230

an

преди 14 години

I KAKVA STANA TQ? SKA4AHTE, RIPAHTE, DA VI DOKARAT DEMOKRACIQ I SVOBODA. AMI PO DOBRE, DA SI BE6E OSTANAL REJIMA NA DRUGARQ T. JIVKOV. TAM PONE SI ZNAEHTE, 4E VSI4KO E ZABRANENO, KOETO NE E POZVOLENO. A SEGA VSI4KO POZVOLENO E ZABRANENO. SVOBODA I DEMOKRACIQ, TEZI 2 DUMI GI E IZMISLIL NQKOI, KOITO E BIL ISPUSNAT, OT NQKOE ZAVEDENIE ZA DU6EVNO BOLNI OLIGOFRENI. A I TEZI KOITO SA POVQRVALI NA TEZI DUMI, SA PO GOLEMI OLIGOFRENI, OT TOZI DETO GI E IZMISLIL.

229

Минаващ наблизо

преди 14 години

Някой по надолу написа че във Америка ги слушат постояно !!! Ами веднага ще му кажа че на тях коституцията и правителството им са обвързани със следенето и подтискането !!! Ако се вгледаш във държавния печат на САЩ ще видиш че там съвсем случаино е попаднало ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО !!!! Ако това е пример за демокрация предпочитам да живея във Тамбокту :)

228

Ь

преди 14 години

Хич не ми дреме дали имаш бизнес или нямаш, но е ясно, че нямаш. Ако имаше щеше да знаеш, че има много начини да бъдеш следен и шпиониран от конкутентите ти, от служителителите ти, от хора, които смяташ, че са ти партньори, а ако дейността ти е законна, то тогава МВР е чак накрая на списъка с потенциални заплахи за бизнеса ти. От самовлюбения начин, по който пишеш си личи, че много ти се иска да си някакъв фактор и затова си измисляш разни филмчета, където ти главния герой.

227

ДО Mинаващ наблизо

преди 14 години

Минаващ наблизо, Какви чипове те гонят, бе :) Много телевизия гледаш. Спри, преди да си се побъркал напълно :) Сега, ако кажеш, че слугите на Антихриста ще ги слагат чиповете, направо ще си оригинален :) И надписи 666 на челата ще имаме :)

226

Скучен тип!!

преди 14 години

Къде прочете, че съм съгласен да ме следят?????Написах, че и да ме следят и да не ме, ще ме хванат за ....И проблема не е в "принципи и отнемане на свободи", защото по закон нямат право да те следят без съдебна заповед, а че в Бантустана всеки си прави каквото си иска и ще те следят, ако ще този закон никога да не е влизал в сила !!!! Ние не СТАВАМЕ, а ВИНАГИ СМЕ били полицейска държава !

225

бранимир

преди 14 години

Как така тихомълком стана това?Кой го позволи?Кой ще следи ченгетата да не злоопотребяват с подслушването?Защо нямаше обществен дабат преди приемането му?Кой ще отговори на въпросите на обикновенния гражданин и нее ли противоконстутиционно това нещо?

224

Минаващ наблизо

преди 14 години

Господин МИЛИЦИОНЕР, ако ти си свикнал да те командват и да изпълняваш със ТЪЙ ВЯРНО аз не съм !!!! Това е отнемане на права, но ти със болния си мозък не можеш да го проумееш !!!! Утре или след 5 години ще ти сложат чип във ръката, и ти пак няма да протестираш защо ще е за твое добро / няма да има нужда да носиш кредитна карта ще те следят 24 часа във денонощието / просто сте жалки !!!!

223

Yoda

преди 14 години

Skype не може да бъде "подслушван", но не е проблем да се види към какъв IP адрес сте осъществявали сесии. В това се състои цялото следене, няма причини за паника. Никой няма да ви декриптира разговорите в реално време.

222

Анонимен

преди 14 години

Daite rabota i oblek4ete malko jivota na xorata kakvo 6te sledite xorata. Pestaonicite sa v parlamenta i ministerstvata. Kradeca vika drajte kradeca.

221

Боб

преди 14 години

Лошооо...те и сега следят и подслушват, представям си какво ще стане когато това е вече законно. Не е добре положението...никак

220

Александър

преди 14 години

Според мен, много точно си уцелил проблема. Той е принципен. Аз, например съм женен и не се притеснявам от факта, че спя с жена си - засега поне е законно и не се притеснявам от това, но това не значи, че съм съгласен МВР да има хипотетичен достъп да ме слуша, гледа или разнася из интернет. Просто не съм ексхибиционист. Някак си не ми харесва идеята.

219

Дедка

преди 14 години

Ще следят дедовия ми... те не могат да ми намерят откраднатия комп по мак-адрес, щото ги мързи да поискат инфото от доставчиците, камо ли да следят някого или нещо.. полицията ни е една сбирщина от мързеливи некадърници!! Адски съм разочарован от тях и накрая ще си купя пищовче, защото явно не може да се разчита на тях за нищо!!

218

xaaaxa

преди 14 години

абе следете всичко бе...първо започнете от жените си ;) хем ще знаете с кой се ****** :) после ми сложете камера в ***...да ме следите и там хахаха мизерници като не може да направят нищо друго така ще е... сигурно сега няма да има *** на наркотици... защо не ги легализират да прибират данъци а? а вземат рушвети още от криминалния контингент паляците

217

Минаващ наблизо

преди 14 години

Ами те направо да ти монтират камери във банята и спалнята !!!! Бил съгласен да го следят стига бЕЕЕЕЕ !!!!! Не е въпроса кой какво прави, става въпрос за принципи и отнемане на свободи !!! Ама Българите сме си такова племе, че утре ако ни кажат няма да напускате страната, или вече ще има само един вестник, една телевизия и интернет само одобрен от правителството, пак няма да протестирате !!!!

216

Анонимен

преди 14 години

Ами започвайте веднага строеж на пандизи... А и администрация няма да остане, а за полицаи хич да не говорим, на границите ни един митничар няма да видите. С този нов закон управлението на държавата ще бъде в пандиза...И кво ша правиме после?

215

Александър

преди 14 години

Благодаря за загрижеността за здравето ми, но защо толкова те занимава, имам ли бизнес, а? Може би трябва да ти рапортувам. И друго, до сега също беше така, но трябваше да поемат риска, да са ме следили противозаконно ... Не разбирам ожесточението, на "слабоинтелигентните хора", които си избиват комплексите, оправяйки живота на другите... Чао и приятен ден. :)

214

Certificate Auth.

преди 14 години

Е как какво? Явор си е поръчал от eBay един CRAY и чака да му го доставят :)

213

Уайзгай

преди 14 години

Хайде да видим SSL канала какво ще го правим. :)

212

Ь

преди 14 години

Очевидно е, че имаш бизнес само в болния си мозък. В противен случай щеше да си нясно, че това т. нар. следене не е ново нито за България, нито за останалата част от света. Досега положението беше същото, само че ти явно от скука сега си решил да се правиш на жертва защото явно се чувстваш удобно в такава роля.

211

Хардкор женица

преди 14 години

В замунда порното е прекалено тривиално.