65

до 59от баба Хакерка

преди 14 години

В грешка си. Аз години наред живея в Гърция и не знам такона нещо. Гърците са културен и възпитан народ.Аз съм и кореспондент на новини от Гърция

64

Анонимен

преди 14 години

Тоя със слънчевите очила на снимката Ванко 1 лие? Много е изпаднал откакто го подгони Кушлев!

63

Анонимен

преди 14 години

София от една страна е град. от друга е най-голямото село на България. Софиянец съм, ама при първа възможност гледам да бягам от "любимият град". И като изляза от него изпитвам облекчение. Като се връщам и си мисля "О, не!"

62

Доню Донев

преди 14 години

Браво, БАБКЕ. Дръпни им една критика на ГЛУПАЦИТЕ.

61

Анонимен

преди 14 години

ми народа е гладен, като се е разминало без жертви пак добре

60

?!

преди 14 години

Какви са тия млади хора на снимката, дайте нещо по-пенсионерско!Ама и какво хвърляне само! Истинско ръгби

59

Анонимен

преди 14 години

Ако раздаваха и агнешко не ми се мисли направо...

58

Анонимен

преди 14 години

Бой за леб!

57

до баба Хакерка

преди 14 години

Точно в Гърция съм присъствал на "такива тъпотии". Само дето количеството на безплатните неща беше много голямо и по едно време се обезмисли да има дърпане и бутане, щото продукта "нямаше край".

56

до juno reactor

преди 14 години

Ей , ама много си ***.Направо си откровенно ***.Кой знае *** и баща ти от кое село са.А ти с потните си онанистки ръчички драскаш в нета.

55

Голямо чудо

преди 14 години

То пък голямата новина. Бил съм в чужбина на безплатно раздаване. Същата работа. Днес бг. май иска да искара България най-кофти държава.

54

do # 47

преди 14 години

Za smetka na tova obache GI ZALIVAT s kiselina i im chupiat rebrata s RITNICI .

53

Alex

преди 14 години

Eto taia - BULGARSKATA LAKOMIA - ni zakopa i sme na tozi hal !!! Kato se zapochne ot politicite ni , ta do poslednia bulgarin - vsichko jivo LAMTI za oshte i oshte i oshte !!

52

juno reactor

преди 14 години

ЯЯЯЯЯЯЯЯ и на село имало нет хахахМразя селяните и си обичам София ,,,,а сега де хахахМоля ви се хора от село не се връщайте !!

51

да

преди 14 години

Те възрастните хора са като малките деца,пък и с промити мозъци от неосъществения комунизъм ,за равенство-щото всеки да си вземе колкото му трябва.Голем смех от простотии.

50

фЕЛДШЕР

преди 14 години

Някои от нас мили братя са големи мазохисти! То бива плюване, то бива чудо ама чак пък толкова! И много моля без обобщения1 Това, че някой не е у ред не значи, че всички дават фира!се пак всеки има в къщи огледало - да се погледне и да говори за себе си! А на анонимния *** 42/да ме прости господ/ ще му кажа, че на него съдбата му е сложила вече един голям минус!

49

Анонимен

преди 14 години

*** е не този роден на село, а този които се държи като такъв.А иначе от родените и живеещи в София е пълно с такива.Просто факт.

48

Аз

преди 14 години

И отиде в още по селската София!Чудо голямо си направил!Иначе- Христос возкресе или честит празник- което си избереш от двете!!!

47

баба Хакерка

преди 14 години

Днес един *** явно иска да се възкреси в образа на баба Хакерка. Негово право - може да не е изтрезнял, а може и да има психични отклонения. Чудя се обаче на администраторите на сайта защо позволяват на анонимни хора да пебликуват коментари с имена на регистрирани, така се обезмисля регистрацията. Иначе на всички които четете и пишете коментари в този сайт желая щастие, късмет и сбъдване на мечтите си!

46

до 42

преди 14 години

еми всяко чудо за три дни :)не знам какво разбираш под "диви", ама българите не пребиват жените си с камъни и не ги заравят живи в пръстта както правят това в Турция...