56

Анонимен

преди 14 години

1. В България има много ***. 2. *** са нагли, агресивни и комплексирани чалгари.3. Повечето политици са ***.4. Не се учудвайте на "изпълнения" като това на Лечков /Защо? - виж точки от 1 до 3/.5. Не гласувайте за ***, освен ако и вие не ставате с песен на Азис в празната глава :)

55

:)

преди 14 години

Вие как си представяте да си хвърлите документите на полицаите и да си тръгнете???? НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???? Я нека някой от вас да се опита да стори такова нещо и да му се размине без да го закопчеят на момента и да не го спукат от бой в районното, и след това да пропуснат да го осъдят по бързата процедура за дребно хулиганство поради това, че бил напсувал служител на закона при изпълнение на служебните му задължения ... и след цялата процедура да дойде тук и тогава да коментира

54

Анонимен

преди 14 години

Ми нормално...CLS 55 AMG , която е само 480 коня и много бавен Мерцедес...човека е бързал...

53

наакаха се!

преди 14 години

още един "велик" българин си показа колко струва! народа е казал: пази боже сляпо да прогледа! бил бързал...ха ха ха! абе ти като бързаше толкова можеше и да не им спираш направо, ко ш са занимаваш с някви полицаи...! отворко! хванаха кокала и се наакаха направо вече...! ама тя простотията не може да се скрие...

52

Анонимен

преди 14 години

Йордан Лечков,по-добре замълчи!То не стига свръхнаглоста ти,но разбери,че със всяка твоя дума лъсва умственият ти капацитет.И по-скоро липсата на такъв...

51

ba6gad

преди 14 години

ДОРИ и децата вече знаят че ЛЕЧКОВ Е СГРЕШИЛ И Е СУПЕР ВИНОВЕН ,НО ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИ НА НАРОДА ,КОЙТО ГО ОБИЧА-ТОЙ СЕ ДЪРЖИ КАТО НАГЪЛ БАНДИТ И ***.Този ли СЛИВЕНСКИ *** обожавахме когато играеше за БГ национала?Така ли се държат виновните в ДЪРЖАВАТА Сливен с президент Лечков.Той така ли възпитава децата си,А...ТОЙ НЯМА ВРЕМЕ ДА ГИ ВЪЗПИТАВА,ХВЪРЛЯ ИМ ПАРИТЕ В ЛИЦЕТО И ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ САМИ.Простете за лошите думи,но държанието на този *** и самозабравил се МУТРАГЕН е причината.

50

Анонимен

преди 14 години

Незнам ..... "затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта" каква наглост , офф нямам думи всичките са така.Щели да му ги пращат ОЛЕ БОЖЕ трябваше да го арестуват и 4 палки да изяде дето се прави на много голям!

49

Анонимен

преди 14 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ВНИМАТЕЛНО СНИМКАТА - ДРЕХИТЕ, СТИСНАТИТЕ ЮМРУЦИ И РАЗПАСАНИЯ МУ ВИД - ТАКИВА СА ДЕЛАТА МУ И КАТО КМЕТ.

48

woll

преди 14 години

obeden sam she e taka....

47

ba6gad

преди 14 години

Всеки вкарал важен гол за БГ футболния национал във важен мач,ИМА ПРАВО ДА ПРЕСТЪПВА ЗАКОНА ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ БЪРЗА ПО РАБОТА.ЛЕЧКОВ Е ПО ВИНОВЕН ОТ КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА,защото ''звезди''като него никога не бива да забравят ,че очите на всички ги следят и гледат.Той трябва да е за пример,а не да се прави на ДЪРТ СУТЕНЬОР,НАРКОДИЛЪР И ГРАБИТЕЛ НА БАНКИ,КОЙТО СИ Е ПЛАТИЛ ПОДКУПИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА,А ТЕ СЕ БАВЯТ ДА ГО ПУСНАТ.Сега този СЛИВЕНСКИ МУТРАГЕН,ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ.

46

ba6gad

преди 14 години

Не стига ,че е виновен и това е повече от ясно за него,защото той знае какво е направил.На всичкото отгоре има и наглостта да лъже и заблуждава всички с измислените си версии.Лечков,ти не си по добър от Митьо Очите,Тони Клюна,Златко Баретата,Самоковеца,Данчо Пръча и подобни типове.Не си по добър от тях,защото вместо да работиш за избралите те и подкрепили БГ граждани.Вместо да бъдеш за пример на всички млади спортисти и всички деца въобще.Ти се държиш като МУТРА,***,ГУЗЕН КРАДЕЦ БЯГАЩот нещо

45

yashinaki

преди 14 години

Дори да приемем, че версията на Лечков е вярна, пак няма право да си за*бе документите и да си тръгне. Това доказва подозренията ми, че той е самозабравило се ***, което трябва да бъде тикнато в панделата! А хората в Сливен, да НЕ го избират за следващ мандат!

44

Pompata

преди 14 години

tozi nagal selianin ,eva maikata na Sliven.........

43

ЕЛЕКТОРАТ

преди 14 години

ХАЙДЕ ЦЕЦО СЕГА ДА ТЕ ВИДЯ.СЕДЯ И РАЗСЪЖДАВАМ ЗАЩО ЛИ НЕ Е ИСКАЛ ЛЕЧКОВ ДА ПРОВЕРЯТ КОЛАТА МУ ИЛИ НЕГО

42

Анонимен

преди 14 години

Ама каво значи бързам !!!! В крайна сметка всеки бърза за някъде...Не мога да повярвам до къде може да стигне наглостта на известните хора,за богопомазани ли се мислят...Скоро няма да се оправиме , ако правилата не важат за всички...!!!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Забързания Йордан Лечков кога ще оправи Сливен не се знае, но се знае че бърза да оправя неговите си неща.

40

O Niil

преди 14 години

Полицаите са комунисти сигурно, зато са мъчили така човечеца - горкия

39

Анонимен

преди 14 години

Херувимка!!!

38

кравар

преди 14 години

представям си "нормален"човечец да го гони полицията че не е спрял на подаден сигнал и след спиране да им хвърли документите и да им каже че има спешна работа......?!много нагъл селянин.

37

Вифаджия

преди 14 години

Лечков е пич. Типичен гербер - спортист и стабиуен. Сега не са комунистите на власт, така да се знае.