203

Raven

преди 14 години

Ей умрем от кеф когато бясно комунистче като теб почне да се пени и да лае.Твоят личен бог Станишев нещо се позагуби напоследък а?Май за последният си конгрес не можа да събере два реда хора в залата.А дали Дянков е умен или не- това аз не знам, ще си проличи.Но ако ти беше достатъчно умен за да го критикуваш щеше да си министър а не безработен учител.Нека изчакаме да видим какво ще стане- държава не се оправя за 4 месеца, още повече ако е осирана от комунистите 60 години.

202

Анонимен

преди 14 години

Истината май е, че финансовият министър една от новите членки на ЕС е 1 по обгрижване на собствената си котка за сметка на държавния бюджет. Поредното недучено ЮПИ с провинциалстко диалекно говорене, маниери и комплекси. Синче на провинциални номенклатури средна ръка, учил за някаква докторска титла (PHD - това е първото ниво на доктор по философия; еквивалент на кандидат на науките) в ПЛАТЕНА форма на обучение на някакъв институт. Върнал с в БГ и решил да си раздува гагата - изрепчил се надокт

201

umnicite.com

преди 14 години

За Леля Мария и акането в тоалетната на Ники - само в ***.umnicite.com

200

бивш нефтохимик

преди 14 години

Ще работи К. Крекинг защото горива се изкарват от мазута който те доставят Инсталацията е " нулева серия" построена преди 25год и от нея буквално от пръдня боя се прави. Така че от ракиджийницата се вади най-много и те нямат интерес да я затворят. А иначе разсипаха " Нефтохимията" и "Полимерите".Тази"придобивка" дължим на Ив.Костов който продаде нефтохим за жълти стотинки и за тлъсти банкови сметки на цялото тогавашно правителство. Изкараха Нефтохим губещ. Такъв"феномен" в целия свят няма.

199

az

преди 14 години

Напълно съм съгласен с теб, ама нещо Тиквата взе та даде назаден. В последните месеци не съм чул да са образували поне проверка по далаверите на Р. Овч. или на някои от другите ***. Една Масларица я проверяваха, ама после излезе, че тя е амнистирана по закона дето си гласуваха и Гейчо го подгониха, ама не щото е крал и съсипвал държавата ами щото не сдал някакъв документ. За съжаление няма да има нито един дори съден бивш министър. Ама то това си е политическа договорка

198

Плутон

преди 14 години

Е, щом излизаме, от кризата, явно накрая и аз ще събера пари, да си купя ново "Дею" или поне "Хюндай". Стига съм карал сапунерката, че вече и таван не остана, от годините и тръска като биволска каруца. Ще видим, ще видим. Както казват: Дай Боже, от Симеон Дянковите уста, в Божиите уши! Тъкмо ще си подновя и шофьорската книжка. Кеф!

197

Elvis

преди 14 години

ABSOLUT !!!

196

erodios

преди 14 години

Излизаме от кризата, а безработицата ще се увеличава.Как стават тези работи.

195

kyky

преди 14 години

ей, умрем от кеф, когато насраните герберчета, вместо да отговорят на въпроса, почват да плюят я по масларова, я по овчаров я по някой друг....пичове, от повече от половин година управлява бойко, ако не знаете, да ви кажем.и не става за насирациите бойкови вечно някой друг да ви е виновен.....та, говорехме за малоумията на дянков, нали? някой щеше тук да ни доказва с линкове, колко умен бил дянков....чакаме

194

бай Йух

преди 14 години

Ще, ще, ще....пррррррр...чакай другарю. Всичко за което пишеш е в сферите на предположенията. Чакай първо да започнат да крадат, така както ВЕЧЕ крадоха другарите, пък тогава пиши. Иначе всичко е вятър на устата

193

kyky

преди 14 години

бай Йухбентлите на масларова май само в устата на бойко се оказа че го има, нали?айде, запиши се на прием при дянков и виж там къщичката на котката, която струва горе-долу колкото двадесетина пенсионера годишно на българския данъкоплатец....и, разбира се, като си толкова навътре, би ли публикувал регистрациония номер на това прословуто бентли? в крайна сметка в България няма 5-6000 бентлита, за да те затрудни да публикуваш номера на това, което твърдиш че е на масларова?

192

Vindos 7

преди 14 години

Абе куку ли си, *** ли си, не те знам, ама вземи занеси по някое кафе на другарите в "Позитано", защото едно и също дъвчеш. По-голяма ще е ползата. И дай линк бе, провокаторче, да видим къде точно пише сумата за тая котка че е толкова. И вярно пише бай ***, дай да видим първо другарите и техните кражби, защото за сегашните никъде не виждам по медиите да пише за някакви кражби. Р.ОВч изнесе милиарди от топлофикация, ти за котката на дянков се хвана. ХА-ха-ха...червен ***

191

зъл

преди 14 години

Ей, ама много обичам тая логика тия са готини щото крадат по-малко. Чакай да видим бе човек. Сега крадат малко щото ония дето ги изгонихме бяха опукали предвидените пари за капиталово строителство и доставки на стоки и услуги. Ама сега вече идва нов бюджет нови държавни поръчки и предстои да видим какво лапкане ще падне. Ако използвам за база далаверите в София, то просто бедна ти е фантазията какво крадене на държавата ще падне.

190

КРАС

преди 14 години

БЕЗ КОМЕНТАР: "Поделението на руския петролен гигант "Лукойл" в България планира да затвори през февруари за профилактика рафинерията си в Бургас, която преработва по 142 барела суров петрол на ден. Това показва графикът на компанията, с който агенция Ройтерс разполага. Други източници на информационната агенция твърдят, че "Лукойл Нефтохим Бургас"" няма да работи, тъй като за някои от мощностите на комбината няма да има суровини."НЕКА ВСЕКИ НЕПРЕДОБЕДЕН ПРЕЦЕНИ КАКВО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ.

189

бай Йух

преди 14 години

Аз викам първо да попитаме за Бентлито на Масларова, ти какво ще кажеш, а? Защото котката на Дянков и плазмата сигурно не струват колкото едната седалка на Бентлито.

188

Бай

преди 14 години

Хмм, може, може, ще го обмисля....Въпросът обаче е не как съм настроен Аз и дали съм пумиар, въпросът е : дали този Дянков освен некъдърник в работата си е и мизерна малка гнида и в личния си живот... ЗАЩОТО се опитват да ни го продадът за страхотен пич пък той на ****а ми мязя (съжелявам за мръсния си език.. ползвам го за образност само.. и твърденията ми относно обекта са силно преувеличени в полза на повествуванието - да се има в предвид)

187

зъл

преди 14 години

Аха, само където Германия си е била винаги мощна икономическа сила и за отделни периоди именно заради такава политика беше дърпана назад!

186

Raven

преди 14 години

Сори - моя грешка.Наистина били 37 хиляди лева дадени за сакатата котка на Дянков.Интересно, наистина ми стана много интересно.Адски много искам да видя котешка къща за 37 хиляди лева, може ли линкче нещо?

185

Анонимен

преди 14 години

интересна интерпретация на статията.....що не се проваш в жълтата преса- Шок, Папарак , некой друк пумиярски ***.мисля че ще ти отива на нагласата.

184

kyky

преди 14 години

наблюдател, аз написах 37 хиляди лева, но гарвана не може да чете, той може да пише само.....