87

...

преди 14 години

sigurno e trqbvalo da dostavi narkotici, ne e taina, 4e toi e nai- golemiq v raiona :)

86

Анонимен

преди 14 години

Пред закона всички сме равни , но някои се по-равни. Това се отнася за България. Иначе първата част от изречението се отнася за нормалните "бели" страни, каквато ние не сме, а и не виждам кога ще станем.

85

nikita

преди 14 години

Do 80: Prav si.Tam ne e pokazval sreden prast,zashtoto mu e bil v garloto...:)

84

Непознат

преди 14 години

А сега като си ходи насам,натам без лични документи някой дали ще му направи впечатление,а закона за личните документи.За Лечков всичко е позволено,той е човек на властта.

83

brigante

преди 14 години

защо допуснахте да ни управляват футболисти, каратисти, борци, лекоатлетии като цяло грозни хора?-защото сте глупави! затова!

82

Анонимен

преди 14 години

ТОСИ ле4е е *** не от днес му са изцепките оставка от бфс и кмет И ГЕРБ е наи малкото ЗА ПУБУБЛИ4НО ИЗВИНЕНИЕ Е ДО ВЪЗПИТАНИЕ глоба и условно КОГА ЩЕ СЕ СЕЗИРА ПРОКУРОРА АКО Е БИЛ ПИЯН АКО Е БИЛ ПОД ОПИЯТИ ЗАЩО БЯГА

81

СС

преди 14 години

ХАХА АЙДЕ МОЛЯ ТЕ ЦЕЦКО ПОМНИШ ЛИ КАК БОЙКО ДАДЕ НА СТОЙЧКОВ ПОЛИЦЕЙСКИ БУРКАН ДА БОРИ ЗАДРАСТВАНИЯТА

80

топ-серсем

преди 14 години

a като беше в Германия, със сигурност е бил по-нисък от тревата! Дали е показвал среден пръст на немски полицай или ги е псувал?!?! много са ми интересни нашите селскимутри - тук се мислят за богове, а като минат сръбската граница слагат коланите и карат с 50 км/ч. много отворени иначе! много тъпо племе сме, мислех Лечков за един от малкото нормални футболисти, а то се оказа, че е мега ***, и по-лошото - с власт

79

Данчо ни е кусура !

преди 14 години

Браво ! Решихте проблемите на държавата остана ви само Лечков. А, това, че България е пред икономическа катастрофа, че обедняваме с всеки изминал ден, че демографския проблем на практика вече е нерешим, че няма социална политика държавата ни, че здравеопазването и образованието ни са катастрофални и т.н. са все маловажни въпроси ...

78

НФБ

преди 14 години

питам защо не е задържан за 72ч?Това ли е равенството пред закона?Дали и дедо куцаров от горно нанагорнище нямаше да го задържат след такава изява...Има ли дипломатически имунитет господина или се ползва от политически чадър?

77

Маца

преди 14 години

Уважаеми г-н Лечков,Ако искате и малкото останали ваши почитатели да Ви уважават се извинете публично.Всеки греши,Вие също.Тези,които Ви гласуваха доверие очакват само това от вас.

76

357mag

преди 14 години

ТАка е като яде и пие с Бат Бойко и Цеци на една маса.Има хора,които не се съобразяват със законите защото имат влиятелни приятели.Това го знам от опит.Ако не беше приятел на властта щеше да лежи по очи с белезници на ръцете,но колегите не искат неприятности с ръководството на министерството и държавата,защото ние сме най-лесни.Ще ти пратят инспектората и все ще ти намерят нарушение на някой от хилядите нормативни актове,действащи в МВР.А иначе казват,,НИЕ СМЕ ЗАД ВАС МОМЧЕТА,МАЧКАЙТЕ БАНДИТИТЕ,

75

Анонимен

преди 14 години

Знае ли някой, кой опра *** на Д Джамов?

74

МмМ

преди 14 години

Как ще си промени манталетета това добиче,бе?! Я му щракнете белезниците за неявяване на призовка, ще види той неотложните си ангажименти! Нагъл ***!!!

73

пак от Шофьор

преди 14 години

А сега да ги видим ГЕРБ, като са толкова принципни, ще го изхвърлят ли от партията за наглото му незачитане на законите! Импийчмънт ще му направят ли?!

72

FOX

преди 14 години

Уважаван футболист, звезда, кмет...... и какво "Има радост и тъга"....казва един наш сънародник.... не трябва да забравя че всички се раждаме и умираме на тоя свят....независимо звезда ли си, плешив кмет ли си или просто *** който се прави на велик пред закона....пак ще гледаме глупости по TV, сега да му взимат книжката и да го глобят солено .... всичко друго ще покаже че сме на BG, a ABSURDISTAN

71

Свиреп

преди 14 години

`Йордан Лечков обяснил, че има неотложни ангажименти.` - и ушеви реват за заплати ?! На какво отгоре бе торби ? Ако е някой пенсионер или 13-годишно хлапе теглило mp3-ки , ще пратите цяла рота тлъсти прасета с лазерни прицели, но този ви прави на калинки и вие се чудите как да го призовете. Ми помолете му се бе ! Ако трябва и баница му извъртете. То за друго не ставате.

70

Анонимен

преди 14 години

Ми нарушенията му са няколко.Каране с п ревишена скорост неспиране на стоп палка хвърляне на документи и интересен поздрав към полицията.Моля някой компетентен да каже какво следва.

69

Анонимен

преди 14 години

Tazi tema oshte li e novina?

68

М

преди 14 години

Абе, няма ли кой да постави на място тоя плешив ***??!!!