85

Абе мой...

преди 13 години

Не ме вълнува Рижия, или Лисичков ! Ама грам ! Вълнува ме безобразното постановление на Български съд, касаещо защитата на живота на Български гражданин. Ето това ме вълнува. Не става дума ще кълнеш ли ти някой да му върви, или не. Става дума че утре децата ти ще ги срещат ей такива *** по улиците, и дори ти като родител няма да можеш да се защитиш. Е там е истината ! От опит мога да ти кажа че само при вида на човек зад мерните прибори адреналина ти е в гушата. Не подценявай страха !!!

84

Анонимен

преди 13 години

ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА Е, ЧЕ ИМА МАНТАЛИТЕТ НА ***.

83

Анонимен

преди 13 години

Защо се правите на луди ? След ден два- щяха да арестуват Рижия, защо да си запа Лисичков - биографията.... Биографията му вече е оцапана. Независимо дали съда го е оправдал.... - то е ясно че няма да оправдаят Рижия. Само че крайната истина е друга. Животът е справедлив ! Не вярвам да убиеш жив човек и да ти провърви нататък като по вода. Такова нещо не съществува.

82

ъ

преди 13 години

Браво. Дълъг и спокоен живот му желая на Лисичков. А на тея мутренски *** кокалите им да гният вечно и бял ден да не види родата им.

81

Анонимен

преди 13 години

За обществото това е един вреден "театър". В нормалните държави престъпниците се наказват от закона, а не се правят театри. В САЩ ако някой те нападне, имаш право да се защитиш и да го застреляш при самозащита, особено ако е въоръжен. Но не и в България. Тук имаш право да носиш оръжие и да се защитиш само ако си от системата или си бил в нея. Иначе не струваш нищо. Това е положението. Остатък от тоталитаризма, когато ченгетата бяха всесилни.

80

Булгаристан 2

преди 13 години

показват намерението си да осъществят заканите и заплахите си. Отново в този закон, се казва че нож с дължина на острието над 18 см. се смята за хладно оръжие...? Да не коментирам къде и за какво се ползва мачете. Та, питам аз, и отговор не искам - ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИМА ПРАВО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА СЕ ЗАЩИТИ, без значение със, или без оръжие ? Такъв бил, онакъв бил Лисичков...??? Това няма общо със случая ! И каква в случая е разликата м/у един, и 3 изстрела ?

79

КуКу

преди 13 години

да се направи фонд, та да помогнем на този човек да изплати тези 40,000!

78

Анонимен

преди 13 години

аз по -скоро си мисля , че ако не е бил бивша барета, по-скоро щеше сега да е мъртъв, с няколко прободни рани от хладно оръжие ! Все пак не е шега работа, да запазиш хладнокръвие в такава ситуация. Има версии , че всичко е било театър за да се елиминира един наркопласьор ( Рижия). Но и така да е, за обществото като цяло, това е един полезен "театър"

77

Анонимен

преди 13 години

Да го пускат и аверчетата му ако пак се дървят и тях да ги усвитка!

76

Анчо

преди 13 години

А защо кръвнина? Доколкото помня Лисичков беше застрелял онова *** при самозащита.

75

Анонимен

преди 13 години

не се обиждам от плъхове

74

fox

преди 13 години

а Дъртия Риж, да ходи да обжалва съдбата си, че го надарила с двама говняри...

73

Булгаристан...

преди 13 години

Какви предели са нарушени ? Убитият е бил дрогиран ! В закона ясно е записано че когато нападателят е под въздействие на психотропни вещества е изключително опасен, агресивен и непредвидим ??? Пак в този същия закон пише ясно че противообществени и т.н. действия могат да бъдат защитавани до тотално премахване на заплахата ! Ясно е описано че не е необходимо да се чака съществено нападение (нанасяне на удър) ако нападателите са повече от един, и с действия и закани, продължително показват намерен

72

До 45.

преди 13 години

Ало ***... Живот може да се отнеме и с нож ако не знаеш. По твоята логика трябва да изчакаш да те изкормят и после умрял да си търсиш правата..... Аман от ***.

71

Анонимен

преди 13 години

Бургазлии, както впрочем всички българи нямат кураж да се защитат от престъпниците, нито знаят как. Сега, когато стана драмата и едно бившо ченге при самозащита утрепа техния душманин всички зареваха в телешки възторг. Ганьовска работа. Имам чувството че този народ е дотолкова мутирал вече, че не става за нищо. Може би на тоя свят има само един по-страхлив вид - плъховете.

70

Анонимен

преди 13 години

Трябва да си съвсем закъсал за да се радваш... как един каубой застрелва криминален тип, който след ден два щеще да търка наровете.И сега простолюдието вика ... давай Зоро... пада му се..... На всеки километър, давай Серго.....

69

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че следващия път, когато Малкия Риж засече някой на кръстовище, ще се замисли дали да излезе и да прави скандали. Нали знаете, който нож вади, от нож умира. А ако имаше повече такива като Лисичков, които не се церемонят, вадят патлака и гърмят гнусните мутри, щеше да е супер.

68

ъ

преди 13 години

сега приятелите му ще убият Лисичков!

67

хахо хихи

преди 13 години

Циииирк цирк.Не мога да защитавам никой за конкретния случай, защото и всичките са си вътре. Точно това ме дразни в тая държава-не само полицаите..даже децата ги знаят мутрите, пласьорите,крадците и тн.... толкова ли не могат да ги осъдят като хората...Мисля, че не могат защото в момента държава НЯМА

66

...

преди 13 години

Тук си прав, но освен законите, съдебната ни система е закостеняла и одъртяла. Не може да ми излязат 6-7 "човека" с ножове, аз да имам пистолет и да не го използвам, за да не ме съдят после. Тук отбраната не е неизбежна, а НАЛОЖИТЕЛНА! Или да чакам оня мутраген да плаща на моите роднини кръвнина?