98

Анонимен

преди 13 години

77,79,80,82Абе *** какво точно се опитваш да парвиш???Кой ти плаща бе ***?На Борко строителните фирмички от Перник ли?Мислиш ли че някой се връзва че не си един и същ ***??

97

Анонимен

преди 13 години

*** в Индия, Станишеф в Израел!!!

96

989

преди 13 години

Тоя поплювко е най-наглото, пезпардонно и арогантно гейче, което може да съществува на тая земя! Да се застреля!!!

95

Анонимен

преди 13 години

Ми как, Бойко докара световната икономическа криза... Тоя мазен *** нещастен язди проблемите на народа за свои цели.. не знам защо не успяват да му намерят цаката и да го вкарат в панделата, дори замалко, да го видя колко отворен ще е после...

94

Анонимен

преди 13 години

СТАНИ'ЕВ, АКО СИ МЪЖ НА МЯСТО ЩЕ СЕ ГРЪМНЕШ ПУБЛИЧНО ,И НАРОДА ЩЕ ТИ ВДИГНЕ ПАМЕТНИК ПРЕД НАР. СЪБРАНИЕ

93

Анонимен

преди 13 години

Държавата се управлява от Герб-маската на БСП!

92

fak

преди 13 години

тоя *** докара страната до това положение и продължава да няма очи за това!

91

Анонимен

преди 13 години

А Бойка Борисова не е ли бивша членка на същата клика а, или така ти изнася да не е?

90

пео

преди 13 години

Правилно!За да е компетентен ББорисов трябва трябва да познава униформите на съветската армия.А той явно не е компетентен и в тази област.Плюс това не е бил съветски гражданин.Много минуси!Да не говорим,че преди да стане премиер е имал и трудов стаж.Лоша работа!

89

Дедо

преди 13 години

Стига с тези социалистически номера. Те, червените, имали, но немогли да ги въведят, защото либерали (ДПС И НДСВ) им пречели. ***!

88

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ=БСП³

87

bog

преди 13 години

AAAAAA.....jIV e TOI ....JIV eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

86

Анонимен

преди 13 години

"колко са случайте на разкриване и оповестяване на корупционни схеми по министерства в предишните правителства?...и то още през първата им година, и то не след масиран медиен протест, а ей така, рутинно?!!!"А колко са наказаните политици заради такива корупционни схеми за теб явно няма никакво значение?И какъв хъс за работа поддържат, като безработицата расте, расте цената за оцеляване?

85

хаха

преди 13 години

Само като му прочетох темата на дипломната работа, която си е избрал и ми става ясно що за *** е бил още от малък. "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия. " хахаххаа пълен ***.. и тоя човек ми се перчи, че е голям капацитет хаха

84

Анонимен

преди 13 години

Бойко иска страната да е като Германия, но дори той не си вярва, че това може да се случи! Е как да му вярваш на такъв?

83

Анонимен

преди 13 години

БКП-БСП е готова да се САМОЗАПАЛИ(1990г.)само и само да е на власт! Това е терористична организация(справка"На всеки километър")и атентата на църквата "Св.Неделя"!

82

Анонимен

преди 13 години

не съм гласувал за герб, ама сериозно се замислям на следващите избори да ги подкрепя!никога досега никое правителство не е идвало на власт и не е поддържало подобен хъс за работа.никога досега мвр не е било толкова безкомпромисно в борбата си с уличната и с организираната престъпност!колко са случайте на разкриване и оповестяване на корупционни схеми по министерства в предишните правителства?...и то още през първата им година, и то не след масиран медиен протест, а ей така, рутинно?!!!а виждам, все още има ***, които нещо все им криво, все им напреки.....знаят ли

81

Анонимен

преди 13 години

Ако знаех, че Боко ще събере точно такъв екип за управление, нямаше да гласувам за него или за който и да е друг! То е все тая дали ще е евреин или турчин на власт.

80

Анонимен

преди 13 години

. Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина от Факултета по славянски филологии на СУ. През 1989 Станишев завършва отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.

79

георги

преди 13 години

Абе вие където подкрепяте Станишев сте пълни ШМАТКИ !Давам най-обикновен пример каква е разликата между БОЙКО и СТАНИШЕВ. Нека кажем, че Станишев иска страната да е като Русия, а Бойко като Германия. Къде бихте избрали за дижеете :) ? Станишев е супер нагло ко**ле! Той дори не е политик, той е някакво ла**енце бутнато от родителите си в политиката.