90

ав

преди 13 години

Нищо няма да станане защото синдикатите особено Подкрепа се подмазват на ББ ,а българите са страхливци когато трябва да защитят правата си.Робска психика!

89

много сте

преди 13 години

Синдикатите-още един хрантутник -алчен,подъл и непочтен.

88

noname

преди 13 години

И този път КНСБ уж ще протестира и в края на краищата ще се врътне и ще подкрепи реформата......Помните ли учителската стачка?Тогава стачкуваха 70 000,които после останаха предадени точно от синдикатите!!!!Помнете уроците от историята и не се лъжете,не им вярвайте, те ще вземат някой лев за да мине тази реформа!!!

87

Анонимен

преди 13 години

СМЪРТТТТТ НА СИНДИКАТИТЕ.

86

истина

преди 13 години

Ако "синдикатите" постигнат същите "успехи", които имаха с Кремиковци, значи:1. Пенсионерите са предадени.2. Ще умрат от глад.

85

ай

преди 13 години

На съда може и да е ясно, ама на много хора явно не е!

84

Анонимен

преди 13 години

Там сме - че бутаме Тиквеното правителство!

83

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно те подкрепям. Още повече че София се напълни със селяни и селянки, готови да пробиват със задниците си, да плетат интриги и да работят без пари само и само да се фукат на село, че вече са Софиянци/Софиянки. Мерси от такива.

82

Анонимен

преди 13 години

Винаги съм считал построяването на "Кремиковци" за уникална и скъпоструваща на всички нас грешка. Подлъгаха хиляди хора да се струпат на едно място и накрая ги изгониха. Преди време гледах по тв репортаж за работниците там - меко казано ужасни условия на труд - полусрутени сгради, баните приличаха на руини, а хората изглеждаха като от роман на Дикенс. Къде бяха великите синдикати тогава? Разхождаха се с книжни шапчици и се вайкаха. Все още има наивници, убедени че синдикатите ще им помогнат.

81

Анонимен

преди 13 години

най-добре човек да работи за СЕБЕ СИ!!! Без *** за шефове и без селянки, които се чудят как да направят *** на шефа за една допълнителна премия!!! Аман от тия простотиии - а те са навсякъде! Аз работя над себе си и за СЕБЕ СИ!!! САМ съм си шеф - а това е най-готиното нещо. Не завися от никого!!!!

80

Кукловод

преди 13 години

Питай шефа си за тези неща. Същия този шеф, за когото работиш ДОБРОВОЛНО и си му позволил да ти отнеме 8 часовия работен ден и платения годишен отпуск. Същия този шеф, който ти е предложил, а ти си се съгласил да те осигурява на 400 лв. а да ти дава 1200 лв. заплата.

79

Анонимен

преди 13 години

Ами директора ли ви го назначи този председател, защо не го смените или сте бъзлювци и скате от вън някой да доиде и да ви го свали. То кураж трябва и на работното място за да се отстояват позиции не само във форума плачещ приятелю.

78

до 77

преди 13 години

ти четвъртък в качеството си на какъв питаш, плащаш ли членски внос, ще бъдеш ли в четвъртък на площада или просто еи така по тарикатски членски внос не плащаш от скрънзълък, на протести не ходиш от страх но във форума си питащ и герой.

77

кольо дългия

преди 13 години

КАКЪВТО Е НАРОДА ТАКОВА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО /САМО ПЛЮЕТЕ И НИЩО ВСЕКИ СЕ СКРИЛ СЯНКА И МЪЛЧИ И ГЛЕДА СЕЙРА НА ДРУГИТЕ / ЗАТОВА ГЪЧ И САМО ГЪЧ/ВАШ КОЛЬО ДЪЛГИЯ

76

четвъртък

преди 13 години

Да питам синдикатите-къде е 8-часовия работен ден,къде е 5-дневната работна седмица,къде е работното облекло,къде са нормалните условия за труд,къде са платените отпуски на многото в сивата иономика,къде са много неща,извоювани преди много години и съществували мнооооого години

75

фдв

преди 13 години

Профсъюзите са докарани до просяци....?!?! Ти нещо не си в час! Махни тези червени очила.

74

Анонимен

преди 13 години

20год анатемосваха профс. като комунисти, червени, ненужни...Докараха ги до просяци. Сега в БГ синдикатите са нищо, никой не защитава интересите на работниците. Така е много по-лесно да се управлява - кеф ти данъци, кеф ти пенсии.... Дано по-скоро да разберат хората, че имат нужда от защита - иначе си остават зависими от настроението на царчетата. А бог високо, цар далеко...Дано да съберат и да направят голям митинг, само така ще им се чуе гласа...

73

машстроец

преди 13 години

Синдикати в България НЯМА. Хора не вярвайте на КНСБ. Ще ви разкажа какво стана с работниците от фирма Машстрой-Троян. Преседателя на КНСБ във фирмата вместо да защити работниците гледаше да не ядоса директора, за да може да остане последен в завода и да се пенсионира за да вземе 6-те заплати при пенсиониране. Всичките 600 работниците бяха изхвърлени с по 200 лева обезщетение.

72

Shark

преди 13 години

Всички, които тук говорят против стачки сигурно получават заплати над 1000 лв. Да, точно заради този манталитет сме на този хал, получава г-н Х 1200 лв и казва "Абе за съм си добре, да се оправят, не ме интересува, ако ще бензина 5 лв да става и хляба 2лв" Е тези сега тук са против. Щото може да им се наруши спокойствието, току виж нещо блокирали и ще изпуснат келепира. БайГаньовци

71

Криста

преди 13 години

Днешните "червени" бабички са вече тези,които не бяха бабички през 1989...А "онези" или ги няма или не им пука вече.