102

Нина

преди 13 години

Прочети за системата ГЛОНАСС, после говори за системи за позициониране. И това ли е най-важното-каква кола се кара? За мен по-важното са прираст на населението, престъпност, процент детска смъртност, работа съобразена със здравните норми, разпространение на дрога, робство към банките и т.н. и т.н. Много елементарно, много елементарно, една купчина ламарина е колата, нищо повече.

101

до Нина

преди 13 години

Дрън-дрън!Хората са живяли по добре, ти може, но не и ние!Що не кажеш каква кола караш, със сигурност не е руска.Те Руснаците един GSM не могат да направят, камо ли нещо по свястно.Русия е една от най-изостаналите страни в света.Даже са по зле и от нас.Рускините са готови на всичко за да дойдат в България, не само сега но и при СССР, защо ли?

100

Wiliana

преди 13 години

На тоя малко неща му се случиха...

99

Боже Господи!

преди 13 години

Боже, прости му на качински, той не знае какви ги говори.

98

Нина

преди 13 години

Обединяването на усилията на човечеството е добро решение. Проблемът е, че САЩ продължават да водят своята агресивна външна политика и не се ползват с доверието на други велики сили като Китай, Индия, Русия.

97

Нина

преди 13 години

Над 100 милиона жертви в света? За какво говорите?

96

1+1=1

преди 13 години

Двата експеримента - САЩ и ко и Източна Европа приключиха с разочарование, при все че Западът още се прави на велик и разсеян относно дереджето си. Не се получи розово докрай нито при едните, нито при другите. Напротив, и двете каруци буксуват в калта. Дори Фидел отчита риелитито в Куба. Една интеграция между двата варианта ще бъде може би следващата смела крачка към глобална промяна. Проекти има готови, обсъждат се. Има и силно антилоби. Но то ще увисне. Такова е времето.

95

Анонимен

преди 13 години

А масовите убийства на интелигенцията през комунизма?Над 100 млн.жертви в света.Айде бегай си в тъпата Русия!

94

Нина

преди 13 години

прираст на населението, много по-ниска детска смъртност от сега, развиваща се наука, развита икономика-селско стопанство, тежка и лека промишленост. Значи хората са живяли по-спокойно,това и анкетата ги посочи твърде ясно.

93

Нина

преди 13 години

Всяка форма на управление за едни е майка, а за други е мащеха. Сега може да имам пари, да карам скъпа кола, да ходя на екскурзии, НО важното е как живе средностатистичкият българин, а не аз. Моята лична гледна точка е без значение. По същия начин би следвало да се разсъждава и за соца-хората са имали работа, безплатно здравеопазване, лесно достъпно, безплатно образование, достъп до море и почивки в медицински санаториуми, закупуване на апартаменти без робство към банките. Положителен прираст

92

Нина

преди 13 години

Еми, мерси за милите думи. Ти също си много начета, поздрави!:) Кажете коя е най-често воюващата държава-САЩ. Факт! Индианците са си имали свои традиции, преселниците /основно комарджии с огромни дългове, алкохолици, убийци, тотално неграмотни/, нямат право да променят религията, обичаите и начинът на живот на когото и да било, а да не говорим пък за масовите убийства на индианци.

91

deutschland

преди 13 години

Nina wie viel Jarhe alt Sie . Ние го живяхме соца _ за едни майка за други мащеха.

90

Анонимен

преди 13 години

НАТО не е започнал студената война, руснаците първи са започнали терора в окупираните държави и са заявили желание да стигнат до Ламанша.

89

Шоп

преди 13 години

Колко интелигентност струи от изказа на Нинка! Само един пример: "местнатамилиция сама разби терористичната организация и извърши арестите без да търси помощ от Митрополията така да се каже." Това, което е искала да каже е МЕТРОПОЛИЯТА, а МИТРОПОЛИЯ е нещо съвсем различно. Нинка си е една проста платена агитаторка, която е сложена тук да хвърля прах в очите на българите.

88

до Нина

преди 13 години

...Искаш да кажеш ,че комунизма В СССР НЕ Е БИЛ ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ ЛИ ...!!!!!!

87

jan

преди 13 години

Зомбитата стават все повече . Необратим процес за съжаление.Гледането на много американски филми за някои е нездравословно.

86

Анонимен

преди 13 години

Инките, маите и ацтеките са били редки ***, които са извършвали човешки жертвоприношения с изваждане на сърцата на живи хора и пиене на кръвта им. Европейците са били отвратени от това и са ги трепели като кучета. Вземете и прочетете разказите на Джек лондон (писател-социалист), да видите какви случки е описал.

85

Mango

преди 13 години

Джудже,в пълния смисъл на думата!

84

Еми

преди 13 години

Не бих могла да "съпернича" на Нина по дар слово.От всеки изказ струи интелигентност, езикова и фактологична култура.Споделям всяка написана от нея мисъл.Отношението ми към Русия е изпълнено с повече възхищение и уважение защото са нация с история и култура.Американците нямат такава!!Нещо повече, унищожили са цивилизации и продължават да се правят на Господ по света с едничката цел да задоволяват извратената си мания за величие.Те не са създали Мозъци, те само ги КУПУВАТ!

83

ss

преди 13 години

С руснаците трябва да сме само приатели ,без никакви интимни одношения.Иначе ако се наведем за сапуна лошо.