171

георги

преди 13 години

"Не може един министър-председател непрекъснато да се чувства на гребена на вълнàта" то това не е случайно другарю Станишев... Можеше и ти да си на гребена на вълната, ако вместо да крадеш беше свършил нещо. Некадърник такъв...

170

До 171

преди 13 години

Само да добавя, че и на снимката много добре се е получило - изодзадзе на Станишката е Лютви Местан. Само на Станишев да не му се развърже лявата обувка, че ще стане работата.

169

Анонимен

преди 13 години

Пропуснали са 7-та гореща точка, а тя е G точката на Станишката-най-важната точка от вота на левите и *** - егати комбинацията са тия.

168

Сибир

преди 13 години

И кои ще останете след това- само *** и мутри. И мноооооооооого бивши и пребоядисани комунисти. Май е по-добре да заминавам доброволно за Сибир.

167

t-rex

преди 13 години

И друг път съм го казвал: България ще се оправи когато изпратим всички комунисти в Сибир и всички *** в Индия.

166

Агенти на ДС

преди 13 години

Агенти на ДС искат да бутнат правителството.

165

Владо

преди 13 години

Що червените не смеят да кажат и гък за пътното строителство.

164

антихристи

преди 13 години

От комунисти никой никога нищо добро не е видял.

163

lambo

преди 13 години

Абе Станишчо, що не е заедно с Доган бе ?!Да не са нещо напърдяли гърнето ?!

162

пешо

преди 13 години

серГЕЙчо, аз мога да ти предоставя социологически проучвания, че и бай *** става единствен за президент и премиер! или, че ти си обратен, или че си крадец и предател или че си агент на кгб! много социологически проучвания абсолютно доказаха, че теб за нищо не те бива и че вашата коалиция ограби тотално страната!

161

ники

преди 13 години

тия двамата нямат ли си друга работа, та се занимават само с интриги? за това ли са ги избрали, да спъват реформите, вместо да помагат за излизане от кризата? за това ли гушкат тлъсти заплати и привилегии? да ги няма в парламента! бойко може да не се справя добре, но свърши повече работа от тях и най-важното, че ги уплаши със съд, а гузен негонен бяга! оня сава вече никакъв го няма, крие се като къртица и пуска тоз *** напред, да рие! не гласувайте повече за тях, за да могат да ги осъдят!

160

Анонимен

преди 13 години

давам си оставката,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ами дай я в,е само плашишдали ще затъНЕ БГ

159

zzz

преди 13 години

хахахаха Станишев много добре е описал своето управление в тези 6 точки. :))))

158

Анонимен

преди 13 години

Аз никога повече няма да гласувам за тия бандити-комунистите и турските им гъзоблизци!Окрадаха народа и държавата и сега зализват-кражбите им биле митологеми!Местан трябваше отдавна да почива зад решетките с най-голямата митологема на 20 годишния ни преход-Доган.Смешно,глуповато,алкохолизирано старче, рекламен продукт на създателите на прехода -държавна сигурност!Партията-майка създаде нова професия-мутра.Те бяха призовани да създават блага на своите лидери,чрез рекет,отвличания,убийства.ПОЗОР!

157

Тако

преди 13 години

Боко *** си сам смешен си!

156

Antikomunist

преди 13 години

Pak I nagli na vsi4koto otgore, gadini komunist4eski ***!!!n

155

Анонимен

преди 13 години

Какво си искал да кажеш бе комсопол?

154

hilari klintun

преди 13 години

EVREI,EVREI,ni lipsvat:

153

ДПС=БКП

преди 13 години

Турските комунисти и българските комунисти щели да махат кабинета.

152

нагли

преди 13 години

Не харесвам сегашното управление, но точно пък тези нагледци,които спряха здравната реформа 8 години в условията на финансов комфорт, да се жалват за нея, това е върха на наглостта и тепегьозлъка !!!