105

емилия

преди 13 години

аз писах за отношениего към *** и васил златев

104

Анонимен

преди 13 години

Накарайте *** да си плащат разноските към болниците. Тези милиони, които Дянков ще отдели всъщност са за да можем да си ги гледаме живи и здрави ***, а милионите не са изкарани от тях. Крадат къщите ни, бият, изнасилват, убиват а ние им плащаме безплатно здравеопазване. Питайте лекар кога *** си е платил дори минималната такса ( при наличие на здр. осигуровки ) от 2лв ! Нека си берат тухли и жица, нека пият и пушат - ние ги лекуваме, няма да позволим и един *** да умре!

103

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Тони,как от анонимен се прекръсти на Антон?

102

галя

преди 13 години

как сега се намериха пари за здравеопазването пълна лудница

101

Антон

преди 13 години

Димитрова, вие сте ***. Ако искате да ви обясня защо, значи сте и доста ***.

100

Анонимен

преди 13 години

Тука има , тука нема.

99

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Браво 101,но кой ще те разбере.ЗО плащат и безработните,но в поликлиникатаплащаш -2,40 за преглед,2,40 за поставяне инжекция,10 лева вземане кръв,а акотрябва да влизаш в болница там се умножава всичко по 1000.А как мислиш,защооще с подаване на оставката на Здр,министър вече имат одобрен нов.Те там посписък ли са или има училище за министри.Абе кога успяха и училище да построят.Интересно кои са им учителите,а?

98

Шоп

преди 13 години

Откъде си толко осведомен, бе Ибрахиме?

97

Анонимен

преди 13 години

Без да си изтърсите джобовете няма да стане, драги сънародници. Това е, безплатна инжекция нема, както и безплатен обед.

96

Анонимен

преди 13 години

А ве всичките тук що си мислите че трябва и сме длъжни цял живот да плащаме за нещо което никога няма да получим.Пенсия ли, здравеопазване ли, защита от полиция и военни ли, чиновници за теб ли работят. Минаха двадесет години в плащане, в стопяване и изчезване на нашите спестявания, какво получихме за тази жертва от държавата. Охарактеризират ни като престъпници, некадърници да виновни сме че не си търсим правата и не отстояваме живота си пред тези които избираме уж да работят за нас.

95

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

ДО 91/грешиш колега, не че го е страх Бойко да подпука големите играчи като ***, Лукойл (Валентин Златев, приятелчето му.) и другите.ПРОСТО БОЙКО Е ОТ СЪЩАТА МУТРЕНСКА СТРАНА НА БАРИКАДАТА КАТО ***-аджиите и другите червени величия като В.Златев и прочие. Просто сега се разчистват терените, за да стъпят още по-здраво ***-аджиите и червената върхушка от бай тошово време. Да не забравяме че именно Бойко беше масажиста на ушичките на Тато, после разтриваше и гърба на учителя си Мадридския крадец

94

РПГ-7

преди 13 години

Проблема не е в личността на здр. министър, а в липсата на пари за здравеопазване от една страна и източването на касата от тарикати в бели престилки. Този човек влиза в ролята на камикадзе в името на ГЕРБ за са помогне, но да си спомним примерите от историята - Япония имаше стотици камикадзета, но не спечели войната.

93

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Новия здравен министър: "Не ща летящ старт като на Борисова"...летящ старт като нея няма да получиш, но от същия край няма да се отървеш.

92

кризисен мениджър

преди 13 години

Пожарникарят отново е объркал нещата! За справяне с кризи е необходим професионален кризисен мениджър, а не гинеколог! Или искате вашето дете да бъде изродено от кризисен мениджър?

91

четвъртък

преди 13 години

Така като го гледам на снимката човека ми изглежда доста наивен Май няма да има сили да се бори /а може би такава е целта /

90

до глупака Атака

преди 13 години

Ами хайде докажи някоя злоупотреба! Ама и ти като Бойко и Цецко се изказваш само на базата на слухове, а като дойде време да действаш се оправдаваш с други. По нищо не се различаваш нито от тях! Само празни приказки! Това си и ти!

89

Анонимен

преди 13 години

от мен едно и зречение само:всички доктори са малко или много извратени, но гинеколозите са най-извратените от всички.

88

до 85

преди 13 години

Има и трети път - да се повиши осигуровката (което още не е направено- 8% е най-ниската ставка в Европа), да се спре кражбата ( досега направиха 100 проверки, които не доказаха злоупотреби) и да се окаже, че парите пак не стигат. Тогава ще си затвориш ли голямата уста?

87

до 89

преди 13 години

Бойко го е страх да подпука големите играчи,щото може да го гръмнат.В едно интервю той сподели,че иска да доживее спокойни старини и затова няма намерение да се конфронтира с никой. Още тогава разбрах,че и един няма да влезе в затвора,че няма да барнат ***,заменките,хотелите,Лукойл и т.н.

86

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам му успех! А на нас- здраве !