32

Анонимен

преди 13 години

ами това че оня бил120кг какво значи че милиционерите били двамата 100кг? и защо им взели пушката, и защо им е ловна пушка в милиционерска кола , дан са си внушили че са на лов за глигани или кво , абе изобщо някой може ли да ми обясни по свестен начин кво е станало или вече всичко тотално изпека?

31

баш пазител на реда

преди 13 години

какво оръжие да се употреби бе те не са били на работа това си е 100 про саморазправа и поредна издънка

30

ДО 25

преди 13 години

ЧЕНГЕТАТА НАРУШАВАТ ЗАКОНА ,ВРЪЗКАРИ СА,НАСЛЕДНИЦИ СА НА ДЯДОВЦИТЕ СИ И БАЩИТЕ СИ ,АВТОБИОГРАФИИТЕ ИМ СА ВИНАГИ СВЪРЗАНИ С НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО КОЙТО Е БИЛ В СИСТЕМАТА 1,60СМ. РЪСТ ИМА И ТАКИВА ПОЖАРНИКАРИ И ПОЛИЦАИ,ПРОЧЕТИ ЗАКОНА КАКВИ СА ИЗИСКАВАНИЯТА ЗА РЪСТ.МНОГО ВРЪЗКАРЧЕТА КОИТО НЕ СА ОЧАСТВАЛИ В РЕАЛНИ СИТУАЦИИ В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ И НЕ СА БИЛИ В КАЗАРМА СТАВАТ ПОЛИЦАИИ ТОВА Е НЕДОПОСТИМО.САМО ВРЪЗКАРИ СТЕ С ГОЛЕМИ КОРЕМИ И ПО 120 КГ.СЛАНИНА ЗАТОВА ЯДЕТЕ БОЙ.ЧОВЕКОЙ КОЙТО НАБИЕ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ НАЗНАЧАВАН В СИСТЕМАТА А НАБИТЯ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО...

29

Анонимен

преди 13 години

Да се отстреля 120 килограмовото прасе!!!

28

ДО 233

преди 13 години

МИШКО Я АЗ СЪМ 125 КГ.АМА Я ЕЛА ДА ВИШИШ КОЛКО СЛАНИНА ИМАМ ,ШИШКО ЩЕ ВИКАШ В ТУРЦИЯ ТУКА Е БЪЛГАРИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ДУМА ШИШКО НЯМА.ПСВЕН ,АКО УСЛОЖЛИВИ *** НЕ СА НАПРАВИЛИ НОВ РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.АЗ ТРЕНИРАМ ОТ 1992Г. МОИТЕ КИЛОГРАМИ ВАРИРАТ 120-130 МАЧКАМ КАРАТИСТИ САМОЗВАНЦИ И ЗАЩИТАВАМ ОНЕПРАВДАНИТЕ,НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ СЪС СИЛНИТЕ ВИНАГИ СЪМ ЗА ПО СЛАБИТЕ И ВСЕ СИ ПАТЯ ОТ ТОВА...

27

kpp

преди 13 години

Страшни полицаи имаме. Невероятни специалисти. Жалко, че и не ги е отпорил отзад ей така за спомен!

26

ая бабасанъ

преди 13 години

И кава стана тя?кукловодите от ДС не могат да си озъптят протежетата........вай далеее!Картотеките - ковачници на кадри! Стопи се картотеката на МВР чрез ЕГН-та. В нея целият български народ бе разпределен по рафтовете в три сегмента. Първият е за обикновените хора - кой, къде е работил и на какви длъжности, къде е живял, партийна принадлежност и прочие биографични данни. Третият бе посветен на номенклатурните кадри - т.е. ръководители от различни рангове и звена. Там фигурираха и компроматите. В новите времена акцентът се сложи върху втория сегмент. Той съдържаше криминалния контигент на страната. От тази документация бе извършен целеви "набор" на борческият елит у нас и на няколкостотин кредитни милионери. Първите перяха пари от престъпен бизнес, а вторите крадяха банките и изпълняваха ролята на предпазни бушони. Типичен пример е осъденият за грабеж Деян Добрев. Миньорът е пуснат от Сливенския затвор веднага след началото на демокрацията. С благословия свише става едър предприемач. Министри, куп политици от разноцветни бои и сътрудници в президентвото са неговото лоби. Чрез тяхното опекунство се взимат от банките близо 400 милиона лева кредити и развъртват едри спекулативни операции. На финала на последната от тях резултатът се консумира от наша групировка, а "милионерът" е преселен в отвъдното. По сметките на холдинга му са намерени жалките десетина хиляди лева. Един по един са убити неговите убийци, а после и техните убийци. Друга "звезда" е 66-годишният Иван Миронов. Рецидивистът със средно образование и 6 присъди създава фирмата "Агромодел 2000". Тя върти "бизнес" с работно облекло и още през 1991-1992 отвлича чрез фалшиви документи над 200 млн. лева. Сключените фиктивни сделки са за почти 2 млрд. лева, "финансирани" чрез банките. Когато Миронов изгаря, в далаверата се включва друг бушон - старозагорската операция "Развитие". После кооперацията "завъртва" захарта. Банкови гаранции за 200 млн. долара за десетина кораба със стока за реекспорт й обещават нашите банки! За финал - част от "натоварените" кораби били претопени за старо желязо преди много години. Накрая дейността се специализира в пирамидите. Наскоро и този "бушон" изгоря - председателят Моню Петков в скандал със завлечен от него клиент извади окото на човека. Това също е правило - "бушоните" гръмват не покрай големите парични удари, а с дребно кокошкарство или битови престъпления. Защото хем се вадят от играта като вече безполезни, хем добре се замитат следите с "изваждането". По същата схема изгряват, светят и "естествено" залязват десетки кредитни милионери. В съдбата им се преплитат и трагичното, и смешното. Като при загиналия Николай Попов - ограбил 185 млн. лева само за две години на прехода. Феноменът е, че човекът е неграмотен и умее единствено да се подписва!

