54

az

преди 13 години

gadni bezsramni bokluci koito pozvoliha turcite da ni upravliavat - tova ste vie prodajnici ot bsp

53

БСП

преди 13 години

Ти сам се доведе до тук , като гласува за ГЕРБ !!! Сега си сърбай,каквото си надроби! Лошото е , че всички го сърбаме !!! ... но не за дълго!!!

52

БСП

преди 13 години

Крии се ти бе мишка ! Арогантен *** !

51

az

преди 13 години

A koi da doidat be - pak li gusnite dps i boklucite ot bsp

50

az

преди 13 години

skrii se be !!!

49

az

преди 13 години

dolu cherveni mrasni kradlivi lajlivi prestapni gnusni cherveni bokluci i gadni depesari!!! Te ni dovedoha do tuk!!! Ako se namali chislenostta na *** shte ima poveche pari za balgarite - to e iasno kato bial den!

48

БСП

преди 13 години

Стига мутри и охранители !!! ОСТАВКА !!!

47

Lubov

преди 13 години

Не мога да повярвам ,че искате БСП пак да ви управлиава-глупав народ-крадът го ,лъжат го и пак вярва в "светлото бъдеще".Готови сте да се продадете за 5 лева,но не се сещате ,че безплатен обед няма. Явно Бойко размъти играта на *** и сега бързат да го махат-уууууууууууу.

46

Питане

преди 13 години

Какъв вот на недоверие бе червени *** ? Я вижте вие какви коалиционни партньори имахте като Гюнай Сефер:dnes.bg/crime/2010/10/01/sefer-objalva-zapora-za-dvata-miliona-leva.100111

45

Анонимен

преди 13 години

Няма оправия ей, когато министъра е лекар - ЗАЩО, когато не е лекар - ЗАЩО?Народа има една приказка - хем сърби, хем боли...

44

Анонимен

преди 13 години

Тия с тоя вот, ако не бяха жалки, щяха да са смешни. Все пак народът колкото и да е *** поне за 1 година назад помни. А това, което помни, няма да е в полза нито на БСП, нито на ДПС. Така че трябва да си налегнат малко задниците и да кротуват. Както направи лисицата Костов.

43

Анонимен

преди 13 години

Айде да падат тия, че нещо множко се задържаха!

42

Аз

преди 13 години

"В тази връзка финансовият министър коментира преди дни, че е успех, че те няма да бъдат намалявани(заплатите)."Браво, браво, само такива успехи са ни нужни да си вържем продраните семейни бюджети, Дянков ,фен съм ти завинаги !!

41

Анонимен

преди 13 години

"икономически ръст от 3.6 %"Да, то след като се срине система с 40% надолу, после ръст от 3,6% е абсолютно реален.

40

Анонимен

преди 13 години

А имаме спешна нужда от нова правителство. Не от комунисти, но и не тия мухьовци които са в момента. Ако тия ставаха за нещо до сега трябваше реформите да са направени бързо и болезнено и колелото вече да се завъртяло, защото Европа излиза от кризата, а ния не сме готови с реформите и те пак ще тръгнат нагоре, а ние ще си боксуваме на същото място. И след това ходи ги гони. Интересното е стачките с по над 20000 човека които предстоят, дали ще постигнат нещо. Или боко като им скръцне и ще клекнат

39

Анонимен

преди 13 години

ni6to nqma da postignat bsp i dps

38

Myleena

преди 13 години

На държавата и трябва др. Хаус, за да предписва викодин срещу болката от Бойко

37

ВР

преди 13 години

Преди няколко дни имаше коментар , но няма кой да му обърне внимание , че на тази система и трябва министър икономист, а заместници лекари , така може и да потръгне реформата .

36

паливец

преди 13 години

народе????спасявай се от тая *** в която политиците превърнаха България.всички са за Собибор!

35

к. николов

преди 13 години

а, бе, тия от т. нар. синя коалиция са пълни мазохисти. оставката на здравния министър обезмисляла вота. та тя нищо не е направила да го осмисли. и така ще бъде, докато здравеопазването се управлява от лекари, а не от що - годе компетентни хора. така двойно увеличените здравни вноски по думите на председателката на нзок - пак д-р ще са по други направления. сполай!!!