105

FR

преди 14 години

rabotq vuv franciq servitior ot 6 godini i vsichki taka servirat chakat poruchkata na vsichki i vsichki qdat po edno i sushtho vreme,tq taq kvo izobshto otbira ot serviz?Ne mojesh da ugodish na vseki klient,a i ot edin put da si otishul v mehana i da si izkarvash izvodi za vsichki servitiori v bulgaria e nemislimo!!!Ai da ne govorim za nemskite servitiori puk!!!

104

Българин

преди 14 години

Но някой да ми сравнява българската храна с която и да е европейска е смешно.Единственота разлика е че техните кухни се рекламират постоянно , но всъщност нашата е 100-пъти по-вкусна.

103

Анонимен

преди 14 години

Да ви кажа аз преди години бях тираджия,карахме луканка и сирене за Германия.Ако ви кажа на немците как им плющяха ушите от ядене......а после не сме можели да правим сирене.И не само това.Във Франция има 1000 вида сирене,ама франсетата се избиват за българското(защото е екологично чисто и по-вкусно).Не случайно Данон дойдоха и изкупиха всичко българско тука,ако не беше качествено,никога нямаше да го купят.А като стана въпрос за алкохол,нашия алкохол е бетон - трудно ще ни бият.

102

до 97

преди 14 години

Това е мит, разпространяван от такива комплексирани българи като теб. Целият свят се присмива на българите заради простотията и самонадеяността им. Настоящият премиер е типичен пример за това, както и хората които са го избрали (мнозинството българи).

101

Българин

преди 14 години

Обслужването найстина не е добро.Като цяло от Балканите е добре, но иначе найстина не е добре.Въпроса е , че храната е добра даже много добра-мога да кажа , и не е толкова скъпа.

100

Анонимен

преди 14 години

ми защо не остана там,а се върна при варварите,,,мърляч с мърляч,ще си обижда страната

99

xph

преди 14 години

Я пак прочети статията, и коментирай!!! Май се говори повече за обслужването, к'во ще кажеш?!

98

до 93

преди 14 години

само ще кажа че си смешен, за да не те обиждам че си жалък

97

Dan4o B

преди 14 години

Айде, айде! Да не се прави на засегната, ... ще отидем да проверим за колко време сервират в Германия!!! Защото съм чувал, че там доста повече време се чака за една проста поръчка... Пък уж е голяма ценност за тях времето! Тя тази сигурно като е на 20 години досега е ходила 5 пъти на заведение в живота си и сега критикува! Има заведения и заведения, средното в Германия сигурно е 100 пъти по-зле по всички параграфи от средното в България.

96

Българин

преди 14 години

Като цяло, по-добро от бг-кухнята и бг-пиенето няма.Просто трябва строг контрол върху производството, и след това добри цени.А стане ли това и качеството неименуемо ще се вдигне.Просто сме недооценени.

95

щщщ

преди 14 години

Добре де, чета глупостите дето си ги сътворил и не разбирам! Какъв ти е проблема, бе, човеко? Не си си пил хапчетата днес ли?

94

Анонимен

преди 14 години

проблемът на българските вина а и на почти всичко произведено у нас е следния. Имаме хубаво вино. Продава се хората го търсят. Следващата година обаче реколтат е по малко или пък чорбаджията - някой роден бизнесмен почнал с плетени обувки решава че трябва да продаде двойно повече щото върви. Каращисва се с квото има вода есенции по кофти вино. Хората на запад си го купуват щото го знаят от миналат агодина. Разочаорват се щото е гнус. И толкова догодина никой не иска такава марка. Това е.

93

:)

преди 14 години

Българската кухня, Бони не се състои само от боб с люти чушки и леща със зеле. Тук както и там има трюфели, различни видове дивечови и други меса, но щом ти харесват жаби и охлюви, няма да спорим.Предпочитам да съм патриот, отколкото като японците да се храня с лястовичи гнезда.

92

V

преди 14 години

хахах, имай късмета някой да те види, преди да му го сервираш, такива шамари ще вземеш, че ще забравиш в заведение да влезеш не да работиш

91

Коч

преди 14 години

Повечето германци идват тук за да усетят особената тръпка на авантюристичния туризъм, а именно - да бъдат пребити, изнасилени уж и обрани.Тази особа вероятно още не е доживяла до висотата да бъде турист в BG

90

Българин

преди 14 години

Ти знаеш ли , че Павароти е пиел само Мавруд. Този сорт грозде го има само тук и е уникално.Ако не си пил пробвай.Само, че единствено на Асеновград, защото само там става гроздето.Това, че продават вина под път и над път , не значи , че нямаме уникално вино.Просто липсва реклама и строг контрол върху пройзводството.

89

Machiavelli

преди 14 години

хаахха кви разнообразия бе човек? Ти едно меню отварял ли си някога в бг ресторант? В България се ядат точно 10 неща както някой спомена по-доло, а хората в къщи от както са се родили ядат мусака, боб, някои други добре познати манджи и 2 супи. Разнообразие баба ми.

88

културен шок

преди 14 години

аз какъв културен шок изживях като бях в Германия 20 дни не е истина. Такива буламачи ядат сигурно и прасетата не ги ядат-салата със захар вместо сол и т.н екстри

87

Българин

преди 14 години

ДА!!!! Твърдо българската кухня е по-добра от френската.Друг е въпроса как е поднасяна и обслужването дали е на ниво. Но като вкусови качества и разнообразие никой не може да се мери с нас.

86

СВЕТ

преди 14 години

До 88: Искам на тебе да ти кажа че си толкова проста че не разбираш факта, че всеки си има вкус и няма хубава или лоша кухня ! Тука не става въпрос за кухня а за отношението към клиентите в ресторантите ! Метни си един скреч и си прочети за утре уроците !