28

Mery

преди 13 години

Струва ми се,че Красьо е удобен параван за тези,които си играят игрите. Ръковод стото на съдебната с-*** в момента се състои от висши магистрати- останки от соц-строя,маши на политически партии,икономически кръгове,дълги ръце на пре зидента - бивши негови съветници- Б.Велчев,Л.Груев,Е.Танчев. Висшите магист рати гледат себе си:напр. тримата съдии от ВАС - имоти в Примор-ско, шефовете на областни и окръжни съдилища,СГС и САС играят според интереса си,често против кабинета.Накрая е виновен Красьо.

27

Mery

преди 13 години

Не съм сигурна,че Красьо държи 15 гласа от ВСС.Смятам,че Тройната коалиция и отчасти президентът разиграват пасианситe там.Тройната коалиция - заради 15 си гласа в отношение 8:5:3, президентът - с магистратите от БСП и част от царед ворците.ГЕРБ също се намесват в тази игра засега все още слабо.Част от магист ратите пък играят за себе си. Да не говорим,че след отказа на Попова от шеф на ВСС,привържениците на този съвет едва събират 17 гласа от необходими 16. Играта за лидерство терпърва предстои

26

митака

преди 13 години

Еи само го скибайте какъв е нахилен миличкия,ако и това не е пална подигравка с бг. прокуратура,абе до кога разни такива индивиди ще плюят видимо и гласно върху всичко и всички.На тази снимка Красъо все едно им вика елате *** поразходете малко и всички си мируват сакън нещо да не му се накриви кефа случайно.Скапана държава и *** народ....

25

Червената помия

преди 13 години

Някой може ли да даде информация, какво точно е образованието на Красьо, какво работи, как си изкарва прехраната, как обикаля цялата страна и от цялата страна има връзки между магистратите и то на високо ниво?Защото на мен ми се струва, че това е просто бушона на партийна каса, предназначен да изгори при късо съединение...

24

Анонимен

преди 13 години

"Магистратът отишъл да кандидатства и видиш ли, се срещнал в кафене с Красьо,казал му какво работи и онзи му предложил услугите си".Това обяснение е супер тъпо и смешно и излиза от устата на хора,които решават съдби.Не черния трябва да бъде съден,а държавните хрантутници с имунитет,които би трябвало да са лицето на закона.Да си понесат отговорноста,а не,като техните "клиенти",когато са виновни да сключват споразумения и да стават свидетели,за да не носят отговорност.

23

Черен циганин

преди 13 години

По бетер от ***. Това си е чиста българска работа . Ще се интегрираме по вас . Мам.ка .ви

22

Мен

преди 13 години

Тоя ква картинка ще е като ако го уцеля между очичките - красота !А пък тея магистрати - не ми се мисли - по костюми, вратовръзки, и бельо с лика на Красьо Черния.

21

Dimiter USA

преди 13 години

Pichove,s tazi si pravosudna sistema sme gotovi za Sudinenite Shtati,ama ne na America,a na Mexico!!!

20

sfsfs

преди 13 години

МАГИСТРАТА ЗАЩО ЧАК СЕГА КАЗВАШ ???ЗНАЧИ СИ ПРЕКРИВАЛ ПОДКУП И СЕГА СЕ СЪБУДИ?

19

Myn4o

преди 13 години

Де'ба горките жертви магистратити. Той им бил предложил услугите си, и те понеже видиш ли не знаели за какво става въпрос приели ... и после ХОП каква стана тя ... ми ний много съжаляваме ... и съдята ".... е айде няма нищо ама да ви е за урок, друг път така да не правите, да не приемате помощ от непознати". Магистратите "Обещаваме!"

18

Анонимен

преди 13 години

Общо 18 магистрати ще бъдат наказани заради нерегламентираните си контакти с бизнесмена Красимир Георгиев от Плевен, за когото се смята, че е уреждал назначения от страна на Висшия съдебен съвет.Това бе съобщено на заседанието на ВСС, на което бе оповестен окончателният списък с имената на всички магистрати, говорили си с бизнесмена.Председателят на Етичната комисия на съвета Цони Цонев посочи, че 18 съдии и прокурори, които са кандидатствали за ръководни постове в съдебната система след 1 януари т.г., са имали двустранни контакти с Георгиев.Срещу 17 от тях са образувани дисциплинарни производства, а срещу районния съдия от Варна Стоян Попов комисията предлага също да бъде образувано такова производство.Други шестима магистрати са имали двустранни разговори с Красьо, но те не са участвали в конкурси за ръководни постове в системата.

17

l

преди 13 години

a toi priel li e ,,uslugata

16

Анонимен

преди 13 години

Tc tc .............toz nash syd kak vErva i na prikazki deto decata im se smeiat

15

Hi

преди 13 години

"Магистратът бил в града, за да кандидатства пред ВСС за ръководител на Районния съд в Шумен."Коригирайте информацията си: Тодор Тодоров е кандидатствал за Административен ръководител (Председател) на Окръжен, а не на Районен съд Шумен на когото си е председател и сега.

14

Анонимен

преди 13 години

Ще го съди най-вероятно някой, който самият той е назначил. К** за българския съд !

13

Анонимен

преди 13 години

И СЕГА КАКВО?

12

Анонимен

преди 13 години

От отрочетата на БСП и цялата им наредена правосъдна система друго не може и да се очаква. Ще лъжат и отричат до последно, но никога няма да си признаят вината !!

11

Анонимен

преди 13 години

kak se xili tozi 4erni4kia toi znae 4e nqma da bade osaden

10

Анонимен

преди 13 години

te ne sa se obajdali tolkova na jenite si kolkoto na tozi 4ernia qvno ima dalavera

9

...

преди 13 години

Тодор Тодоров е най-свестният шуменски съдия.