293

Калин

преди 14 години

ти да нямаш влечение, към крименчиту.. това ли те гложди .. или ей така няаа можеш спиш без да разгадаеш ребуса .. кварталният любопитко ли си къф си? нездрав ти е интереса, какво ни занимаваш!

292

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов създадоха една огромна фабрика за производство на глупости.

291

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ не са циркаджии, те са карикатури на циркаджии

290

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ не е противоположност на комунизма, а част от комунизма! Боко е бивш член на БКП. Като е антикомунист защо не управлява с десните? Те имат много повече опит от него. Не съм забравил и топлите му отношения с Гоце в миналото. Нито, че беше секретар на МВР докато министър беше червения Петканов. Нито, че беше охрана на Живков, което се поверява само на някой от "нашите". И ГЕРБ и комунистите са некадърници точно колкото и царедворците. А от там изплува нашият герой.

289

Анонимен

преди 14 години

Според мен ББ не би могъл да бъде приет в ДС. (лоши или добри - друг въпрос, но умни и грамотни със сигурност)

288

Анонимен

преди 14 години

А на теб Бойко ли ти харесва - мутрата, ченгето, разтривало ушите на Тодор Живков, а скато свърши далаверата при комунистите се обяви за антикомунист. Този поне е последователен и принципен.

287

защо ли?

преди 14 години

Защото е нагъл гербаджия,защото е страхливец,защото е предател и слуга на простия пожарникар,защпто заедно с него обслужват чужди интереси на чужди разузнавания и икономики.

286

Анонимен

преди 14 години

Най-лесното е всеки, който не мисли като простата Тиква от Банкя (която между другото няма и с какво да мисли) да бъде заклеймяван като комунист. На мен лично ми е обидно да ме наричат така, защото никога не съм членувал в никаква партия (за разлика от Бойко Борисов, който колкото и да се напъва не може да скрие този позорен факт от биографията си). Достойните и независими хора нямат нужда от Култ на който да се кланят. Казвам се Петър, на 29 години съм и съм от Габрово. Бъдете живи и здрави всички, включително и антикомунисите от ГЕРБ. Все пак макар и озлобени и заслепени и те са част от българския народ към който принадлежа и аз.

285

Анонимен

преди 14 години

като чета тук май комсомолската организация на ГЕРБ се учи да пише. Сигурно повечето нямат 18 години и са силни чалго-мутро фенове. Жалко че не знаят някои особености от обществено-политическия живот преди Десети ноември, като тази например, че в Симеоново не приемаха антикомунисти, а само безрезервно верни на партията натегачи, при това проверени до 9-то коляно. Бате Ви Бойчо е именно такъв, но нали далаверката при БСП свърши и се пребоядиса бързо-бързо. Иначе наистина не е бил в ДС, въпреки отчаяните му опити, защото там просто некадърници не приемаха.

284

Калин

преди 14 години

да ББ е съвършен холдън .. :P много чувствителен този богобойко .. против системата е .. аха и на анархист да се направи :) то по делата му се вижда .. колко е против!

283

факт

преди 14 години

Вижте аз не разбирам на какво отгоре този човек въобще има очи да излиза и да говори пред хората и най вече за предшествениците си.На фона на това което са откраднали разбира се това е нещо което не одобрявам те са и спестили.Оставиха му не малките 8,4 милиарда освен резерва на БНБ който също е на народа.И този човек говори за съсипване?Да трябваше да направят повече и Костов и царя и Станишев,но те поне правеха икономика.Този човек ББ дори една книга в живота си не е прочел.За мене той е нагъл.

282

Анонимен

преди 14 години

Излезе книгата на Григор Лилов "Тайният проект Бойко Борисов". Все повече хора я четат и разбират, че Борисов е точно продукт на БКП. Изтърка ви се номера с комунистите. Напротив, твърдя, че антикомунистите не харесват Борисов.

281

Анонимен

преди 14 години

българският народ винаги е мечтаел да го упрявлява някой ***, колкото него. Е сега мечтата му се сбъдна. Не го лишавайте от тази малка радост в тези тежки времена. Хляб и зрелища са казали римляните.

280

Анонимен

преди 14 години

Gluposti - Tosho go pazeha ''drugarite'' mu kato go izritaha......Za kratko vreme edin ot paza4ite e bil BB .........edva li ima kakvo da se nau4i ot edin selski hitrec slojen na4elo ot ruskoto posolstvo.............

279

Анонимен

преди 14 години

Е в бкпстан има ли некой да не е следен?!?Обаче панделните са бъкани все с кокошкари!!??Е що така бе?!?Това големото криминал, колко века требе да го следите....или докога панделите станат спа центрове, а?!?

278

Защо?

преди 14 години

Нарича нас "ш**ан народ", а се извинява на Бибитко? Защо?

277

Анонимен

преди 14 години

Ами хвалят ги защото са техни хора - нали именно те ги създадоха и пуснаха в политиката.

276

до 18-и коментар

преди 14 години

до: KRIMENA ST ZAGКременче, някой път една дума трябва да ти я прочета по няколко пъти за да схвана каква всъщност е думата. Чета ти думата която си написал/а "4rezvi4aino" и се пуля. След като я прочетох 3 пъти стигнах до извода,че си сбъркал/а,което е много рядко при теб. Обаче се усъмних да си сбъркал/а и реших да видя дали има такава дума. Имало, аз досега не бях я чувал или прочел някъде.Научих нещо от теб за пореден път.Иначе коментарът ти в характерния твой стил е на 100% верен за Божко.

275

Анонимен

преди 14 години

Странно! Всички медии в България са собственост на червени олигарси и всичките се надпреварват да хвалят Бойко Борисов и Цветан Цветанов...

274

Ели

преди 14 години

Става ,става.Единият -сценарист на екшън -филми с уникални заглавия .За оскар е! .Главен герой -Батман -спасителят в ръжта. ,а другия - Брад Пит с очила. Но първо трябва да си измие косата,за да го хареса женската аудитория .Не само мъжката.