105

Анонимен

преди 14 години

Когато си обявил нещо и си го нарушил ...........ще сведеш малко глава въпрос на култура е.........а не от простащина да се чудиш ръцете си в кой джоб да сложиш на всяка пресконференция в крайна сметка ти не си пубер пред дискотека и за отчета нещо много не ми е ясно нима пред Златев се отчиташ като че ли ..............не знам той да те е избирал............поне не само той.......много простотий се виждат в действиятата ти.......и стига с тия простотии със ония където не знае че е жив Станишев..

104

помислете

преди 14 години

в това че е бил на море няма нищо лошо..всички пропускате нещо много важно което е казал самия ББ:"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас"ето това изречение е много страшно...

103

Нещо да кажете ???

преди 14 години

Ей, къде сте бе наивниците дето ни проглушихте ушите преди и малко след изборите, че Бойко Борисов щял да се бори с влиянието на КГБ в България !?Ами, преди седмица той отиде до Варна лично да се поклони на ***, а сега пък спал в хотела на "Лукойл" !?!?!?!?!

102

Мъри Германецо

преди 14 години

Позорно е че е ходил на инструкраж при Валентин Златев и е спал в хотелът му при положение че има 6 държавни резиденции . Борисов освен че незнае какво прави на поста който заема сега се държи с маниерите на пернишки каруцар .

101

Оти ручахме жабетата

преди 14 години

Ку-ку! Хайде да познаем кога "Лукойл" ще намали цените на горивата(може, може всичко може, ама няма да стане) ??? Нали когато иска,държавата може да изгони даден бизнесмен и да му секне бизнеса. Но не и на В.Златев, не и на Лукойл. Дано не се повтори управлението на царо и неговите хора, но на това ми смърди вече !!!

100

sexy macka

преди 14 години

Boiko e Pi4!

99

43

преди 14 години

Бойко, Бойко, ама и той е човек. Що да не иде на плаж два дни? Да не би да не е човек? Добре им го е втъкнал на журналята.

98

до анонимен

преди 14 години

Бойко е пич, а вие вместо да се радвате на отминаващото лято пишете злобни коментари.-БОИКО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ПИЧ.затова са резиденциите-ЗА ДА НЕ ЗАВИСИ ОТ НИКОГО

97

Стефан

преди 14 години

Авторите на статията не се коректни,защото миналата година видях абсолютно същата снимка в подобна статия.Така ,че на тази снимка плажува преди една или две години.

96

Другаря

преди 14 години

Че то хотели собственос на нормални хора има ли? Само ако спи на палатка няма да има за коя мутра да го закачат журналята.Абе в тая държава някоя положителна новина няма ли да се появи, некой нормален журналист дето мисли позитивно?

95

Анонимен

преди 14 години

Бойко е пич, а вие вместо да се радвате на отминаващото лято пишете злобни коментари.

94

Анонимен

преди 14 години

Така е, всеки ще го познае, ако е искал да не го виждат щеше да отиде в Гърция примерно.

93

Анонимен

преди 14 години

Големи сте злобари, все едно вие тази година не си почивахте на морето, а?Че той какво, не е човек ли, няма право на почивка ли какво? Алп е искал да не го виждат нямаше да ходи на море в Бг.

92

.....

преди 14 години

Това беше супер смешно изказване...спал в хотела на Валентин Златев...бил еди какъв си...я са осъзнайте малко...всичките ни хотели са на такива като него и на много от предишните депутати,министри,държавници и т.н...яко ви избиват комплексите..стоите и само съдите хората,понеже Вие сте идеални нали?!Като толкова разбирате,защо не сте Вие на неговото място...все някой ви е крив,на черното неможеш да кажеш бяло...много жалко за вас!

91

Анонимен

преди 14 години

НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ДА СПОМЕНЕ ЗА КАТАСТРОФАТА С КОРТЕЖА.САМО ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ.

90

Анонимен

преди 14 години

СТИГА БЕ БАТ БИИИИИИИИ, ВСЕОБЩА ТАЙНА Е, "Хелиос бей" Е ТВОЯ СООБСТВЕНОСТ, А САМО НА 100ИНА МЕТРА СРЕЩУ НЕГО Е И ХОТЕЛА НА НА БАЙ ДОГИ ТУРСКИЯ ИЛИ ПО-ТОЧНО ДОГАН!!!СТИГА СИ ЛЪГАЛ НАРОДА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПОКРИТИ ФИРМИ, БРАВО САМО НА ТОВА ЧЕ ДОБРЕ СИ СИ ОПЕКЪЛ НЕЩАТА И ВСИЧКИТЕ ТИ ДАЛАВЕРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРОСЛЕДИ, ЗА ТОВА ШАПКА ТИ СВАЛЯМ. И МНОГО ДОБРЕ ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ СИ НА ВЛАСТ ЗА ДА ИМАШ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И КОМТРОЛ НАД ВСИЧКО, СЪОТВЕТНО МНОГО АМА МНОГООООО ПАРИИИИИИИИИ!!!

89

Станишев

преди 14 години

Че де да спи-на плажа ли?Туй премиер бе,да не е софийски *** дето с двеста лева в джоба иска да яде,***,*** и пие на мУрйету 10 деня.

88

Анонимен

преди 14 години

Голяма работа, човека отишъл на море. Вие да не мислите, че той не яде, не спи и се зарежда с батерии?!

87

Slivnanlieca

преди 14 години

Кондьо - Доко, Доко

86

x

преди 14 години

Кондьо - Доко, Доко