25

КРАДЛИИИИИИ!!!

преди 13 години

КРАДЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

24

до 19

преди 13 години

Да но бащите признават децата и не получават тези 110 лева!Капиш?

23

Ясен

преди 13 години

до 19Българките поне работят и плащат данъци за да има за циганетатаКакво правят *** бре?Освен да смучат пиявици нещастни.П.П признвам има около 1% свестни роми които работят плащат данъци и не правят деца за да оцелеят!

22

:))

преди 13 години

защо вечно забравяте, че държавата тове сме ние всеки един отделно, замисляте ли се какво правите Вие за тази държава, нека не злобеем и всеки да прави това което умее най-добре, да работим с мн.любов, да не изхвърляме *** през прозореца и да ходим повече пеша, да не ядем като за последно...

21

Анонимен

преди 13 години

"Защото искат детето им да е осигурено не да живее на помощи"Ако е така защо тогава тези 900 майки са вземали пари от държавата? нали не искат децата им да живеят на помощи? Непрекъснато всички хленчат, че държавата не помагала на младите майки, а сега изведнъж не искали децата им да живеят на помощи.

20

Shark

преди 13 години

Дотогава докато мълчим и се примиряваме с всичко ще е така. И за много други неща, за които всички знаем и да не ги изброявам сега.

19

тъп

преди 13 години

Само да те открехна, че и сред българите вече не е модерно да се сключва граждански брак. Повечето двойки, които познавам живеят заедно на семейни начала без брак. Разликата е, че българките не искат да раждат по 5 деца защото няма да им остава време да висят по кафетата и да чоплят семки.

18

Ясен

преди 13 години

до 14Защото искат детето им да е осигурено не да живее на помощи, ако и българките почнат така от къде ще дойдат тези пари бре!Може би от ЕС?

17

мама

преди 13 години

Познавам няколко майки,които живеят без брак.Приятелите им са доста заможни,но като самотни майки ползват всички благини.Да не ви казвам на едната само количката,колко хиляди лв.струва,но си получава помощите.И тези същите "соц.слаби"ходят по два пъти в год. на почивка,а не соц.слабите нямат пари да си купят храна на децата,защото надвишават дохода с 2 лв. и според закона са богати,нищо,че децата и плачат за крем от 1.20.

16

Малее

преди 13 години

Първо се запознай с някои неща. Не знам как е било навсякъде, но вече се уточняваше, че имало предоставени декларации от детски заведения със стария текст на закона - че децата не са в детско заведение НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА. Когато институциите те подвеждат и ти плащаш кражба ли е според теб? Всъщност вие сте от специалистите по всичко и сте най-примерния гражданин на БГ, предполагм, че сте и съвестта на обществото, така, че инициирайте подписка да се въведе и въвеждане на смърт чрез камъни.

15

до 13

преди 13 години

Щом ти харесва да им плащаш тока и водата добре също така да им храниш децата!

14

Анонимен

преди 13 години

"*** не сключват брак за да са самотни майки заради това получават 110 лева на месец+детските им са по 65 на дете ЗАЩОТО СА САМОТНИ МАЙКИ!Като направи 5 деца това са 435 лева на месец тези пари идват от данъците на Българите"Ами защо и българките не почнат да раждат по 5 деца без да сключват граждански брак? Нали е голяма далавера да вземаш помощи от държавата? Нека и българките да почнат така да правят. Кой ги спира?

13

Анонимен

преди 13 години

Аре стига с тея *** дето получавали неправомерно помощи! Колко от вас са чели закона та знаят кое е правомерно и кое е не? За всичко циаганите са ни виновни! Ние крадеме, пак те виновни.

12

Ясен

преди 13 години

*** не сключват брак за да са самотни майки заради това получават 110 лева на месец+детските им са по 65 на дете ЗАЩОТО СА САМОТНИ МАЙКИ!Като направи 5 деца това са 435 лева на месец тези пари идват от данъците на Българите!До кога ве мама му стара 500 години ли ще чакаме пак за да направим нещо!

11

Анонимен

преди 13 години

Разбира се ,че са крали майките и ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ -ТЕ НЕ ИМ СЕ ПОЛАГАТ ,а това ,че има *** неправомерно получили помощи не е основание ЗА ДРУГИ КРАЖБИ ...!!!

10

Анонимен

преди 13 години

"колко *** всеки месец получават неправомерно "Колко? Ако знаеш нещо отиди да го съобщиш в прокуратурата.

9

Анонимен

преди 13 години

Да *** и тъпата държава!Тъпо скапано правителство в тея пари ли се огледахте?????Като са ходили децата на ясла,не означава,че майката е освободена от ангажименти към детето си.Кога вие депотати и министри,че върнете милионите дето ги откраднахте?????????Кажи бе БОЙКО ТИКВАТА

8

Анонимен

преди 13 години

"Деца ли?Ега ти държавата,която не мисли за БЪДЕЩЕТО СИ!А *** кога ще връщат неполагащите им се социални и детски?България ли сме или ***?Защо геноцида е само срещу Българите?"Данчо, отиди при социалните, кажи им, че си *** и геноцида срещу тебе ще свърши. Ще почнат да те посипват с пари.

7

Алекс

преди 13 години

Няма ***-миганки. Айде тогава да се узакони минимален праг на крадене - ако си българка, можеш да крадеш от данъците на другите българи, примерно до 250 лева. Законът е закон, а кражбата - кражба. И аз искам да си метна детето да ми го гледат, а аз да чопля семки в градинката по цял ден и да ми плаща държавата, ама знам, че ще крада от парите на други хора така...

6

Анонимен

преди 13 години

Ние българите толерираме кражби, престъпления и корупция. А ако кражбата се извърши от млада майка тогава направо ни иде да се разплачеме от умиление.