10

Анонимен

преди 13 години

Дянков е назначен от по-висшестоящи от Бойко. Такъв мискинин, откъде го довлякаха *** нйедно!

9

До 4

преди 13 години

НТе лъжи че си гласувал за ГЕРБ. Това е вече изтрит номер и ви го знаят хората, че твърдяхте и за цар, че сте гласували и за Костов, а в същност винаги сте били единствено и само за БКП /БСП/.

8

Анонимен

преди 13 години

Ashkulsun bate :D

7

Трън в очите

преди 13 години

И на този ли Дянков му е трън в очите, че прави най-добрия за хората и бизнеса бюджет, който ще извади България от кризата ??? Засрамете се бе ей.... Защо не ревахте срещу тройната коалиция, а сега ревнахте всичките ? Май и на вас Бойко ви спря кранчето и сега само ревете.

6

Гей с медено гласче

преди 13 години

Не виждате ли ,че си заработвам комисионната от Световната банка бе?Аз там съм депозирал почти всички пари на здравната система, както и почти целия наличен резерв и очаквам да спечеля от лихвите, които мисля да запазя за себе си.Парите ми трябват да си купя луксозно имение във Бевърли Хилс, да си платя обучението на децата в Харвард и да си живея като цар докато съм жив.Моят кеф и изгода са много по-важни от вашето здраве.

5

tarator

преди 13 години

da se mahat vsi4ki :) da idvat *** na vlast :) taka pone 6te e veselo :) Azis da stane premier,a Sofka Marinov ministar na zabavleniqta :))Kondio - na sporta,Car Kiro - na promi6lenostta :)

4

Анонимен

преди 13 години

Съгласен. Гласувах за ГЕРБ, но не за Вдянков.

3

Анонимен

преди 13 години

Оставка на изкукуригалия очилатко.Веднага.

2

работещ

преди 13 години

Тия, сривачите на държавата, у нас, конкуренция ли са? Педерасът Тренчев досега, каквото можа за сриване на България, направи. Сега, Дянков и Нона много устремно се включили в досриването. Бе, бат Бойко, пусни ги да ринат и едните и другите, на различни места. Така, сриването по-бързо ще стане и по-окончателно. Хаама, ха. И без туй корабът потъва по план.

1

Д1

преди 13 години

Чакай БЕ ! Дудянков работи за след 10 години !