25

ДО 19

преди 13 години

***, ПОЛИЦАЯТ Е ПОЛИЦАЙ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО, ПРОСВЕТИ СЕ МАЛКО, АЙДЕ ДА НЕ Е ЦЯЛА КНИГА, АМА ПИТАЙ ПОНЕ БЕ, *** !!ХАХАХАсега видях и каква друга глупост си написал"измислили лъжесвидетелство" ***, може ли такива *** да съществуват бе мамка му !?!

24

Анонимен

преди 13 години

От 1.50 м високи полицай, какво може да се очаква.Извади ли са късмет, че можеше и по зле да свърши.Луд от пиян бяга!

23

115 килограмов

преди 13 години

Абе къде е тоя 120 килограмов *** бреМамицата им, много ги мразя тия дебелите

22

Анонимен

преди 13 години

Еми прав си е Цветанов като вдига три районни и баретите за да задържат някой *** , на сигурно действа !!!

21

ЛЮБОПИТЕН

преди 13 години

ИНЕРЕСНО ЗАЩО ТАЗИ ЛОВНА ПУШКА Е В ПАТРУЛНАТА КОЛА ПОСРЕДНОЩ В 03,00ЧАСА.ДА НЕ БИ ДА СА ТРЪГНАЛИ ДА БРАКОНИЕРСТВАТ И ТОЗИ СУМИСТ ОТ ВРАЦА ДА ИМ Е РАЗАВЛИЛ ЛОВА

20

до 121

преди 13 години

пич , ти *** ли си ?или ей тъй си приказваш ?в което село не можеш да се разминеш от полиция ?обикновено един полицейски инспектор (бившите квартални) отговаря за десетина села, имаш ли идея какво е това? и се занимава само с най-големите *** , такива каквито ти надали някога ще приближиш и на 50 метра , *** !!

19

rrfrf

преди 13 години

ОПА Я ДА ВИДИМ КОЙ ПРЕДСТАВЯ НОВИНИТЕ ПАК ПОРЪЧКОВО ???ПОЛИЦАИ КОИТО НЕ СА НА СМЯНА ???ТОВА НЕ СА ПОЛИЦАИ А ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ,ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ЛЪЖА И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ СПРЯМО ПИШЛЕМЕТО НА 21 ГОДИНИ,ПРИ ОПИТ ЗА НАПАДЕНИЕ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА РЕДА КОИТО НЕ СА БИЛИ НА РАБОТА ГРАЖДАНИН СЕ Е ЗАЩИТИЛ СЛЕД КАТО ИМ НАНЕСАЛ НЯКОЛКО УДАРА,ЗА МЕН ТОВА Е ИСТИНАТА ВСЯКА МОНЕТА ИМА ДВЕ СТРАНИ...

18

Тинейджър

преди 13 години

Бухахаааа, на 21 години ги е разбил :-))) Ушеви са мъже само когато бият вързано куче. Иначе който не ги е хванал, той не ги е пребил :-)))

17

баш пазител на реда

преди 13 години

Да се забранят 120 килограмови мъже !Да се бронират стъклата на фолксвагените на приятелки!Полицаите да ходят с каски и БЕЗ ЛОВДЖИЙСКИ пушки!И понеже три пъти пише 120 килограма да се забранят 120 килограма!

16

Анонимен

преди 13 години

ти май скоро не си ял бой

15

Анонимен

преди 13 години

Малко ми намирисва това за пушката , нещо понакуцва ми се чини...

14

edno kuni

преди 13 години

Не съм от големите любители на полицаи, но за такъв наглец би трябвало да се употреби оръжие.

13

233

преди 13 години

Трябваше да го гръмнат със стоп-патрони тоя шишко. В България всеки безперспективен дебелак се преквалифицира на мутра и започва да бие нормалните хора, както и да живее на гърба им чрез рекет.