147

Дантон

преди 13 години

Оххх, то и 1789 така я почнахме-Liberte, Egalite, Fraternite....Ама после затракаха гилотините..че и до мен и компания.....

146

Ciganin

преди 13 години

boria se za " PRAVATA MOI, ZADALJENIATA VASHI " Taka za vseki shte ima po neshto. ne kazvaite che ne sam spravedliv !

145

Владко

преди 13 години

Уважаеми Хелзински комитет, след като видях мълниеносната Ви реакция по наболял за обществото проблем, като записването на жените за гвардейки и постоянната защита на правата на ромите, ме обзе надежда, че можете да защитите и моите права. Аз съм Българин. Когато се возя в БДЖ и транспорта се чувствам дискриминиран, тъй като само мен проверяват, а ромите не. Ако има някаква програма за безплатен транспорт, бихте ли ми предоставили информация как да се включа? Благодаря!

144

stoy4ev

преди 13 години

abe nqkoi znae li kolko sa v bulgaria *** i kolko sa bulgarite ?

143

рокамбол

преди 13 години

ДО MMURDOC ама ти да не се мислиш за българин щото аз се съмнявам да има такиви

142

nfsmo

преди 13 години

Така като ти чета коментара се убеждавам,че си *** и нещо не мога да ти схвана мисълта.Ти си *** но искаш да си БЪЛГАРИН за да можеш да си като ***.Поправи ме ако бъркам.

141

korleone

преди 13 години

Направихме си пейки със собствени средства до блока,на тях се настаниха *** и ***,обяснихме им че не съвета ги е направил а ние и не е желателно те да сядат там и да притесняват майките и децата,отговориха ни че ако и те не сядат там ще ги счупят.Ще ги счупят,те а ние сигурно ще гледаме безучастно,бил съм вътре 7г,8м и 24 дни пак ли да влизам имам страхотно внуче,ще ги разкъсам.Но защо трябва да ни потропа на вратата,за да разберем че трябва да удряме.Цяла Франция запалиха,още ли...?

140

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

*** ПРОБЛЕМ днес на Европа напомня на еврейският проблем преди 70 години. И тогава европейците смятаха, че евреите са напаст, която трябва да се махне от Европа, даже направиха няколко опита да ги презаселят на други континенти /Англия и Холандия -- в Аржентина, СССР -- в Далечния Изток, Германия -- на остров Мадагаскар, но Франция чиято колония беше острова, не се съгласи/.

139

гражданин

преди 13 години

да видят"еуропейците"че ромите не са хич проблем,те саГОЛЯМ проблем за съвременните общества!Не ги искаме-да си стоят там-нали не правите на техни защитници!

138

Анонимен

преди 13 години

Борисов и Сидеров да сринат Факултета и Столипиново и да изпъдят *** от България както Саркози прави. Иначе и Бойко и Волен ще се окажат, че са *** и само лъжат избиратепите, за което им се полага доживотна присъда в компания на ***-изнасилвачи.

137

OMG

преди 13 години

Az mislq 4e nie stanahme robi

136

Аз

преди 13 години

Ейййй, така като си го описал кратко, точно и ясно, и на мен ми се прииска... Ама като се изнесат българите колко време ще просъществуваме, мислил ли си за това? Какво ще ядем и кого ще крадем?

135

nfsmo

преди 13 години

И аз искам като MURDOC

134

Аз

преди 13 години

Е аз откога искам свобода и равенство, ама няма - не сме свободни, а сме под ромско робство, не сме равни, защото мен ме принуждават да си плащам всички разходи, които правя, че ме карат и да работя, за да ползвам здравни и социални услуги... А и само две дечица си имам, понеже вярвам, че трябва да ги обгрижвам аз, а не държавата... Е `айде да сме свободни и равни, а?

133

MURDOC

преди 13 години

Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.

132

Илиян

преди 13 години

мале тези от 15 000 роми пропищяха, а ние си имаме 60 пъти повече. Подарявам им всички ромит на Страсбург, Хелзинки и всички, които искат да си ги интегрират и защитават правата им

131

коко

преди 13 години

Драги Цецо ,прати във Франция един отряд полицаи на обучение.Нашите *** не искат да изпълняват физкултурни упражнения от рода на "легни-стани".Купете и необходимата техника и дайте най- после право на полицаите да бият и при нужда да стрелят.Сегашните им правомощия ги ограничават до нивото или на сеирджии,или до ръководители на физзарядки.И после всички реват ,че нашата полиция гледа как убиват хора.Поучете се и от полицията в братското USA. Твой коко

130

Табор

преди 13 години

Явно не разбирате. Интегрирането има срок - 10, 15, 20 години.Не се интегрираш цял живот. Тези, които са се променили и са се вместили в обществото нямат проблеми, но останалите "номади"...

129

сегрегатор

преди 13 години

Пратете ги на безлюден остров . Кръстете го Циганария и го опашете с подводни мини да не могат да се върнат гадните ***. По въздуха няма да успеят щот са толкова *** ,че самолет няма да измислят поне в следващите 2000 години , а когато измислят , вече ще са еволюирали достатъчно за интеграция.

128

Анонимен

преди 13 години

Набирам *** за работа във фабрика за производство ***. Заплащане - по договорка със роднините на наетия.