247

1331

преди 13 години

серго пази ду то

246

Morpheos

преди 13 години

Не разбирам как човек чието правителство разграби брутално държавата и не сътвори нищо смислено има наглоста да се изявява като опозиция. Ми те дори в "неговата" партия не го приемат насериозно!Абе Станишка стига си дрънкал едни и същи глупости, ние да не сме ти изкуфели пенсионерски глави

245

Анонимен

преди 13 години

давай Серго и И.Костов,Я.Янев и Дитров са с теб за вота.все ***.давай.

244

Анти червен

преди 13 години

Колкото и да пишете тук мервени ***, няма да се върнете на власт и колкото и да плюете ББ, ще му дишате само пушека, защото за разлика тройната ламя, той върши много работа за България. Станишев ли искате да дойде на власт като свалим Бойко и да си вземе и царя с Доган, за да е пълна хегемонията.

243

Анонимен

преди 13 години

в сибир

242

Малее

преди 13 години

Я сега си избърши пяната от устата.Предполагам, че е от неправилно фелацио или от предозиране на лекарствата.Ще се гътнеш бе човек."И накрая както казват Американците: "Какъв героичен народ сте след като са ви клали и *** 600 години?"" Ето затова сме героичен народ.Въпреки,че са ни клали и *** 600години сме оцелели.Ето това е народ.Оцелял в тези условия.Предполагам,че ти си изключението от този народ-ти си ерудиран,висок, рус,къпан,метро-персона, природно интелигентен.Скоро ще има чао ГЕРБ

241

до 249

преди 13 години

е какво правят тия убавци от Герб за обикновения българин

240

Ели

преди 13 години

Вярвате ли си ?!!! """"""" Най-правилната политика и най-доказания експерт в кризисни ситуации.""""" Моля Ви , приберете си версиите !!!!!!! Не съм комунистка и никога няма да бъда!!!!!

239

теса

преди 13 години

Винаги съм казвал че простотията рано или късно изпъква.ГЕРБ като Лидера си се управлява от ниско интелектуални хора променящи ежеминутно възгледите си.Експертите им са или дошли от чужбина или са академични плъхове които нямат престава за реалната икономика.Алтернатива на ГЕРБ има -моментално подаване на оставка назначаване на експертно правителство което да се заеме с здравеопазване с банките и намаляване на лихвите им данъчна ваканция за фирмите поради задлъжнялостта им както и соц сфера.

238

до Герб

преди 13 години

ама що пък сега и Герб да ни гласи

237

gurka

преди 13 години

Станишев е просто един мръсен,гнусен,подъл и комплексиран хомосексуалист-!

236

Staniu

преди 13 години

Все пак мислиа че тези коментари са излишни и това което трябва да направим е да се направи национално гражданско сдружение с което да се отстояват интересите на народа

235

Анонимен

преди 13 години

Ако това което ГЕРБ прави за България е нищо значи или сте били в чужбина последната 1 година или сте слепи и глухи. Как може да не проумявате колко правилна политика води сегашния кабинет и при положение, че сме в тежка икономическа криза пак успяваме да вървим нагоре и да отбелязваме положителни резултати. Разбира се благодарение на министъра на финансите, който между впрочем е доказан експерт в областта на кризисните ситуации. - Хора, Комунисти, осъзнайте се !

234

Анонимен

преди 13 години

Клановете на комунизма вече излязоха на яве БСП ГЕРБ ДПС АТАКА

233

ГЕРБ

преди 13 години

Какво може да се очаква от това безмозъчно, уродливо племе, без история, без култура, без музика, без литература и т. н. което не е допринесло с абсолютно нищо за технологичното и духовно развитие на човечеството. Когато е започнал технологичния прогрес, когато е Моцарт е творил и т. н. това племе е било клано и ебано 600 години! 99 % от нацията е продукт на всичко това. Това са полицай, военни, футболисти, спортисти, певци, политици и т.н. и т.н долнопробна безмозъчна балканска ***. Да не говорим за елит и звезди. Всичко това трябва да се разясни на Европейския съюз, Америка и целия свят!И накрая както казват Американците: "Какъв героичен народ сте след като са ви клали и *** 600 години?"

232

Анонимен

преди 13 години

доповръща ми се

231

Анонимен

преди 13 години

Смърт за тебе Станишка. Нищо друго. по твое време 1 полицейска акция не видяхме. Един арестуван нямаше. Само лапахте парички вие , царчетата и турците! Опоскахте ,каквото от Костов остана. Сега вече няма нищо останало, но поне ще гледаме полицейски акций! Много съм радостен ,че гадовете не могат да спят спокойно,както по ваше време ...защото не се знае коя сутрин вратата ще падне и ще има ..."Полиция, Долу Всички по Очи !!!"

230

Анонимен

преди 13 години

ИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ЗАЩОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ С ДОГОВОРИТЕ ИСАТ ДА ЗНАЯТ-КАТО ВЗЕ КОМИСИОН КАЗА ДОГОВОРИТЕ СА БЕТОН КОЙ И ДА ДОЙДЕ ЩЕ ПЛАЩА ,АМА БОКО НЕ ПЛАЩА И СЕГА КАКВО ! ИЛИ ГО СВАЛЯЙТЕ ИЛИ ЗАКОНА НА МАФИЯТА ЩЕ ХВЪРЧАТ УШИ ГЛАВИ ПОТРЕС !МАФИЯТА СТЯГА ПРИМКАТА ОТ ПОЛУЧАТЕЛИТЕ НА КОМИСИОННИТЕ!ПОЛИЦИЯ АРЕСТИ МИТНИЦИ ВЕТЕРИНАРИ ДАНЪЧНИ КАКВО СТАВА БЕ БИЗНЕСА УМИРА!ИСКАТ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ОСИГУРОВКИ ИСКАТ ДА НЕКРАДЕМНЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ - БУНТ СРЕЩУ ТИКВАТА ЦВЪЦКО И ВСИЧКИ МАФИЯТА СИ ИСКА ДЪРЖАВАТ

229

Анонимен

преди 13 години

Герб и гербовчетата да заминават на майна си райна мутренокомунистичесаразбойническа партия

228

Анонимен

преди 13 години

Мрънкащо правителство срещу Крадливо правителство - избирам първото.