114

sheen

преди 13 години

Не е нужно да е Родопско село,сестра ми се омъжи в гр.Копривщица по стар български Обичай!

113

От Канада

преди 13 години

Браво! Ей това се казва стилна, българска сватба! Бъдете много щастливи!!! Горчивоооооооооооо"-)))))

112

над нещата

преди 13 години

Както във всички сайтове и в този са плъзнали черногледи драскачи-провокатори, само и само да се заядат с някой трезво мислещ и позитивен човек...., но да са живи и здрави, нека и те си запълнят с нещо сивото и САМОТНО ежедневие, че да си толкова САМ е много страшно. На всички останали много поздрави, радост и любов!

111

Анонимен

преди 13 години

poredniq kompleksarski komentar,hora kato ste ogranicheni i kompleksirani ne pishete we da se tovarim s vashiq negativizam,na nqkoi mai ne mu hareva da gleda kak horata si go pravqt dobre i sa shtastlivi.chestito na mladojencite!

110

do dnes.bg

преди 13 години

napravo mi pisna ot vashite tapi reklami koito slagate predi vseki video klippojelavam vi skoro da falirate i nikoga poveche da ne vidi bql svqt vashiat sait

109

окото

преди 13 години

евалата ,хареса ми, не знам на кой му е хрумнала идеята но важи,хем евтино хем интересно(различно)

108

OT FLORIDA

преди 13 години

TRI SEMEISTVA OT FLORIDA VI KAZVAT :CHESTITO! JELAEM ZDRAVE I SHTASTIE! BRAVO NA HUBAVITE HORA!

107

Селянин

преди 13 години

Да са живи и здрави и с любов да си отглеждат децата.Сполай им за запазвенето на традицията, защото те традициите ни даван облика на нацията!

106

нервна

преди 13 години

Е тв`а е,друго си е булката да се вози на лимузина от естествен косъм.Наистина,не е въпросът просто да се ожениш,а да се ожениш нетрадиционно.Като екзотично пътешествие.Добра пазарна ниша.И все още неразработена.Който има идеи и капитали,дори пари може да направи от нова мода в сватбите.

105

Анонимен

преди 13 години

лелеееееее,не мога да си представя силиконова чалга да си прави сватбата на село,нищо,че всички от народните песни са тръгнали. то ако не са кошарите или син-сити...коцето с неговата пикла в пловдив...на село с диамантени пръстени и рокли за по 100 000 ? и депутатска щерка или министерска,да не се жени в чужбина? значи,имало още нормални българи !

104

Анонимен

преди 13 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И КАТО КАРАТ ПО СТАРА ТРАДИЦИЯ ДА НАРОДЯТ И 5-6 ДЕЦА!!!!!!!

103

Анонимен

преди 13 години

А косата на булката на колко плитки е? А булчивско дърво има ли? А младоженеца "откупи ли булката"? И тя защо не е с плътно червено було?... добре, де няма смисъл да продължавам с изброяването на сватбените традиции и обичаи от преди 100 г. Те са направили нещо подобно, но не съвсем. Абе, важното е дасе обичат и да са щастливи, пък че не са спазили традициите на 100 %, много важно! А който го интересува да чете Етнологията на Вакарелски.

102

T

преди 13 години

Досега не съм чувал за случай на оженена прабаба на някой! :) :D Ако някой е чувал за нещо подобоно, моля да сподели, че съм малко невеж и не съм чувал. Та да се види спазили ли са обичаите за женене, или пък са спазили тези за омъжване. :D

101

abc

преди 13 години

Аз познавам булката, тя е страхотно момиче, не е никаква новоизпечена богаташка!

100

иван

преди 13 години

Страхотно преживяване което ще остане за цял живот, а колкото до "гъзарията" повярвай ми ...никога не можеш да качиш булката на богаташа на магаре,за роклята(абсурд) да не говорим че и хотел няма(респективно няма и СПА)..забрави...... тези шастливи млади хора са от онази изчезваща порода в Бг. ,а именно ..РОДОЛЮБЦИ... браво на тях..и честито)))))

99

Анонимен

преди 13 години

Страхотни са! Личи им, че много се обичат! Организирали са празника си с много желание и вкус към красивото!Няма място за критика...

98

Анонимен

преди 13 години

Каква "гъзария"? Хората така са си решили - така им е кеф! Подкрепям ги и такива събития много ме радват. Една такава сватба не е по - скъпа от една "стандартна" сватба в "Света Неделя" в София. Това, че някои ги мързи да си мръднат *** от София и нямат грам чувство за разнообразие и родолюбие си е техен проблем - да си запазят лошите чувства и настроение за себе си и да не коментират. Ние си направихме сватбата на хижа, имаше стаи за всички и всичко продължи до сутринта и въобще не беше скъпо.

97

кузман

преди 13 години

ПОРЕДНАТА ГЪЗАРИЯ НА НОВОИЗПЕЧЕНИТЕ БОГАТАШИ!!!

96

Истината

преди 13 години

Ще се разплача... много съм трогнат от това, че българското все пак живее.

95

tatuni

преди 13 години

ha hubavo po staro po obi4ai ama po obi4ai i bulkata devstvena