171

сдф

преди 13 години

Днес.бг колко ви шариха комунистите за тази статийка?

170

Антон

преди 13 години

Днес.бг вие сте отвратителни селяни с тези заглавия.

169

Анонимен

преди 13 години

БСП и ДПС питат "кой ми *** в гащите?"

168

knik

преди 13 години

po-dobre kasno otkolkotp nikoga. dwoino vdignaha zdrawnata wnoska, bez nikakwa obosnowka i razceti i podobrenia, oblslujwaneto po=slabo otkolkotp pri troinata koalicia

167

селянин

преди 13 години

Снимката направо може да умори някой от смях.Цветанов мълчи виновно , а Бойко го стяга вратовръзката и само да излязат навън от парламента ще го смачка от бой този министър до него.

166

Симо

преди 13 години

и луда ли си ?Какво да работят,нали нас карат да ги храним,значи ние ще работим.Я ходи бачкай,че както са се наредили-мангалета,депутета и еета,как че гиизхраниш.

165

Рая

преди 13 години

В това правителство всеки назначава роднини,приятели и роднините им,любовниците,а кога ще работите бе ораааа?

164

Сара

преди 13 години

Бяла мафия.Всеки ден да сменят министри все тая ще да е,нали няма кой даработи.Държава без производство и износ няма бъдеще.Алъш-вериша хазна не пълни.Не се мъчете да оправяте държавата,защото народа му писна даго оправят.Дайте му малко почивка.

163

Анонимен

преди 13 години

малко, малко се плюе тука, стегнете се малко :)))

162

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Г-да от БСП и ДПС ,ако наистина внасяте коректно вот на недоверие към правителството на ГЕРБ ,би следвало по време на вашето управление да е имало наистина здравеопазване,а не е така .Българите не са болни и без зъбисамо при управлението на ГЕРБ.Не говорете,че сте увеличили доходите,защотоувеличихте неколкократно разходите.Пенсии в размер на 175 лева 1990 г.,вмомента са 105.Масовата пенсия е от 100 до 200.Кой и как живеят Вашитеродители с такива пенсии.Не те не живеят така.

161

ДИМИТРОВА

преди 13 години

1.Питам г-дата от БСП и ДПС кога е имало здравеопазване?Кога пациентите на са плащали допълнително на докторите?Кога не са си купували медикаментите?От 05.07.2009 г. ли г-да?Не винаги пациента си е плащал.2.Операция на сърце с пътечка до доктора -2000 евро,операция на дебелото черво - 2500 евро.Операция на колянна става 2700 евро през 2008 г.Вземане кръвни проби 10лева.И всичко това не е при частен лекар.Пациента има право на една пломба назъб и вадене също един.А ЗО се плащат и от безработни

160

Анонимен

преди 13 години

Явно много ти кефи да ти клатят.

159

Антикомунист

преди 13 години

Докато турските и българските комунисти "клатят" кабинета, този кабинет няма да падне.

158

зле

преди 13 години

Вече веднъж "стабилизираха" рублата, тя рухна благодарение на държавната политика.Хората поддръжат нисък курс на валутите си за да си улесняват износа.Руснацитепросто така си управляват държавата. Прав си - ще има икономически "разтеж" - ще разтягат локуми за наивници като теб. Дано никога не стигнат Путин нашите управляващи, ще станем още по-зле.

157

1

преди 13 години

Тези кавали от ДПС и БСП срама нямат! Да вземт и да се клатят един друг, защото вече нищо немогат да поклатят. Трябва да ги клатиме още няколко мандата, докато изчезнат от битието. На крадците вече им олекнаха кесиите и се мъчат отново да се гушат от държавата, но свърши ерата на сригането на овците! Сего само могат да се надяват на кьоравото и на ограниченият им материал или електорат!

156

Анонимен

преди 13 години

Това правителство за съжаление се оказва изключително некадърно и неспособно да управлява правилно страната.Само приказки от страна на Бойко приказки и оправдания.Здравен министър се сменя за втори път това само показва неспосбността да се спправят с здравеопазването,Румяна Желева и нейната излагация и още куп неща потвърждават моите думи.Това че се борим успешно с престъпността поне мен не ме храни,не ми дава пари не ме лекува.На Бойко силата му е в приказките

155

kolekcionera

преди 13 години

Народа така ще им го разклати 8,5 по рихтер.студ ,мизерия ,глад, безработица,бандити,краци,изнасилвачи,болни,и по -зле и по-зле ще стане още по-зле

154

Пазете правата си

преди 13 години

Не само пенсионните, но и здравните. Целта им е да направят застрахователни фондове т.е. да облагодетелстват другари от властта. С два здравни пакета, единият за бедни с минимални услуги, другият за богати. Не позволявайте мутрите да влязат в здравеопазването. Това значи, че беден човек болен от рак, диабет ще умира. Пазете си социалните права като светини, искайте премахване на лимити и направления, приемът да става директно в болница без лични лекари и опашки от страдащи.

153

за стола,де

преди 13 години

Да бе,"клатели"!Май Бойко ги клати,ама ще видим,още е рано!:)

152

bravo na gerb

преди 13 години

ne stava6 za tazi rabota otiva6 si.vseki koito ne si var6i rabotata kakto trqbva e uvolnqvan, dokato se nameri nujniqt 4ovek.predi6nite upravlqva6ti godini ni opravqxa pak sega vot na nedoverie da ne razberem kolko sa krali.te sa izradili tazi sistema i trqbva da se srat,za da se lekuvame kakto e redno.