83

ами да

преди 13 години

Не българските граждани ,а Европа и даже Америка казва ,че БГ СЪД е ...КОРУМПИРАН!

82

ха ха

преди 13 години

Груйчо Дочев остава без ...работници /послушковци/!

81

Дона

преди 13 години

Господин Груев,се бърка в работата на КрасиЧерничкия.Как ще се избират така и от къде ще се намерят чистискромни и набожни???Заместникът му не е съгласен,ами така маймного "чесни" хора ще останат без имоти.Трябва да се прояви и малко човещина.А доказателствата могат да се скрият,да се насочат в грешна посока с пълномощията на Прокурора.Така че ще почакаме следващите 20 години..

80

В. Петров

преди 13 години

Освен това, недопустимо е министър да говори, че съдът е корумпиран, както и че еди-кой си "безспорно е закоравял престъпник и само корумпиран съд не би го осъдил". Това, дали някой е пресъпник, се решава от съда с влязла в сила присъда, а не от полуграмотни милиционери, заемащи висок държавен пост!!!

79

В. Петров

преди 13 години

Трябва да си дадете сметка, че не само съдът е виновен за неосъждането на маиотите (макар, разбира се и той да има вина). Това е идиотска теория, пропагандирана постоянно от Бойко и Цветанов, които се опитват да прикрият некадърността на голям брой (не на всички) полицай, разследващи полицай и т.н. Масово досъдебното производство се извършва с процесуални нарушения, което пък задължава съда да не приема доказателствата. Не може някой да бъде осъден само защото "всички знаем,че е престъпник"!!!

78

ДО ;В.ПЕТРОВ

преди 13 години

АМА НИЕ ЗНАЕМ КОГА Е УЧИЛ И КАК Е ЗАВЪРШИЛ,ПРОБЛЕМА Е ЗАЩО САБОТИРАТ БЪЛГАРИЯ И ПРАВОСЪДИЕТО,КАТО ПОПАДАТ В ГРАФА СИЛНО КОРУМПИРАНИ.

77

до ;спонги

преди 13 години

ТОЧНО ЦВЕТАНОВ И БОИКО БОРИСОВ ЩЕ ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ,ИДАНО ПО-СКОРО,ЗАЩОТО АЛТЕРНАТИВАТА Е ГЕОРГИ СЕДЕФЧОФФ,СЕРГЕИ СТАНИШЕВ ДЕДО КОБУРГ И ДОГАН.ВСЕКИ ЩО ГОДЕ ОБРАЗОВАН И МИСЛЕЩ ЧОВЕК ,ЩЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ.

76

Mery

преди 13 години

Е,този съдия с мазно лице и соц-минало,бивша дясна пръка на президента,ми об ра точките.От 5 години говори за некачествено разследване и липса на доказа телства.Сбъркал си е плочата,по тези въпроси от 6 месеца говори съдия Н.Куц кова, а той трябваше да засегне изпълнителната влст,че се намесва в работата на съдиите и срива държавността.К.Пенчев пък има за задача да говори за липсата на подходящи закони. Г-н професоре,вземи си смени плочата, ако не стане ,*** при царя да ти смени чипа.

75

гоце

преди 13 години

Недоразумението,Груев изобщо не е в час.Не само,че ще го промени!Ще го промени МНОГО!!!

74

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

ДА ИЗРИТАМЕ НА БУНИЩЕТО ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ , ДЕТО ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !

73

До 77

преди 13 години

Какво ни грее това, че най-ерудирания, най-умния и други най-най, като се видя на няколко пъти вече, че защитава престъпниците-разбира се не директно, но смисъла от изказванията му до сега е точно такъв. Уж под предлог защита правата на човека или други такива димки, само и само да се попречи на процеса на промяна на съдебната система в полза на честните хора, а не в полза на престъпниците, както е сега.

72

Спонги

преди 13 години

Ще има осъдени мафиоти, когато спре корупцията в следствието и прокуратурата. Не случайно, бившият министър на отбраната е опитал да подкупи следовател, а не съдия. Съдиите претеглят значимостта на доказателствата събрани от следствието. Всичко останало е "Шменти капели". ЦЦ е некадърник и докато е той начело на МВР, доказателствата никога няма да са годни за съда.

71

BIG AL ::)))))

преди 13 години

BIG AL ::))))Съдиите огласиха мерки в отговор на доклада на Брюксел..))1.КАТО червени клатии и вечно задължени на Партията майка, се разкайваме и си подаваме оставките.2.Почти всички се отказваме от Гоце и Красьо черничкия, осъждаме ги и обещаваме повече да не контактуваме с тях..3.Подаряваме на държавата всичките ни хотели, места , вили , къщи над два етажа, наморащи се в България и зад граница .4.Моля да бъдем приети, като разкаяли се- в асоциалцията на юрисконсултите в България .5.Моля да получим само по три ШУТА, публично и да не бъдем лишени от юридически права.6.Обещаваме вече да не взимаме мангизи извън заплатите си , като юрисконсулти.7.Обещаваме и вече да не сме агенти на БКП-БСП- и да не преяждаме с власт, пари, пържоли и имоти .8.Отказваме се и от 20-те заплати, които ни се дължат за корумпираната ни дейност , работа , досега .9.Молим , по- бързо, да бъдем заменени от нови , млади инекорумпирани колеги, завършили САМО в СУ Кл.Охридски .10.Като най-корумпираното,алчното, аморалното и нагло съсловие в България,моля да бъдем извинени , че ИЗЛАГАМЕ България, пред света и ЕС.Подпис :Л.Груев / сол т. на Гоце /Разкаял се .

70

В. Петров

преди 13 години

До 75 и други подобни невежи! Почетете и се поинтересувайте повече! Проф. Груев е един от най-ерудираните и най-честните юристи в България! Но на простите хора им дай да плюят и да обиждат! Когато прочетете поне толкова книги, колкото той е написал, тогава ще пишете по форумите!!!

69

чичо хитко

преди 13 години

Тази тракатурка ли ще оправя корумпирани съдий? Погледни му визията!

68

тоя мишок

преди 13 години

ВЪН ОТ САДЕБНАТА СИСТЕМА НА ВСИЧКИ МИШКИ ,КАТОТОЗИ НА СНИМКАТА ЗАЕДНО СПОСЛЕДМОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ ,КОЕТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ДОГАНОГЛУ,ГЕОРГИ СЕДЕФФФФФФФЧОФФФ ПРЪДНАРОВ ОТ СЕЛО СИРИЩНИК.

67

Анонимен

преди 13 години

Вън от съдебната система на алчните и подкупни съдии,които в комплект с *** и турски предатели съсипаха държавата!Всичко друго са удобни приказки-по подобия на Местан,имам предвид за ограбването и източването на приближените до ДПС фирми,а Местан ръси мантри,че това са идеологеми!Чии мозъци промива тоя бандит,разчита на чалгарско къса памет?!

66

Анонимен

преди 13 години

Само промяна на съдийския морал би оправило нещата,ама уви, невъзможно е.

65

Корумпер

преди 13 години

какво са 10 000 юриста на дъното на океана?-едно добро начало!!!П.п Смърт за ГЕРБ!!

64

хахаххаха

преди 13 години

Съдийка по вписванията заведе уникално дело срещу задължителното ЕГН, което не желае да има."Номерирането на личността ми уронва честта и достойнството ми, гарантирани и провъзгласени в конституцията. Намирам присвояването на номер на човешко същество за унижаващо действие".