114

Колев

преди 13 години

Каквито и да са били БСП ,със сигурност бяха далеч по-успешни от сегашните. ГЕРБ са един милион пъти по-слаби и некадърни. Криза в здравеопазването има от 20 години, но такива проблеми чак, не сме имали отдавна. За една година некадърниците от ГЕРБ влошиха всички съществуващи ри създадоха нови проблеми. Час по-скоро да се омитат от властта, за да се отървем по-бързо от срама, че сме ги допуснали да управляват.

113

Анонимен

преди 13 години

КАКТО ВИНАГИ ЕДИННИ ВСИЧКИ КРАДЦИ НА БЪЛГАРИЯ !

112

Анонимен

преди 13 години

Че те комунистите от ГЕРБ сега са на власт бе *** разпран!!!

111

Анонимен

преди 13 години

ТА ТЕ ВЗЕХА ЗДРАВЕТО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД !

110

Анонимен

преди 13 години

този лидер на най-крадливата и престъпна партия подвизавала се някога по нашите земи , защо не е в затвора заедно с аверите си ??? Сетих се , има добър последовател в лицето на видния охранител на другаря Тодор Живков ---- Бойко Борисов

109

Даката

преди 13 години

Ако комунистите пак вземат властта,ще се махна от тази държава- та остана ли още нещо за крадене ?!

108

Анонимен

преди 13 години

ДПС, БСП, царя, Костов - това са старите кримки опитващи се да изсекат горите ни и да унищожат страната ни. Ако зависи от тях, всяка свободна полянка ще бъде бетонирана, всяка река ще бъде префасонирана в язовир както това направи Доган с река Въча и една от най-красивите долини в България. Няма я вече река Въча. Има планове за построяване на 2500 мини ВЕЦ, при условие че всеки мини ВЕЦ унищожава между 2,5 и 5 км. река, това означава просто да останем без реки. Кризата ми се отразява много зле, и скоро банката може да ми вземе жилището и да ме изхвърли на улицата, но въпреки това, искам въпросната криза да се засили, искам да фалират хотелиери и строители на мини ВЕЦ, искам да фалира всеки, който бетонира България Искам си зеленото.

107

Анонимен

преди 13 години

ДЕПЕСЕТО С БЕСЕПЕТО У ДУЛЕТОВОШЕТО *** МЕ КРАДЛИВО!СУЗ БЕ КУЧЕ ***

106

man

преди 13 години

ВОЛСКАТА ТЪРПИМОСТ НА БЪЛГАРИНА Я НЯМА В ЦЯЛ СВЯТ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО ИМАШЕ, В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ НА НАРОДА, БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕШЕ ДА СЕ РАЗЦЕПИ ОТ СТАЧКИ,НЕУРЕДИЦИ И ХАОС. ЕМИГРИРАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ, ТИТАНИ ПОТЪВА!!!

105

Анонимен

преди 13 години

Този олигофреничен, грозен, нагъл крадец и престъпник , няма умора. Като лудите е, ежедневно и съзнателно толмози гражданите на България чрез наглите си коментари и изяви в преса, ТВ и други. Докато не го напъхат в затвора, заедно с Масларката, Р.Овч., Доган, Мадридския измамик и другите лапачи, този няма да миряса и ще продължи да ни тормози с грозната си муцуна. Само го погледнете, драйфа ми се от тази физиономия.

104

Анонимен

преди 13 години

Думите на Станишев , бих ги определи като "смешен плач", той имаше всички властови ресурси, и се побъркаха да крадът в коалицията , като за последно.....сега го играе загрижен......боже , боже, каква участ имаме. Сергейчо мамин, защо така умота нещата , че Бойко дойде на власт , дай отговор...

103

Анонимен

преди 13 години

Ще вземат на баба ми цървулите. Що се не разкарате бе долни ***. Вашата няма да я бъде.

102

Pfff

преди 13 години

По голяма *** от Явор Дачков НЯМА ! Дай му 50 лева(поне цена да пазеше) на тоя *** и ще замени само думите "ГЕРБ" и "БОРИСОВ" с каквито кажете ! а за 100 и *** сигурно ще ти направи !

101

:))))))))))))))

преди 13 години

ЩО плюете по евреичето бре красавец си е той :)))))))))))))

100

По Явор

преди 13 години

Дачков...В това отношение Борисов е абсолютен шампион. За десет години публичен живот в България той не остави нищо след себе си освен думи, които условно могат да бъдат разделени на две оправдание с другите за несвършената работа и хвалби за себе си, пак за несвършена работа.След тригодишно управление на Борисов и четиригодишно на ГЕРБ София е близо до онова състояние, което спокойно можем да наречем ***. А постиженията, с които много обича да се хвали Борисов метрото и някакви отсечки от околовръстното шосе, са проекти, заложени в минали управления.Бойко Борисов мислеше и мисли единствено за политическата си кариера и за поста, който ще заема, но не и за работата, която трябва да свърши. Когато беше кмет, мислеше за премиерстване, сега му се става президент. Него политиката същински никога не го е интересувала. Не го е интересувало и управлението нито на МВР, когато беше главен секретар, нито на София, когато беше кмет, нито на държавата, когато е премиер. Единственото, което го е вълнувало през тези години, е именно частният му интерес, който далеч не се измерва само с пари и власт, но и с непрекъснато удовлетворяване на ненаситната жажда за собствено величие и прослава.

99

ЦЕЦО БАГЕРА

преди 13 години

ТОЗИ Е СТРАШЕН ***, КАКТО И СТОЛЕТНАТА МУ ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ

98

до сер ГЕЯ

преди 13 години

МАХАЙ СЕ БЕ ГРОЗЕН!!! МАХАЙ СЕ ДА НЕ ТЕ ВИЖДАМ!!! НЕ ТЕ ПОНАСЯМ! С ГОЛИ ЯЪЦЕ ИСКАМ ДА ТЕ ЗАТРИЯ!!!! ИЗВЕРГ КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!! ЦИБА!!!!!

97

Цеци, Боци и Чалга..

преди 13 години

Проблема на България е преобладаващият и във форума "*** народ" и "некачествен матриял", но на таков народ такова управление му трябва...Бий тъпана чалгарийо, кефи се на прости управници ... ама на теб това ти трябва Цеци, Боци и Чалга....

96

селянин

преди 13 години

Всичко що е свързано с БКП и тем подобни седесета и други мундьовци при нас на село в нивата да го виждам аз пред трактора как му се поти *** и бачка за ползу роду.

95

наказание

преди 13 години

Господ вижда всичко ! Ще върне в пъти всичко лошо , което тия гадове причиниха на народа ..