116

Анонимен

преди 13 години

Време беше някой да хване Кубито за ташаците. Добре ще е да ни отърват от него веднъж за винаги. Колкото до нещастниците с комплекс за малоценност и ксенофобски идеи ... жалки сте. Поне не петнете имената на българските поети като изпозвате думите им.

115

Българин

преди 13 години

"Отруден, окървавен,с разбиено сърце,за левът обезславенти падна, с яд удавен,роб в турските ръце.Горкана! И когатоизваден бе на съд,със ярост във душатати като Караджатаревеше на врагът:"*** тигрове проклети,презирам ваший бяс!Бесете и колетеи с кръв се утолете,но близо й ваший час!Ще умра аз, тирани,как братята ми ***!Покрити с люти рани,с вериги оковани -не е ни мил светът!" Вазов, "Каблешкову".

114

крал, крал се не нак

преди 13 години

Ейй тоя крал, крал се не накрал бре ! Ба.ити и безочливите турци ! И тия Г.*** са в Българският парламент си представете!

113

Boroka

преди 13 години

по-лошото от *** е турски селянин няма такава гнусна гадина

112

Boroka

преди 13 години

присъдата да е--РАЗТРЕЛ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА

111

Това е началото

преди 13 години

Тази която се опитваше да плаши от НАП-Силистра му разби нервната и финансовата система на тоя айдук.Без да пророкувам считам , че може да има арести на данъчните *** от Силистра които му помагаха.На първо време връщат Румен Атанасов като редови заради Кубито.После ще бъде смазан и членът на ВСС свързан с него.Всички неволи само и само да си надвие на масрафа да покаже колко е велик пред една най-обикновена женица..Народна мъдрост гласи: Който се бие с по-силните е ***.Който се бие с по-слабите е ПОДЛЕЦ.

110

Boroka

преди 13 години

ЗА ДА ИМА МИР, ДПС В СИБИР!

109

Boroka

преди 13 години

дано да ги вкарат в панделата тия смръдливи *** заедно с техния лидер ***

108

Boroka

преди 13 години

ДОГАН В ЗАТВОРАВЕЧЕ ИМА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ, ЧЕ НАПРОЛЕТ, ДОГАНОГЛУ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ. ***

107

Boroka

преди 13 години

Става ми зле като чета как гнусната турска *** е източвала държавата.Не знам кой *** *** ги допусна във власта но проклет да е до 9-то коляно.

106

бг

преди 13 години

ами така като гледам, ако не ги приберат навреме, може да ги ровят. народната либов не прощава :)

105

Анонимен

преди 13 години

Доган на един конгрес на ДПС официално се беше похвалил, че ДПС има над 5000 души настанени на ключови позиции. Още от тогава трябваше да ги започнат, по списък. Само че тогава нали бяха първи дружки в правителството - за да може Сергейчо да стане премиер и Гоце да се уреди с втори мандат.

104

Христо Ботев

преди 13 години

Моля всички пишещи тука да знаят че безброй чада на България са умирали като *** в борба срещу издевателствата, извършвани над българския нардо от дядото на тоя на снимката. И прадядо му. Никаква милост за тия които са чисто и просто модерни турски изедници.

103

Boroka

преди 13 години

ВЪН СМРЪДЛИВИТЕ ЧИТАЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

102

Българин

преди 13 години

"но ***, майко, у домаи с сърце сичко разкажина мойте братя невръстни,да помнят и те да знаят,че и те брат са имали,но брат им падна, загина,затуй, че клетник не траяпред турци глава да скланя.."

101

Boroka

преди 13 години

В турция за тези постъпки щяха да ги обвинят в тероръзъм.С официално писмо да попитат турската прокуратура за тази конспирация колко години затвор биха поискали

100

Българин

преди 13 години

"Но кълни, майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина -да ходим да се скитаменемили, клети, недраги!Аз зная, майко, мил съм ти,че може млад да загина,ах, утре като преминапрез тиха бяла Дунава!Но кажи какво да правя,кат ме си, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище..."Хр. Ботев - "На Прощаване"

99

до 103

преди 13 години

той доган от еб.не не се плаши. напротив

98

Boroka

преди 13 години

Е почна се ... депутатите милионери яко ги тресе. Как се трупат 10 милиона с депутатска заплата? Ако върнат парите всички милионери депутати от прехода ...... ще излезе на бял свят излишъка дето го дъвчеше все и за всичко Станишев.

97

Българин

преди 13 години

"Кой не знай Чавдар войвода,кой не е слушал за него?Чорбаджия ли изедник,или турските сердари?Овчар ли по планината,или пък клети сюрмаси!Водил бе Чавдар дружинатъкмо до двайсет годинии страшен беше хайдутинза чорбаджии и турци;ала за клети сюрмасикрило бе Чавдар войвода!" Хр. Ботев - "Хайдути"