76

Анонимен

преди 13 години

Някой тук много се е връзвал на "Капитан Планета" като малък.

75

Анонимен

преди 13 години

Абе тези тук са много зле. Боже-боже, боже!!!! Липсва им култура и отношение към природата. Само като им чета коментарите, треперя от невежеството им.Както се казва на такъв народ- такива управници (НЕ включвам Бойко и Костов) . Не се учудвам, че са така. Събирам тъ..пизми и си ги слагам в папка. Но тук направо изобителства от такъв богат материал.

74

Анонимен

преди 13 години

Даже като *** (произвеждат метан) в Щатите и мирише на Шанел ХАХАХАСамо се виж какво си написал, Бай Гано от София. Ха-ха.

73

Пича

преди 13 години

То номера с озоновата дупка е както съм го описал по-долу - изчакали са да намалее от само себе си, и хоп - браво на нас!

72

Смехурко

преди 13 години

Бензинът в Щатите е екологичен в по-голяма степен. ----------------------------------------------------------------------------------Даже като *** (произвеждат метан) в Щатите и мирише на Шанел ХАХАХА

71

stg

преди 13 години

много вярващи има тая секта за климатичните промени и как хората ги предизвикали, а на оня дето е писал че поради не знам кви решения намаляла озонвоата дупка за 10 години само да иде да се гръмне предлагам :) то бива бива сляпа вяра ама чак толкова пък. Няма никакви реални факти, нито един че човек влияе на климата

70

jan

преди 13 години

НЕГРАМОТЕН ЖУРНАЛИСТЕ..Ти заплата получаваш ли бе, а? В Китай ли са климатичните промени, или там е срещата на политиците?Цитирам: "3000 делегати обсъждат климатичните промени в Китай"Въпросът има смисъл, защото климатичните промени по света не са с еднаква сила,а Китай е изключително много потърпевш - урагани, земетресения.

69

Анонимен

преди 13 години

CO2 e вреден за дишане от човека. Слънчевия цикъл също влияе, но това не означава, че co2 не влияе. Обясни какво значи природозащитници да вземат властта. Властта се взима от политиците. И политиците определят политиката. Нови клонове на науката се създават, но да твърдиш, че научни течения управляват света е малко не.ряло.

68

Lolth

преди 13 години

Деня в който този свят ще свърши е деня в който природо-защитници вземат властта.CO2 било виновно за глобалното затопляне... А не вариращата слънчева активност.

67

Анонимен

преди 13 години

ДА НЯМА ТАКОВА ПОРНО В НАЙ МРЪСНАТА И ЗАМЪРСЯВАЩА ДЪРЖАВА СЕ СЪБИРАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕ АХАХ

66

Анонимен

преди 13 години

Бензинът в Щатите е екологичен в по-голяма степен.

65

Анонимен

преди 13 години

Taka e, но е нямало хора. То не е въпросът ще има ли планета и живот. Въпросът е дали ще има хора и дали тези промени няма да доведат до по страшни болести. Абе как ще замърсява Щатите? Те да не би да имат промишленост. Ввсичко там се внася. А бензинът им ев голяма степен икономичен. Говорите за пропаганда. Щатите е хубаво място за живеене, иначе нямаше да бягат там.

64

Анонимен

преди 13 години

НОВИ ДАЛАВЕРИ В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ ПРИМЕР КАРБОНОВИТЕ ТАКСИ

63

56

преди 13 години

Намерили къде да го обсъждат.В момента тази държава замърсява най много.Пак ще правят далавери в тлобален мащаб.

62

Анонимен

преди 13 години

само да ви кажа,че едно време планетата е била доста по-мръсно място отколкото сега и въпреки това е оцеляла. Около Чернобил животинските видове процъфтяват вече 20 години след трагедията.едно време слънчевата активност е била 30% по-ниска,но радиацията е била в пъти повече. супер вулкани са бълвали сяра в атмосферата,а астероиди са се удряли периодично и често. досега всичко да е приключило,ама както се вижда всичко си продължава добре

61

Анонимен

преди 13 години

Съгласен за катализаторите.А количеството изгорен бензин или нафта???Нали са изчерпаеми ресурси.Що тогава не ги щадим????

60

Анонимен

преди 13 години

Климатът обаче се променя постоянно, и се отчита трудно. Веднъж като си събрал парите, трябва само да изчакаш, докато захладнее от само себе си и да се потупаш по гърба за свършената работаАми и това е вярно. Но замърсяването не може ли да промени климата? Нали количествените промени след време водят до качествени?

59

Анонимен

преди 13 години

Охаа пак ще вдгигат тока и парното значи... ЙЕС! :)

58

Анонимен

преди 13 години

Ей, Sabrax, аз като съм ***, ти остър ли си? Таблото може и да си стои, но това не променя фактите. Конспирациите са в твоята глава. Не виждам лошо в селото. Само че ако отида на село, ще останат много такива ос..три хора без много екологична култура, дето ще гледат това табло и освен 20-40 метра от друго няма да разбират от него. Аре със здраве. От тъпия като мен.

57

Пича

преди 13 години

Всичко хубаво, ама тук не се говори за замърсяване. Тук са "климатични промени".И знаеш ли защо? Защото замърсяването се отчита лесно и недвусмислено, както в глобален, така и в локален мащаб. И като събираш пари да го ограничиш, трябва да ги вкараш в действие, щото то само няма да си изчезне.Климатът обаче се променя постоянно, и се отчита трудно. Веднъж като си събрал парите, трябва само да изчакаш, докато захладнее от само себе си и да се потупаш по гърба за свършената работа.