28

ФЕЛИНИ

преди 14 години

Туй вифаджийче ми прилича много на инспектор Катани!Ама верно ли е пипнал Тано Каридо абе Тракторчето?Нема как връщам се да врътна едно сериалче за тоз юнак!А по европата какви ли не ги дрънкат!И после се местя в България.

27

Стоян

преди 14 години

Според премиера А Петров беше най-лоялния гражданин Сега арестуван Това сме го виждали - или си с нас или си против нас

26

лоша работа

преди 14 години

къде е батко, нема го у телевизоро, кой сега че се кара на станишеф

25

Анонимен

преди 14 години

Хигиената на речта е правило - навсякъде по света !

24

SS

преди 14 години

Ми така е като правиш застраховки и даваш бензин шейх няма да станеш :-)

23

СВЕТ

преди 14 години

До 71: Хех :) ! Толкова ! Ако ти се сравняваш със средностатистически американец по интелект ... проблема си е твой ! То затова е направено точно за САЩ ... ... сещаш се защо ! Ако не се сещаш .. аз да ти кажа ... щото ако средния американец като види по телевизията, че извънземно се е изакало в задния му двор ще излезне да види дали е вярно !

22

СВЕТ

преди 14 години

До 69: Ако ще казваш нещо смислено ... казвай ! Ако не ... няма кво да пишеш в тоя сайт само глупости !

21

Анонимен

преди 14 години

"Копс" е американското. Гледал съм и едно английско, ама му забравих името. Сега доволен ли си?

20

Bai Ivan

преди 14 години

Ok hora.Bez da se obijdame.Vsi4ki imame mnenie.Ako vie bqhte izbran za premier kakvo 6tiahte da napravite-1,2,3 itn? Otgovorete.

19

?

преди 14 години

"управдание". Пред "че" се слага запетая. Не знам за Бойко Борисов, но ти определено си много ***.

18

СВЕТ

преди 14 години

Чакам 58 да ми каже в кои точно държави си снимат акциите на спец. частите !

17

СВЕТ

преди 14 години

До 65: Е чакам да има осъдени ... чакам ! До момента не ми се е наложило нищо да измислям ! Бойко трябва да си измисли пак някво управдание че още не ги е тикнал ! Бочето какъвто е *** ... до момента ако имаше за какво да ги обвини, вече щеше да ги е тикнал в ареста !

16

:)

преди 14 години

Интересно, като започнат да влизат политици от тройната изродия, тогава какво ще измислите. Сигурно пак ще е "прах в очите" ...ха-ха-ха

15

ти си ТЪП ГЪЗ !!!

преди 14 години

Ха-ха-ха...колко прости комунисти имало. Чак и нямат интелигентни доводи за плюене и я карат ургулешката. Ей така, за едното негативно постче :)))

14

СВЕТ

преди 14 години

До 57: Нас ако Бочето ни направи нормална държава ще се снимам как си режа вените в *** и ще накарам някой познат да пусне снимките в сайта ! Тея сериалчета дето си ги правят управляващите не са нищо по-различно от рекламна кампания за малко по-доверчиви хора ! Между другото от много време чакам да видя кой бивш политик ще влезне в затвора, ама до момента нещо не се виждат тия !

13

Зоро

преди 14 години

Щом тоя проклетник-Алексей Петров се проявява като личност по време на възродителния процес,следващият период от живота му е в пълна връзка с мафиотския свят,всичко в живота му е насилие ,измама,убийства ,рекет и т.н.Не е на никой работата да отнема живота ни подарен от господ,но именно такиви като въпросния заслужава куршум в главата или смъртоносни удари от карате и бавен смърт...такиви не трябва да ги има..

12

anja

преди 14 години

Голяма дъвка, голямо зрелише! А кой управлява държавата?

11

хихи

преди 14 години

ко стана бре

10

bayco

преди 14 години

shenet, явно е четеризвезден гъзаар, немислиш ли.. :)

9

СВЕТ

преди 14 години

До 40: И на мен така ми се струва ... работата е там, че няма нужда да чакаме за лошите новини ! Те вече са тук и се увеличават всеки ден ! Не знам къде сме тръгнали с тия управляващи ! Дано все пак да греша и наистина да има присъди ако се докаже вина !