12

dr House

преди 13 години

До: Ra40Аз, макар и да не съм истински доктор, съм достатъчно подготвен да коментирам. Никога не казвам нещо, което не е предварително проверено.Не съм ги броил държавите в които има такива ограничения, но в повечето държави има такава практика. Предимплантационната Генетична Диагностика е цяла наука, как да я опиша с 200 символа? Основно се използва за скрининг за някои по-тежки генетични заболявания.

11

Ra40

преди 13 години

до Dr HouseИли по -скоро Dr.Mengeleкато си толкова "светнат",айде изброй в колко страни от ЕС са забранени имплантиране на повече от 1 ,в колко на повече от 2 и къде няма ограничения?? както и -в какво се изразява тази технология -"предимплантационна генетична диагностика"??? И,ако обичате,не се изказвайте неподготвени или поне ако нямате искренно отношение към проблема! Срамно е да си чешите езиците и пръстите ,само защото имате свободно време да киснете по форумите1 лек ден

10

Анонимен

преди 13 години

***!

9

dr House

преди 13 години

Що ли имам чувството че се пишат стари новини?В повечето страни от Европейския Съюз е забранена имплантацията на повече от два, а понякога дори от един ембрион!Освен това отдавна вече същестува изследване наречено предимплантационна генетична диагностика. Тя е предимно с цел намаляване риска от имплантиране на ембриони с генетични дефекти, но мисля че може да се използва и за оценка на способността за имплантация, която между другото зависи и от матката, не само от ембриона.

8

?

преди 13 години

Какво общо има майчинският инстинкт и възпроизводство с реално неадекватно поведение? Как една жена, която знае, че е генетично увредена съвсем егоистично харчи народни пари, за да задоволи нуждите си?И как същата тази жена ще се надява на здраво и интелигентно поколение?

7

Димитрова

преди 13 години

Немога да повярвам,че това са думи на майка, а ако не са майчини, не разбирам смелостта на това изказване.Никой не е застрахован.

6

Бибето до 4

преди 13 години

Много фалш, много нещо, Анонимко.

5

BG Dreams

преди 13 години

Чудесно. От 7 000 000 000 човека ще станем двойно.

4

Анонимен

преди 13 години

Искам да ти кажа, че тези "вмешателства" дават едни желани и добре гледани деца.Дават пълноценни семейства и българчета.Нямам сили да ти пожелая няколко неуспешни опити ин витро в семейството и да те чуя каква песен ще запееш...

3

Poznaha v...

преди 13 години

GATAKA! :))

2

Виолина

преди 13 години

Стига вмешателства в природните закони ! Тези "учени " ще модифицират някое зомби , което да унищожи човечеството! Да им се пръснат колбите !Дано!

1

понеделник

преди 13 години

По принцип съм *ЗА* за природните закони Нямам против метода *ин витро* само ако дава гаранция за нормален плод Според мен,всяка жена е преживяла много душевни страдания и в този метод е нейната надежда Ако нейният организъм не се справи веднаж-може да опита пак,което е свързано с допълните лни страдания И ако в крана сметка се роди увредено дете-душевната трагедия е трудно поносима Но науката има думата