19

bluffs

преди 14 години

maliiiiii smqh , tova li sa im dovodite za da slojat tazi zabrana ?Ili qko e 'lobirano' ot syotvetnite branshove ili qvno samite ni politizi sa tolkova smobodomislesti kolkoto bqha predi 20 i poveche godini.I nie sme bili strana chlenka na EU........Az lichno mrazq da byda v zadimeni pomesteniq bilo to offici, clubove , restauranti i t.n. .............. mejdu vprochem i az gi pafkam pustite mu.

18

Arhimed

преди 14 години

За първи път да прочета що-годе добра статия.Факт - никой не ограничава пушачите да пушат, нито производителите да произвеждат. Пушете, колкото желате, на обозначените места.Факт - самите чужденци идват от места, където действа такава наредба, тъй че са свикнали.Факт - долно и арогантно, лицемерно изказване, че 'законите в страната така и не се спазват'. Можете ли да си представите?! Изказване на политик!И ние очакваме промяна? Да, към по-лошо.

17

brigante

преди 14 години

19 февруари е ден на ЛЕВСКИ !кой да го отрази обаче:(НАПИШЕТЕ СТАТИЯ!

16

тъпото

преди 14 години

Държавата ни заприлича на цирк.Цирк в парламента,цирк във външно,цирк във вътрешно,цирк във военно и т.н.Само дето има един клоун.Жалкото е,че добър цирк с един *** не става,но и с циркаджия държава не се управлява.

15

alex

преди 14 години

Днес се навършват 137 години от обесването на Левски, Дякона на свободата и справедливостта. Почти няма медия, която да го отразява това. ЗАСРАМЕТЕ СЕ "ЖУРНАЛИСТЧЕТА" без дипломи... Засрамете се от търсенето на евтина слава и ред в търсачките. А кой беше Левски, това ли искате да питат децата ни след години!!! Срам и позор!!!Та вие ако не отразите, кой??

14

читател

преди 14 години

Тъпата и проста нация обича да филосовствува. Но ако желаят да *** - да ***, но защо ще им плащаме и болестите. Да пушат там където други няма, и да се застраховат в други здравни каси. Или сега кеф от цигарките, а като хванат рачето, хленчат из онкологията.Същото е и с пияндетата - кеф до дупка, хайде после с цирозата по болниците. Кой плаща - пак ние.До ЯСЕН - глупчо, като има криза да не ходят и на лечение, да *** в къщи.

13

VARENIA

преди 14 години

A ZA FIRMITE, KOITO PRODAVAT CIGARI NISHTO LI NIAMA DA KAZHETE?????

12

Ясен

преди 14 години

Защо плюете криза е нормално да го отложат какво искате падане на обороти ,и затваряне на заведения!

11

marali

преди 14 години

Сигурна бях, че пак ще се отметне правителството. За съжаление много са плахички. Къде са ония мъже от историята ???? Колко сме злочести!

10

Анонимен

преди 14 години

Прав е капата. Трябва да има заведения за пушачи и непушачи. Аз нямам проблем да не пуша 5 часа и да отида с компания непушачи в "тяхно" заведение. Имам няколко познати които държат заведения и всички казват, че ще сложат огромни надписи, че в съответното заведение се пуши и който не иска да не влиза.

9

Анонимен

преди 14 години

Най-готиното на пушачите е, че освен че миришат лошо, мръсни, гадни и долни са, харчат си парите, тровят си здравето, боледуват от куп болести, харчат държавни пари за лечение, клинчат по сума ти минути на час от работа, но и умират млади.Кво да им е на хората бе.И една уста са отворили - да доказват колко са прави.

8

непушач

преди 14 години

Нашите прадеди са били европейци, но ние не сме - за съжаление!!!!

7

Eli

преди 14 години

Съобразявайте се с вредните си навици, слабости, психични отклонения и балкански синдроми. Има и здрави хора около вас!

6

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера, какво толкова се възмущават непушачите, като от 20 години има заведения за хранене, където не се пуши - Макдоналдс. А има и други и който не иска да се умирисва на цигарен дим, няма никакъв проблем.

5

капо ди тути фрути

преди 14 години

Никой не те принуждава, бе, пич! *** на клуб, дето не се пуши. Ти, той , милиони...ще му спаднат приходите, ще си отиде клиентелата вярна от въздържатели на собственика на клуба, в който се пуши и ....а пазараната икономика си е ясна - има ли ниша, запълва се. Като има толкова много непушачи, няма щи къде да се забавляват, един ще отвори клуб за непушачи, после 2-ри и т.н....Вас все някой ви кара, слага ви пистолета на главата и "влизай тука при пушачите!"

4

Анонимен

преди 14 години

Хахахахахахаааааааа герберчета заблудени, кога най-накрая ще се убедите, че ГЕРБ е БКП и БКП е ГЕРБ.

3

ddd

преди 14 години

Ужасно е непушач да излезе да се храни някъде където се пуши. Ужасно е непушач да отиди на клуб. Дрехите, умирисват цялата къща до сутринта.Защо ме принуждавате да мириша вредните ви навици? Това е като да ви заведа на място, където пърденете е норма на поведение. Да, мирише, но виждате ли това е нормално тук, така че не обръщайте внимание, хапвайте си вечерята, отпивайте си напитката и добре дошли в България!

2

E!

преди 14 години

Най-после да не се показваме колко добри кученца сме на ЕС.Защо тия дето подкрепят спирането на пушенето не погледнат колко неща ги няма в ЕС които в БГ ги има? Номерата на колите, личните карти и паспорти и т.н.Всичко онова което в ЕС уж го има и е задължително.

1

Уууууу ... !

преди 14 години

Следва, че ни управлява Премиер, който заслужено си носи прякора : Тиквата ! В цяла Европа забраниха тютюнопушенето на обществени места, но в България този "умен" и "далновиден" човек Бойко Борисов реши, че няма нужда от такава забрана !?!? Що така бе, Боче ? Нали сме вече 4-та година член на Европейския съюз ! Ако беше за някоя гадост щеше да тръбиш на ляво и дясно, че така ни налагали от ЕС, ама за добрите неща идващи от Европа все ще се намери някаква спънка да се реализират в България !