202

Криста

преди 13 години

"И КВО СТАНА???Държавата каза:Ааааа,чакай малко,ще ви регистрираме и по ДДСи ще платите още 20%.На това аз му казвам РЕКЕТ."ДДС съществува преди техните палати да са направени и те прекрасно са знаели,че освен данъци преки дължат и косвени такива като ДДС.Демагогии като твоята в случая са смешни,защото им е стигало познанието да теглят това ДДС ,но не и да го плащат когато трябва.*** от НАП просто се опитват да не са вече такива.Да не са прелетели и над твоята вила?

201

до 218

преди 13 години

А после искаш работеща и модерна държава.

200

Безимотен

преди 13 години

Дайте да плащаме данъци, че нап съвсем я закъсаха

199

Анонимен

преди 13 години

И какво от това?Ще си го преместят от единия та в другия.Само отчитане на някаква си дейност. ,,прахоляк,, в очите на бедняците.Споко 2012 идееее....няма спасение да има и за тези престъпници.

198

teofil

преди 13 години

Всичко в името на народа ,и пьлна конфискация на всичко купено и построено от Бьлгарската мафия.Така ще се промени манталитета на Бьлгарина.

197

Анонимен

преди 13 години

на мен само не ми у ясно едно. Нямат съдебна заповед да влизат в имотите, но могат да ги снимат от хеликоптер????? Разбирам, че това се прави с цел да опандизят лошите, но защо трябва да ме снимат мен по голо дупе докато се къпя в моя си басейн, а не съм мутра или крадец и убиец. Това е тотално нарушение на правата ми. Айде малко да се съобразяваме.

196

водач

преди 13 години

Вчера на Е79 по пътя за Кулата ме задминаха 7 черни джипа с много антени. Аз карах със 110, тези подозирам около 180.Тези 7 джипа, без да съм авто експерт са на стойност около милион евро (ако са бронирани може би и повече) очевидно транспортират един "бизнесмен" и охраната му. С две думи, кучетата си лаят, кервана си върви.

195

Картограф

преди 13 години

В гугъл може да се види единствено, че има нещо, но не е съвсем ясно какво ТОЧНО е това нещо.

194

f.p.

преди 13 години

Имотите могат да ги видят и през Google Earth (maps) без да станат от стола. Това с филмирането от вертолет на мен ми е малко смешно, несериозно... В края на краищата, да видим дали реално ще има полза.

193

Антон

преди 13 години

Не. Снимката е от село Бояна и село Драгалевци.

192

Гост

преди 13 години

Това е просто показна акция за узаконяване на вече направеното, много то тези имоти са незаконни върху земеделски или горски фонд от заменки. И сега просто ще си платят парсата за да се узакони, ББ може да отчете даже че е прекратил заменките или "узаконил". Голяма част от сградите ще бъдат представени като частни хотели или почивни станции от затворен тип и още един куп вратички в законите за да не плащат данъци. Авио отряда навъртя няколко часа нальот, разход на гориво и амортизация и т.н.

191

ВВВ

преди 13 години

Имам доста познати който са на държавна служба, но досега не съм видял един от тях "честните " като Цецко да има шест апартамента само от заплата и доходи в МВР, Община , Правителство. Кой знае за тоя мандат още колко ще спести и да купи. Как и да го смятам за всичките годинин дори нищо да не харчи едвам за единия в Дианабад ще сколаса да събере пари.

190

Наблюдаващ

преди 13 години

А не те ли притеснява мисълта (ако я има де), че из цяла България има вили и палати за чудо и приказ, по пътищата зверове за 1/4 милион, а икономиката ни бере душа? Нещо говори ли ти това? Сива икономика, мафия, далавери, грабежи, мутри...? Хайде да не бягаме от стоновете на съвестта си и скверната душица с номера за завистта! Аман от такива, 20 години им слушаме глупостите и затова ни се разпадна ценностната ситема...

189

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера. те не знаят ли че има интернет и там има снимки и могат да го направят от офисите и да не харчат пари на данакоплатците които и без това липсват. Ако не знаят ето им линк maps.google.bg/

188

гуньо

преди 13 години

Мисля че е по-евтино да използват Google earth. Все пак отряд 28 не лети с вода.

187

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ СТЕ МНОГО ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ!Казвате: "нямаме нищо против да имат къщи но нека си платят данъците".Ами добре.Хората започнаха да си плащат данъците и дори СТАРИТЕ такива започнаха да декларират като приходи от сободни професии и по всякакви други начини за да са редоввни пред държавата.И КВО СТАНА???Държавата каза:Ааааа,чакай малко,ще ви регистрираме и по ДДСи ще платите още 20%.На това аз му казвам РЕКЕТ.*** от НАП търсят под вола теле.А после нямало пари.Е как да има?!

186

Maraba

преди 13 години

Уточнение за тазседмичната оферта.Камуфлажа се извършва от група български граждани с афинитет към демонтирането.Произхождат от гр.Ямбол.Много са добри и работят бързо.Справка-блок 20,гр,Ямбол.

185

добре измислено

преди 13 години

Разбирам тънкия намек,но не си е баш тъй.Запали ли се къщата на комшията и твоята не е в безопасност.Отнякъде трябва да се почне.Как беше "ти си ми мил,но аз съм си по- мил".EXCEPTIS EXCIPIENDIS

184

митничар

преди 13 години

Колеги копувайте маскировачни мрежи на илинци вече привършиха

183

ха ха

преди 13 години

снимките там са от 14.10.2009 г. пък и нали като се строи трябва план , надзор , приемателна комисия , скици и др. много са добри в шоуто , може скоро да са ледали недосегаемите .