клетки. Първото е разбираемо. Имам, обаче, чувството че тези всичките дссд, fds и т.н. са един и същи човек. Нали двама толкова глупави едва ли има след 6-7 милиардното ни население на планетата.

37

:)

преди 13 години

Искам да сляза! Става ми лошо вече от тази скорост!!!

36

Ivan Grozni

преди 13 години

Всъщност там, къдеот са станциите и където летят хората нее баш открит космос.... все още поне на широката публика не епордставена релан технология за преминаването ан радиационните колани на Ван Алън... ииии да за да идеш на Луната(с показаната технолгия) е невъзможно... ако са били е било с други костюми и апарати.. а сниманото ипоказаното е за широката публиак в стил Холивуд...

35

Casper

преди 13 години

4 октомври 1957 г., ПРОФЕСОРЕ, 4 октомври 1957 г.

34

Анонимен

преди 13 години

Тоя fds разбива от смях.

33

Casper

преди 13 години

*** храната слиза надолу до хранопровода в стомаха не благодарение единствено на гравитацията. Пробвай да ядеш с главата надолу, ще забележи недоразвития ти мозък, че с малко повече усилия пак ще успееш да се нахраниш. И намали убидите,а увеличи четенето.

32

Анонимен

преди 13 години

Пич, един експеримент направи.Вземи нещо за ядене.Легни на леглото си и се провеси от кръста надолу.После хапни от храната и с изненада ще установиш че храната я преглъщаш и тя си отива в стомаха който е по-високо разположен от устата ти. Пробвай го номера пък после искам пак да ми твърдиш ,че храната имала нужда от гравитацията.))))

31

Костов

преди 13 години

Май никой не може да смята. От 12 април 1962 до сега са изминали не 53, а 48 години и няколко месеца.

30

Евгени Георгиев

преди 13 години

А Земята пък се движи в пространството с 29 километра в секунда. Да, да, в секунда.Как, по дяволите, ти си все още жив?Може би защото си глупав, както стана ясно вече на всички тук.

29

до 27

преди 13 години

Трябваше да го попиташ риторично и как човек като прави челна стойка храната от стомаха му не се връща по хранопровода и да излиза през устата му.))))))

28

Lolth

преди 13 години

Жалко е, че след края на студената война напредъкът в космическите изследвания забави драстично своя ход.В края на краищата, едно от възможните решение за неизбежния енергиен глад на 21 век се намира именно там - Хелий-3.Пък и изследването на космоса има своя чар, и силата да разпалва въображението, а от там, идеи за технологии.

27

Анонимен

преди 13 години

Брей, как ли тогава успявам да хапвам пред телевизора легнал, а хранопроводът ми е в хоризонтално положение ? Странна работа. А животните как ли се хранят и пият с глава наведена надолу? Още по-странно. А как ли пък по твоята логика, кръвта ти се качва до главата след като тя е "отгоре"? Последното в твоя случай може и да е спорно, явно не ти е достатъяно оросяването на "сивото"...

26

Анонимен

преди 13 години

Следователно, или няма МКС(долен империалистически заговор) или няма ***. Ако няма ***, значи не са и летели и са лъгали данъкоплатците ! Всички сателити са измама ! GPS е гнусна измислица и даже не съществува!

25

fds

преди 13 години

Meждународната космическа станция се движи със скорост 20 хиляди км в час.При такава скорост и най-малкото отклонение или забавяне в космоса ще бъде пагубно зашото хората вътре ще бъдат размазани в стените на станцията.И интересно след като има толко0жа космически прах и малки метеорити за толкова години никой не е имал проблеми с тях,което е невзъможно

24

Анонимен

преди 13 години

Зависи :))) Ако си наръгаш тиквата в междукрачието, тогава надолу си е под краката ти. Ако си вдигнеш краката на главата, то тогава нагоре е дето ти сочи главата, надолу е там дет са били краката. Сичко е относително, както казваше братчеда Единкамък.